Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ..."

OI ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ...

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ : TO ALTER EGO ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ  


ONTΩΣ ... ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!!!!

5 σχόλια:

  1. ΡΟΖΟΥΛΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Πανούσης: Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα-Ελεύθερα θα κινούνται οι λάθρο στις πόλεις-Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ.
    «Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ., παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν αυτοδιαλυθούν, θα τους διαλύσω», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

    Όσο για τις φυλακές τύπου Γ΄, τάσσεται υπέρ της κατάργησής τους, σημειώνοντας ότι «δεν ωφελούν σε τίποτα». Το ερώτημα είναι -όπως λέει ο ίδιος- ποιος ελέγχει τις υπάρχουσες φυλακές. Σημειώνει: «Τις φυλακές τύπου Β', όπου υπάρχουν σκληροί εγκληματίες, οι καταδικασμένοι για νεοτρομοκρατία, ποιοι τις ελέγχουν; Αυτοί ελέγχουν τους φύλακες, ή οι φύλακες ελέγχουν αυτούς; Το κράτος, δηλαδή, ελέγχει την τρομοκρατία, ή η τρομοκρατία το κράτος;».

    Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα

    Επίσης, εκτιμά ότι ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα βρίσκονται στον δρόμο 1.200-1.500 αστυνομικοί, που έως τώρα φρουρούσαν δημόσια πρόσωπα. Όπως λέει, «οι 700 έχουν επιστρέψει», έπειτα από εξέταση των φακέλων, ενώ ακολουθούν επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

    Διακηρύσσει το τέλος των επιχειρήσεων-σκούπα, λέγοντας ότι «με τη σκούπα σκουπίζεις σκουπίδια και οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια».

    Για την Αριστερά τονίζει πως «πολύ δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι άλλο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ». Τέλος, για τον πρωθυπουργό σημειώνει πως «έχει στρατηγική σκέψη σε πολλά πράγματα και κινείται χωρίς να έχει συμπλέγματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε θα αρχίσω να ανησυχώ...
    Δεν τρομάζω ούτε ανησυχώ ρε παιδιά από τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Τι λύση όμως;
    Θα ανησυχήσω πραγματικά, όταν δω τον Αλέξη Τσίπρα να συναντά έκτακτα τον
    διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και μετά το πέρας της συνάντησης να μας διαβεβαιώσουν και οι δυο ότι όλα θα πάνε καλά!
    Τότε ναι, θα με πιάσει κρύος ιδρώτας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο μήνας του μέλιτος με το λαό... τελειώνει

    «Σε αυτές τις συνθήκες η αντίσταση εμφανίζεται ως η «φυσική» κατάσταση των ανθρώπων περισσότερο από μια ζωή στα γόνατα.

    «Σε αυτές τις συνθήκες η αντίσταση εμφανίζεται ως η «φυσική» κατάσταση των ανθρώπων περισσότερο από μια ζωή στα γόνατα. Ωστόσο, παρά ορισμένες σοβαρές εργατικές κινητοποιήσεις, τη λαϊκή εξέγερση της Κερατέας και τις εκρήξεις αυτενέργειας νέων κινημάτων τύπου «Δεν πληρώνω»,η συντριπτική πλειοψηφία της εργαζόμενης κοινωνίας και των νέων παραμένει «παγωμένη».

    Πρόκειται για ένα απόσπασμα από άρθρο της Νάντιας Βαλαβάνη πριν από λίγο καιρό, όταν ήταν ακόμη βουλευτής και κατέβαζε τις μπάρες ή προέτρεπε τους πολίτες να μην πληρώνουν τους «μνημονιακούς φόρους». Τότε που το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» είχε την αμέριστη συμπαράστασή της σε μια… έκρηξη αυτενέργειας κατά της κακής κυβέρνησης.

    Ήταν τότε που οι Συριζαίοι έβλεπαν αλλιώς την πατρίδα ενώ τώρα είναι άλλη Ελλάδα. Η κ. Βαλαβάνη, αγωνίστρια του Πολυτεχνείου που εξαργύρωσε τη συμμετοχή της στα γεγονότα του ’73 με μια υπουργική καρέκλα, μας προέτρεψε να σκεφτούμε πατριωτικά και να τρέξουμε να πληρώσουμε τους φόρους μας.

    Ξέχασε όσα έλεγε, ξέχασε τα κινήματα αυτενέργειας και τους εξεγερθέντες και είναι πλέον από την άλλη πλευρά. Γι’ αυτό και το κίνημα «Δεν πληρώνω» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της.

    Ο πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Βασίλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Star δήλωσε με έμφαση: «Όταν ακούμε την έκφραση πατριωτικό καθήκον σφιγγόμαστε λιγάκι, γιατί την είχε χρησιμοποιήσει ο Μουσολίνι όταν ζητούσε θυσίες από τους Ιταλούς και πουλούσαν τις βέρες τους».

    Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βγήκε για να απαλύνει τους φτωχούς από τα βάρη της κρίσης. Αυτή τη στιγμή η κυρία Βαλαβάνη ζητά από τους ίδιους ανθρώπους που πλήρωσαν την κρίση - κάνοντας επίκληση στο πατριωτικό τους καθήκον – να συνεχίσουν να πλήττονται» .

    Είναι απλά τα πράγματα. Υπουργοί και στελέχη σαν τη Βαλαβάνη θα βρουν μπροστά τους τις ψευτιές και το παραμύθι που πούλησαν στον ελληνικό λαό. Πολύ σύντομα ο μήνας του μέλιτος με το λαό θα τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο ΕΛΠΙΔΑ και άλλο ….ΕΛΑ…ΠΗΔΑ! Ε Αλέξη;
    Εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για να αλλαξουν απλά όνομα οι φόροι που μου έχωσε ο Σαμαροβενιζέλος και να γίνει ο ΕΝΦΙΑ…ΦΜΑΠ!
    Ψήφισα Αλέξη για να ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ!
    Εντάξει;
    Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει απλά όνομα η ΤΡΟΙΚΑ και να γίνει…Ευρωπαικός Θεσμός!
    Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για να ΦΥΓΕΙ η ΤΡΟΙΚΑ!
    Εντάξει;

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ