Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ν.Δ. : ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ...

"ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ !!! ΟΛΟΙ ΘΑ; ΠΑΡΕΤΕ ..."


4 σχόλια:

  1. Γιατί ρε δύστυχη Ελλάδα όταν πας να ανακάμψεις να βρίσκεται

    πάντα ένας α.παπανδρεου η ένας γ.παπανδρεου

    η ένας τσιπρας για να σε «τραβαει» ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ελληνόφωνοι γερμανοτσολιάδες τολμάνε και μιλάνε !!!
      Δεν ξεχνάμε τι έκαναν τις εποχές που κυβέρνησαν .
      Ήρθε η ώρα να πληρώσουν .

      Διαγραφή
  2. Η νέα κυβέρνηση διακρίνεται από παλαιοκομματική νοοτροπία, όπου η φαυλότητα, το ρουσφέτι και η προκλητική στήριξη των συν(α)τεχνιών επιστρέφει.

    Όταν μπορεί ξεφύγει από τον έλεγχο της τρόικα( συγνώμη, θεσμοί) φορολογεί άγρια προκειμένου να υποαπασχολεί στρατιές ημετέρων στο κρατικό- κομματικό κατάστημα που νεκρανασταίνει, της ΕΡΤ. Έτσι επαναπροσλαμβάνονται όλοι οι ρουσφετολογικά προσληφθέντες, οι οποίοι με το φαύλο διάταγμα Παυλόπουλου μονιμοποιήθηκαν, παρέχοντας μερική εργασία και απολαμβάνοντας προκλητικά προνόμια, έναντι των χιλιάδων νέων προσοντούχων παιδιών. Και ο λογαριασμός σε εμας! Πολιτικό θράσος! Αύριο, έχουν σειρά οι "επαναστάτες" της ΔΕΗ,στην ΕΥΔΑΠ, στην ΥΠΑ, στο Υπ. Οικονομικών κλπ. Αυτό θα πει δικαίωση των ΡΕΤΙΡΕ!
    Με ελάχιστο σεβασμό,
    ένας ηλίθιος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΙ «ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ» ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ



    protothema.gr_ Μία δράση των atenistas για ίσα δικαιώματα σ’ όλους τους συμπολίτες μαςΑυτή την Κυριακή, 1η Μαρτίου, η ομάδα Plus των atenistas μας καλεί να υποδεχθούμε την άνοιξη με μία εκδήλωση διαφορετική από τις συνηθισμένες: σε συνεργασία με το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity και τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων, θα μας ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες δεύτερης γενιάς.


    Οπως εξηγούν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, «περίπου 200.000 νέοι γεννημένοι ή/και μεγαλωμένοι στην Ελλάδα δεν έχουν τα δικαιώματα που οι υπόλοιποι πολίτες θεωρούν δεδομένα. Οι νέοι μεταναστευτικής καταγωγής, ή δεύτερη γενιά όπως αποκαλούνται, έχουν περάσει όλη, ή σχεδόν όλη, τη ζωή τους εδώ. Αυτός είναι ο τόπος που γνωρίζουν καλύτερα και η Ελληνική είναι γι’ αυτούς η γλώσσα που καλύτερα μιλούν. Είναι οι γείτονες, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι συμμαθητές και συμφοιτητές μας, όλοι κάτοικοι αυτής της πόλης, εξίσου Αθηναίοι, μα χωρίς τα ίδια δικαιώματα».



    Σύμφωνα με τον Τάσο Χαλκιόπουλο, ιδρυτικό μέλος των atenistas, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούνται πάνω σε κοινωνικά ζητήματα. «Και πριν από δύο χρόνια είχαμε πραγματοποιήσει μία καμπάνια για παιδιά με αντίστοιχα προβλήματα. Θέλουμε από την πλευρά μας να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία ώστε να ασκηθεί πίεση σε οτιδήποτε ρατσιστικό». Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προχωρήσει και σε συγκέντρωση ρούχων αλλά και τροφίμων για αστέγους. «Στόχος μας είναι να βοηθήσομε όσο μπορούμε όλες τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες», προσθέτει ο Τάσος.




    Την Κυριακή, λοιπόν, 1η Μαρτίου, από τις 11 έως τις 3, στην αίθουσα Δ12 της Τεχνόπολης στο Γκάζι, θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος σε μια ξεχωριστή δράση. «Μέσω βιωματικών παιχνιδιών, συζητήσεων και ενημέρωσης μπορούμε όλοι να μπούμε στη θέση των νέων αυτών, να συζητήσουμε τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν μετά την ενηλικίωσή τους, να γνωρίσουμε το νομικό και κοινωνικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα. Θα δοθεί στους ίδιους φωνή να μιλήσουν και να πουν την ιστορία τους και σε όλους μας μια μοναδική ευκαιρία να σπάσουμε κάποια στερεότυπα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

    Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν βιωματικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέχονται, από ειδικούς της ομάδας Generation 2.0, υπηρεσίες συμβουλευτικής σε όλους τους νέους μεταναστευτικής καταγωγής που ενδιαφέρονται για τη διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης της άδειας διαμονής τους καθώς και διαδικασία κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ