Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ .... ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ !!!!


Προφανώς ακόμη δεν απογαλακτίστηκε  από το μαντρί της Ν.Δ. ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αφού προέβη σε τρίτο ατόπημα με την πρόραση της Ντόρας Κούβελου ως Προέδρου της Δημοκρατίας μετα τις δύο προηγούμενες  προτάσεις του για τον Καραμανλή , τον κουρασμένο της Ραφήνας και τον Πακη Παυλόπουλο.

Από το "η Κύπρος είναι κοντά" που μας γέμισε εθνική υπερηφάνια, από την εξαγγελία ίδρυσης της ΜΟΜΑ, από την πτήση στα ΙΜΙΑ , ο Καμένος βρέθηκε ξαφνικά να προτείνει για ανώτατο πολιτειακό άρχοντα την κόρη του Αποστάτη, την κυρία " με την ιδιαίτερη ευαισθησία" που πρωτοστάτησε στην υποστήριξη του Σχεδίου ΑΝΑΝ που κατέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία, που "φυγάδευσε" δια των παραλείψεών της τον Καραβέλα της SIEMENS στην Λατινική Αμερική, για να καλύψει τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ !!!!!  


 
την κυρία που ψήφιζε αγγόγυστα τα Μνημόνια, την κολλητή του Χριστοφοράκου, 
 


την υποστηρικτή των Ψευτομακεδόνων που δέχθηκε το 2009 στην Κέρκυρα στην Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ τον ομολογό της γυφτοσκοπιανο Μιλοσόσκι ...
 

 που  ήρθε στην Κέρκυρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος της FYROM, το οποίο είχε τα διακριτικά «Republic of Macedonia» και είχε δημιουργηθεί σάλος τότε και κλείνω με το καλύτερο, την κυρία που "καταδέχθηκε" την δεξίωση του γαμου του γιού της να την πληρώσει η SIEMENS !!!!



9 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ !!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ..
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΥΟΥ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια μολότοφ στην ψεύτικη Ιστορία τους
    Κυκλοφόρησε…. «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» του Σπύρου Χατζάρα

    Για παραγγελίες στο
    deltio11@gmail.com.Αποστολή με τα ΕΛΤΑ. Τιμή 20 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά.

    Ένα βιβλίο για το χθες και το αύριο, διότι γνωρίζοντας, το ιστορικό παρελθόν, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα το παρόν και να «προσανατολιστούμε» για το προδιαγεγραμμένο μέλλον μας.

    Η Αλήθεια για τον Μελιγαλά μετα από 70 χρόνια σιωπής. Πως και γιατί παραδόθηκαν στον ΕΛΑΣ με εγγυητή τους Άγγλους. Και ακόμα: Πώς, από τον Θρίαμβο και το ΕΠΟΣ του ΟΧΙ καταλήξαμε στην Τριπλή Κατοχή και την Καταστροφή .Όλα όσα πρέπει να μάθετε για την «Κοινοπραξία» Ιντέλιτζενς Σέρβις-ΚΚΕ.
    Πως οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το «Ισχυρό ΚΚΕ», στην Κατοχή, όπως ακριβώς η Cia δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος.
    Οι προοδευτικοί διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, και ψηφοφόροι με «φρίκη και αποτροπιασμό» καταδίκασαν χωρίς περιστροφές, το σφάξιμο των αιχμαλώτων από τους «τζιχαντιστές, του Ισλαμικού Κράτους, αλλά εξακολουθούν να μην αισθάνονται την ίδια φρίκη και τον ίδιο αποτροπιασμό, για τα «οικεία κακά», για το σφάξιμο χιλιάδων, από τους «τζιχαντιστές» του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, το μαύρο Καλοκαίρι του 1944, και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη». Μερικοί είναι υπερήφανοι κιόλας.
    «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». «ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ».

    Και όμως οι Γερμανοί , στους 54 μήνες της Κατοχής, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944 εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, περίπου 800 Έλληνες. Ενώ ο «Άρης» και ο ΕΑΜ /ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν στους αποχωρούντες Γερμανούς, αλλά επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, σκότωσαν, σε 11 μέρες, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, τουλάχιστον 4000.

    Ακόμα: Πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο Μεταξάς από την Ιντέλιτζεντ Σέρβις που αποφάσισε τον «Εμφύλιο» και διέταξε τις σφαγές στην Καλαμάτα, το Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους. Πως βούτηξε ο βασιλιάς τον εθνικό χρυσό και πως οι Άγγλοι σχεδίασαν την Κατοχή. Ο Κόκκινος Δεκέμβρης και οι σφαγές της ΟΠΛΑ.

    Τα κεφάλαια του Βιβλίου:

    1. Cherchez l'Angleterre
    2.Επαναστατικό Ψεύδος ή Δημοκρατική Αλήθεια
    3. Από τον Θρίαμβο στην Τριπλή Κατοχή και την Καταστροφή
    4. Ο αγγλικός χρυσός η SOE και το ΚΚΕ
    5. Οι Εγγλέζοι σύνδεσμοι και o ΙΔΕΑ
    6.Οι καμπάνες χτύπησαν στις δώδεκα
    7.Το μαύρο Καλοκαίρι του 44 και ο κόκκινος Δεκέμβρης
    8. H συμφωνία του Ζαχαριάδη με τους Άγγλους που έφερε πίσω το Βασιλιά
    9.Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκάλυψη: Αυτό είναι το σχέδιο Μοσκοβισί που θα υπέγραφε ο Βαρουφάκης
    «Το Eurogroup τονίζει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής που έγιναν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες το Eurogroup και οι θεσμοί ενεπλάκησαν σε έναν έντονο διάλογο με τις νέα ελληνική κυβέρνηση».

    «Οι ελληνικές αρχές έχουν εκφράσει την ισχυρή δέσμευσή τους σε μια ευρύτερη και βαθύτερη διαδικασία μεταρρυθμίσεων που στοχεύουν σε ανεξίτηλα βελτιούμενες
    προοπτικές ανάπτυξης και απασχόλησης (με την ενδυνάμωση της κοινωνικής δικαιοσύνης) και τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα. Ειδικά οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής καθώς (σ.σ. δεσμεύονται) και για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης. Την ίδια ώρα οι ελληνικές αρχές επανέλαβαν την κατηγορηματική δέσμευσή τους να τιμήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στους πιστωτές τους. Οι ελληνικές αρχές θα κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση της συνεχιζόμενης παρεχόμενης τεχνικής βοήθειας».

    «Οι ελληνικές αρχές κατέστησαν σαφές ότι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα λαμβάνοντας υπ' όψιν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης. Σκοπεύουμε να κάνουμε την καλύτερη χρήση της υπάρχουσας ευελιξίας όπως αυτή έχει οικοδομηθεί στο παρόν πρόγραμμα. Οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν την σταθερή τους δέσμευση να απέχουν από κάθε μονομερή δράση ή ενέργεια και θα εργαστούν σε στενή συμφωνία με τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους, ιδιαίτερα στον τομέα της φορολογικής πολιτικής, των ιδιωτικοποιήσεων, των μεταρρυθμίσεων της αγοράς εργασία, στον οικονομικό τομέα και στο συνταξιοδοτικό».

    «Οι ελληνικές αρχές δεσμεύθηκαν να διασφαλίσουν τα απαραίτητα δημοσιονομικά πλεονάσματα και χρηματοδοτήσεις προκειμένου να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους σε ευθεία γραμμή με τους στόχους που συμφωνήθηκαν το Νοέμβριο του 2012 στη σχετική ανακοίνωση του Eurogroup. Επιπλέον κάθε νέο μέτρο θα πρέπει να χρηματοδοτείται και να μην βάζει σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα».

    «Σε αυτή τη βάση οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ζητήσουν 6μηνη τεχνική παράταση του τρέχοντος προγράμματος σαν ένα μεταβατικό βήμα. Αυτό θα γεφυρώσει τον χρόνο προκειμένου οι ελληνικές αρχές και το Eurogroup να εργαστούν σε μια νεότερη (follow-up) συμφωνία».Συμφωνήσαμε επίσης ότι το ΔΝΤ θα συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του στη νέα συμφωνία. Το Eurogroup διάκειται θετικά σε ένα τέτοιο αίτημα από τις εληνικές αρχές».

    «Επιπλέον, ενημερωθήκαμε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι θα ήταν φρόνιμο να παραταθεί η περίοδος διαθεσιμότητας των ομολόγων του EFSF στο Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για έξι μήνες, παράλληλα με την παράταση του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Το Eurogroup θα επιθυμούσε μια τέτοια παράταση. Ακολουθώντας ένας ελληνικό αίτημα, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα μπορούσε να προβεί στους απαραίτητους διακανονισμούς. Το Eurogroup υπογραμμίζει με έμφαση ότι τα κεφάλαια αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το «σπάσιμο» των τραπεζών (σ.σ. Σε «καλή» και «κακή») και θα απελευθερωθούν μόνο στη βάση της συμμόρφωσης με τους κανόνες και με μια απόφαση του Eurogroup».

    «Δεσμευόμαστε να παρέχουμε επαρκή στήριξη στην Ελλάδα μέχρι να αποκαταστήσει την πλήρη πρόσβασή της στις αγορές αρκεί να τιμά τις δεσμεύσεις της μέσα στο συμφωνηθέν πλαίσιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καμμένος λέει ότι έχει λαϊκή εντολή μέχρι τέλους... το δικό του "τέλος" ή τη δραχμή εννοεί άραγε;
    Σαφή θέση κατά της παράτασης μνημονίου που ζητά το Eurogroup από την Ελλάδα πήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

    Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος το ενδεχόμενο παράτασης του μνημονίου, μετά την απρόοπτη διακοπή του Eurogroup.

    «Δέν πρόκειται να αιτηθούμε καμία παράταση μνημονίου έχουμε λαϊκή εντολή να πάμε μέχρι τέλους.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ» έγραψε στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει που προβληματίσεσαι ΙΑΚΧΕ... Απλά στην κυβέρνηση βαρουφακικών - λαφαζανιστών,{θεωρία παιγνίων, μνημόνιο- αντιμνημόνιο, απόδοση 70-30} βιώνουμε και το πολιτικό θέατρο του παραλόγου, προφανώς ενός καμένου πολιτικού εγκεφάλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΛΛΑΞΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ…!!!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ «ΥΠΟ ΟΜΗΡΕΙΑ» ΑΦΟΥ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ…ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

    Αυτό το όργιο προπαγάνδας πού είδαμε και ακούσαμε κατά τη προεκλογική περίοδο υπερ του Τσίπρα και συνεχίζεται και σήμερα ασύστολα με όρους της κομμουνιστικής «Β.Κορέας», έχει την απόλυτη εξηγησή του…
    Η μεγάλη στροφή υπερ Τσίπρα προέρχεται, από την εκπεφρασμένη λογική του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα Κρατικοποιήσει τις Τράπεζες και θα αλλάξει τις Διοικήσεις τους και θα ξαναμοιράσει τις τηλεοπτικές άδειες...!!!
    Ο κόσμος ο μιντιακός είναι πολύ ανήσυχος, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, κανάλια, ιστοσελίδες) είναι υπερδανεισμένη, οπότε η βιωσιμότητα πολλών ΜΜΕ εξαρτάται από τις Τράπεζες.
    ********
    Γι’ αυτόν τον λόγο όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν πραγματοποιηθεί επαφές και συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών Τραπεζών και των εκδοτικών επιχειρήσεων, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία για αναδιάρθρωση του δανεισμού των εταιρειών, κάτι που θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.
    ********
    Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει τις Τράπεζες και προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στα πρόσωπα, οι όποιες συμφωνίες μεταξύ τραπεζών και εκδοτών ήταν ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους θα ακυρωθούν και θα πρέπει να ξεκινήσουν εκ νέου επαφές, που ουδείς γνωρίζει αν θα έχουν αίσια έκβαση.
    ********
    Αυτό που φοβούνται οι μιντιάρχες είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σε θέση να τους έχει σε ομηρεία, καθώςη ρευστότητά τους και επομένως η βιωσιμότητά τους θα εξαρτάται από την Κυβέρνηση.
    ********
    Άρα τα μίντια θα είναι υποχρεωμένα να συμβαδίζουν με την… Κυβερνητική γραμμή, αλλιώς θα κινδυνεύσουν να χάσουν τη χρηματοδότησή τους, και επομένως θα υπάρξει κίνδυνος για τη βιωσιμότητά τους.
    ********
    Επίσης μεγάλη είναι η αγωνία των καναλαρχών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τοπίο των τηλεοπτικών αδειών.
    ********
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η kυβέρνηση θα φέρει σύντομα νόμο στη Βουλή, βάσει του οποίου θα υπάρξει ανακατανομή στον χώρο των καναλιών.
    ********
    Η σχετική διάταξη θα προβλέπει κατάργηση όλων των προσωρινών αδειών, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο καθένας θα μπορεί να πάρει άδεια για τηλεοπτικό κανάλι, υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα καταβάλει και το αντίστοιχο τίμημα.
    ********
    Δηλ. ο Τσίπρας αν θέλει να επιβάλει (σιγά μη δε θέλει) καθεστώς Β.Κορέας --όπως ο Κιμ Γιονγκ Ιλ-- στην Ελλάδα όπου τα ΜΜΕ και οι μιντιάρχες της διαπλοκής θα λιβανίζουν από το πρωϊ έως το βράδυ το έργο του και θα κλαίνε μαζί του όταν κλαίει αυτός ή θα γελάνε όταν επίσης γελάει αυτός, παρέα με την Τσιπροαριστερή… «φατρία» του…!!!
    ------------------------------------
    Είδηση από Axia plus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτόν τον ψυχάκια πότε θα τον κόψεις ρε Ιακχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ