Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑΤΟΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

  ΤΩΡΑ "ΟΙ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ...
ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ 


  "Ο Μ@λ@κοπίτουρας της Ροδόπης" , ο Εύρης, αφού φήφισε αγγόγυστα σαν πιστό γιουσουφάκι όλα τα ανθρωποεθνοκτόνα νομοσχέδια που επέβαλαν οι τοκογλύφοι τώρα ... θυμήθηκε να αμφισβητήσει τον Σαμαρά.

Για τον άλλον τον απίθανο Τσάμη που "δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του"  ... "ξύσε @ρχιδια" που λέει και ο TERRY XRYSOS  

10 σχόλια:


  1. Είναι αυτός ο περιφερόμενος θίασος «εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης»

    Θα βγούμε από το ευρώ, θα διαλυθούν οι τράπεζες κι εμείς θα ασχολούμαστε με γραβάτες, φουλάρια και μπλου ελεκτρίκ πουκάμισα;

    Ακούγαμε εδώ και μήνες τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για το ελληνικό πρόβλημα. Και πράγματι είναι μια σοβαρή πρόταση καθώς το πρόβλημα της οικονομίας και ειδικά το χρέος είναι εθνικό και χρήζει στήριξης από όλους. Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί μια λύση οριστική και αμετάκλητη, ένας έντιμος συμβιβασμός που δεν θα διαλύει τις επόμενες γενιές Ελλήνων αλλά και δεν θα φέρνει εθνικές καταστροφές όπως αυτή της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα.

    Μακάρι να μπορέσει η παρούσα κυβέρνηση να κάνει αυτά που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες και να της βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να πετύχει και ας ψηφίζουμε μια ζωή Τσίπρα.

    Όμως, για να έχουμε καλό ερώτημα με βάση αυτή που βλέπουμε τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης. Είναι αυτός ο περιφερόμενος θίασος «εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης»; Είναι ο Βαρουφάκης, ο Τσακαλώτος ή ο Τσίπρας η έκφραση της πανεθνικής προσπάθειας που πρέπει να επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους δανειστές; Είμαστε με τα καλά μας να μας εκπροσωπούν κάποιοι οι οποίοι ασχολούνται περισσότερο με την εικόνα τους παρά με το πραγματικό πρόβλημα;

    Δέκα μέρες είναι ο Βαρουφάκης στο υπουργείο Οικονομικών και το μόνο που ακούμε είναι πόσο… ροκ και σταρ είναι. Από το πρωί ως το βράδυ όλοι, Έλληνες και ξένοι ασχολούνται με το τι φορά και πως το φορά. Αν δει κανείς στα κανάλια τι παίζεται θα καταλάβει. Ορισμένα μάλιστα από τα μεγάλα έχουν φιλοξενήσει μέχρι και ψυχολόγους για να αναλύσουν την προσωπικότητα του Βαρουφάκη!

    Γιατί βγάζει έξω το πουκάμισο; Τι θέλει να δείξει με το μπλου ελεκτρίκ που φορά συνέχεια; Γιατί έχει το χέρι στην αριστερή τσέπη; Και γιατί περπατά σαν κορδωμένος λόρδος;

    Κι από την άλλη, γιατί ο Τσίπρας δε φορά γραβάτα; Γιατί κουμπώνει το σακάκι και γιατί και οι υπόλοιποι ασχολούνται με την τεράστια (και μοναδική εδώ που τα λέμε) επαναστατική του πράξη; Δηλαδή να μην έχει κανόνες στο ντύσιμο και γραβάτες στις επίσημες παρουσίες του; Τον πήρε χαμπάρι και ο Ρέντσι και του έκανε δώρο μια γραβάτα ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και το σύμβολο του ΣΥΡΙΖΑ ή να βγαίνουν οι Συριζαίοι στις διαδηλώσεις κρατώντας γραβάτες.

    Για να μην πούμε για τα κίτρινα παντελόνια και κασκόλ του Τσακαλώτου που μέχρι και τον Σαπέν έκαναν να θέλει να τον πνίξει.

    Αλλά, να πέσαμε κι εμείς στη «λούμπα» και ασχολούμαστε με το ντύσιμό τους. Είναι, όμως, αυτή εικόνα που δείχνει η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης; Μα δεν διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας; Αυτοί δεν έλεγαν ότι τα 2/3 του πληθυσμού είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας κι έχουμε ανθρωπιστική κρίση. Πώς επιτρέπουν να ασχολούνται όλοι με το ντύσιμό τους κι όχι με τη δουλειά τους;

    Μήπως βολεύει την κυβέρνηση επικοινωνιακά να τρώμε ώρες γύρω από τον περιφερόμενο θίασο και από τον…Γιώργο Μάγκα της οικονομίας, όπως χαρακτηρίζουν τον Βαρουφάκη, από το να ασχολούμαστε με τις «μπαρούφες» που λέει;

    Μια πρόταση για το χρέος έκανε και την απέρριψαν όλοι ασυζητητί. Και τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που ξεκινά η συζήτηση με τα πραγματικά αφεντικά θα ασχολούμαστε με το «φαινόμενο Γιάνης» ή το «φαινόμενο Αλέξης». Έλεος πια. Δεν κοιτάνε να βρούνε καμιά ρεαλιστική λύση γιατί ο χρόνος τελειώνει; Θα βγούμε από το ευρώ, θα διαλυθούν οι τράπεζες κι εμείς θα ασχολούμαστε με γραβάτες και φουλάρια;

    Όμως, όπως απέδειξαν δεν είχαν ούτε σχέδιο Α, ούτε σχέδιο Β. Ήταν αυτό που υποψιαζόμασταν. Μια τρύπα στο νερό. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προτάσεις και κυρίως χωρίς πατριωτισμό για μια χώρα που βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Για ένα άδειο… μπλου ελεκτρίκ πουκάμισο έγιναν όλα και για ένα ίδιο θα περάσουμε δύσκολα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ

    ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ .
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 5500 ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
    Ο PINOKIO ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.. ΜΕΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ Κ ΔΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΘ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Π ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ .
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΒΙΡΑ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΟΥ
    ΑΦΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PINOKIO πάρε πρωτοβουλίες . Όλοι περιμένουμε . Το διέλυσε το μαγαζί ο Θόδωρας .

      RINOKIO

      Διαγραφή

  3. «Βόμβα» από Bloomberg: Η Ελλάδα κινδυνεύει με κράχ στις 25 Φεβρουαρίου!
    05/02/2015 00:43
    More Sharing ServicesShare
    Opening quote

    «Με τους δανειστές της Ελλάδας να εκφράζουν ο ένας μετά τον άλλον την αντίθεσή τους στην απαίτηση της χώρας για αναδιάρθρωση χρέους, η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δεχθεί κι άλλα δάνεια διάσωσης ίσως οδηγήσουν σε οικονομικό κραχ ακόμη και στις αρχές του επόμενου μήνα».

    «Με τους δανειστές της Ελλάδας να εκφράζουν ο ένας μετά τον άλλον την αντίθεσή τους στην απαίτηση της χώρας για αναδιάρθρωση χρέους, η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δεχθεί κι άλλα δάνεια διάσωσης ίσως οδηγήσουν σε οικονομικό κραχ ακόμη και στις αρχές του επόμενου μήνα».

    Το κακό αυτό σενάριο για την Ελλάδα, περιγράφει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δύο άτομα που έχουν γνώση της οικονομικής θέσης της χώρας.

    Αν δεν αυξηθεί το όριο βραχυπρόθεσμου δανεισμού των 15 δισ.- που έχει καθοριστεί από την Τρόικα- η κυβέρνηση μπορεί να ξεμείνει από μετρητά στις 25 Φεβρουαρίου, ανέφερε ο ένας από τους αξιωματούχους, που ζήτησε να μην κατονομαστεί γιατί οι αριθμοί είναι εμπιστευτικοί.

    Με τους Ελληνες να τραβάνε τις καταθέσεις τους από τράπεζες και να μην πληρώσουν φόρους, ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο για λίγες εβδομάδες, με τα κονδύλια των κοινωνικών ασφαλίσεων και παρακρατώντας τις πληρωμές προς τους πιστωτές, είπε το ίδιο πρόσωπο. «Μέχρι το τέλος του Μαρτίου, ίσως έρθει αντιμέτωπος με ένα υπαρξιακό δίλημμα: να αποδεχθεί μία σανίδα σωτηρίας με τους όρους που επίμονα απορρίπτει, ή να εγκαταλείψει το ευρώ», αναφέρει ο ίδιος αξιωματούχος.

    imerisia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.03 ένα έχω να σου πω :
      του κ@λου τα εννιάμερα ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή

  4. Μας «αδειάζουν» και οι Αμερικανοί: «Συνεργαστείτε με τους Ευρωπαίους εταίρους»
    05/02/2015 00:38
    More Sharing ServicesShare
    Opening quote

    «Πιστεύουμε ότι στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της, καθώς και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» ανέφερε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

    «Πιστεύουμε ότι στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της, καθώς και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» ανέφερε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

    Στον αξιωματούχο υποβλήθηκε και ερώτηση για την Ελλάδα:

    «Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε λιγότερη λιτότητα και περισσότερη ανάπτυξη για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να συμπιέζει χώρες που είναι στο μέσο μεγάλης ύφεσης. Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν θα περάσει το ίδιο μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ηγέτες γενικά και τη Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ ειδικότερα;»

    Η απάντηση ήταν η ακόλουθη:

    «Όπως γνωρίζετε, έχουμε υποστηρίξει την Ευρώπη, καθώς έχει κινηθεί για να ενισχύσει την οικονομία της και να ενισχύσει την ανάκαμψή της.Πιστεύουμε ότι στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της, καθώς και με το ΔΝΤ. Τους έχουμε συμβουλεύσει να το πράξουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι συνομιλίες που διεξάγονται τώρα είναι (για να επιτευχθεί) κάποια συνεργασία για αμοιβαία κατανόηση. Υποστηρίζουμε μία ισχυρή Ευρώπη, με ένα ισχυρό ευρώ και την ακεραιότητα της ευρωζώνης. Αυτό όσον αφορά την Ελλάδα».

    Στη συνέχεια, ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε:

    «Επίσης, για πολλά χρόνια παρουσιάσαμε το επιχείρημα στους G20 ότι είναι σημαντικό να έχουμε έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση. Πιστεύουμε ότι οι G20 και οι G7 έχουν μετακινηθεί με την πάροδο του χρόνου και το έχουν ως υψηλότερη προτεραιότητα και ότι γι' αυτό έχει υπάρξει αυξανόμενη υποστήριξη. Βέβαια, τώρα πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό».

    Στο μεταξύ, το ελληνικό οικονομικό ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στις συναντήσεις που θα έχει ο κ. Μπάιντεν με τις ηγεσίες των Βρυξελλών και της Γερμανίας, καθώς και στη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την Γερμανίδα Καγκελάριο, 'Αγκελα Μέρκελ, στο Λευκό Οίκο, την ερχόμενη Δευτέρα.

    Πηγή: ΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΧΑΟΣ , ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΧΩΡΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΗΞΗ Ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ*

    Η πεποίθηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς ότι θα ήταν προτιμότερο ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συνεργαστεί με το «Ποτάμι» και όχι με το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία».
    Δεν είναι ότι η σύνθεση της νέας ελληνικής κυβέρνησης έχει ενοχλήσει ειδικά τον Μάρτιν Σουλτς επειδή έμειναν εκτός κυβέρνησης «οι δικοί του» , του «Ποταμιού», που έχουν ενταχθεί στην ίδια ευρωομάδα.
    Ούτε απλώς και μόνο ενοχλεί τον Σουλτς ότι οι Eυρωπαίοι «σοσιαλδημοκράτες» έχουν πλέον απαξιωθεί στην συνείδηση των Ευρωπαίων πολιτών.
    Κυρίαρχα ΜΜΕ της ΕΕ κάνουν λόγο από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά! Αναφέρονται ,δε, στο κόμμα του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως είναι ένα κόμμα αντισημιτικό!
    Σκοπός των κυρίαρχων μιντιακών και πολιτικο-οικονομικών κύκλων της ΕΕ με τις αναφορές αυτές είναι να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λέει και η παροιμία: «θέλουν να χτυπήσουν το σαμάρι γιατί τους φταίει ο γάιδαρος».
    Εδώ και καιρό και ιδιαίτερα μετά τον εκλογικό του πρωτοφανή θρίαμβο, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως μια ελκυστική εναλλακτική λύση για τους λαούς της Ευρώπης κόντρα στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στη Γηραιά Ήπειρο.
    Μια λύση σε ριζοσπαστική και προοδευτική κατεύθυνση ,που δεν είναι ελεγχόμενη από τα κατεστημένα ευρωπαϊκά συμφέροντα. Κυρίως, όμως, δεν είναι ελεγχόμενες οι αλυσιδωτές αντιδράσεις σε προοδευτική κατεύθυνση που μπορεί να προκαλέσει και ήδη προκαλεί και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και όλης της Ευρώπης.
    Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ΑΝΕΛ είναι ένα κόμμα της λαϊκής δεξιάς και όχι ένα κόμμα της άκρας δεξιάς. Επιπλέον, σε σχέση με τη ΝΔ του Αντ. Σαμαρά την οποία οι ίδιοι κυρίαρχοι κύκλοι στήριζαν με κάθε τρόπο, κινείται σε σ
    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα και γρήγορα, άλλωστε, την ακροδεξιά πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ούτε τις αγαστές σχέσεις του γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκου και αντ’αυτού του Αντ. Σαμαρά με τους νεο-ναζί χρυσαυγίτες.
    Η εμμονή των κυρίαρχων κύκλων για συνεργασία με το «ΠΟΤΑΜΙ» του Στ. Θεοδωράκη αντί των ΑΝΕΛ στόχευε στο να υπάρχει και να λειτουργεί ως τροχοπέδη στις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ (για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και για άλλα ριζοσπαστικά μέτρα) μια δύναμη απόλυτα ελεγχόμενη από τα κατεστημένα συμφέροντα.
    Μια πολιτική δύναμη που έχει προβεί σε μια πρωτοφανή ανακύκλωση στελεχών του καταρρέοντος πολτικού συστήματος της χώρας (βλ. Χάρης Θεοχάρης, Αθηνά Δρέττα, Γρ. Ψαριανός κ.α.). Που οι θέσεις της είναι ακραία νεοφιλελεύθερες και πάσχιζε από την ίδρυσή της, με την πολύτιμη βοήθεια των εγχώριων κυρίαρχων ΜΜΕ, να παρουσιαστεί ως ένα κόμμα νέο και καινοτόμο, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.
    Οι Ευρωπαϊκές πολιτικές-οικονομικές ελίτ, δεν επιθυμούσαν η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα να έχει εταίρους που στηρίζουν την αντιμνημονιακή πολιτική, όπως είναι οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.
    Αντίθετα αν στην κυβέρνηση ήταν το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη, τα πράγματα θα ήταν πιο βατά για τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ.
    Ανά πάσα στιγμή η κυβέρνηση θα βρισκόταν σε ομηρεία. Αν ο πρωθυπουργός,δε,ερχόταν σε κόντρα με τις πολιτικές της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ, το «Ποτάμι» θα έριχνε την κυβέρνηση.
    Γι’αυτό λοιπόν ο Σουλτς και τα κυρίαρχα ΜΜΕ της ΕΕ έχουν αποκτήσει μια πρωτοφανή εμμονή με το καθόλα ελεγχόμενο «ΠΟΤΑΜΙ» και αποστρέφονται και χτυπούν τους αντιμνημονιακούς και πιο δύσκολα ελεγχόμενους ΑΝΕΛ. Για να ακούσει , τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ , TERRIS XRYSOS ΚΑΙ ΟΧΙ TERRY XRYSOS .
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ