Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ... "ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ", ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ...

7 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα πάμε .
    Διώξαμε τους γερμανοτσολιάδες και τους δωσίλογους και επιτέλους χαμογελάνε όλοι οι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΣΗΣΑΧΘΕΙΑ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ «ΕΠΑΧΘΕΙΣ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ… ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…!!!
    ΣΟΪΜΠΛΕ: «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, στους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ»…!!!.

    Βοούν και καγχάζουν τα ξένα μέσα για την υποταγή «στα τέσσερα» του Τσίπρα στους Ευρωπαίους δανειστές, όπως και την πανηγυρική προπαγάνδα (τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν, στην Β.Κορέα) των ντόπιων Μ.Μ.Ε.,πού για το φόβο των αδειοδοτήσεων των τηλεοπτικών τους σταθμών και τον έλεγχο των δανείων πού πήραν και παίρνουν για τις εφημερίδες τους από τις Τράπεζες, και επιδίδονται σε ασίγαστη και πρωτόγνωρη Τσιπροπροπαγάνδα, «αποθεώνοντας» την υποταγή τού Τσίπρα «στα τέσσερα», στις απαιτήσεις… Σόϊμπλε…!!!

    Μακάρι, ο Τσίπρας να τους «ξεκάνει» οριστικά, -αλλά πού -, στην ίδια και απαράμιλλη «συμφωνία» όπως με τον Σόϊμπλε, θα έρθει μαζί τους, αρκεί να τον… δοξάζουν…!!!
    ********
    Ήδη τα κομπλεξικά και κοινωνικά ανυπόληπτα «βλαχάκια» οι Υπουργοί, βγήκαν για να γευθούν μεγαλείο στην Πλατεία Κολωνακίου, περνούν δύο και τρείς φορές το πεζοδρόμιο μπας και τους φωνάξει κανένας και πατήσουν πόδι σε κανένα μαγαζί και απολαύσουν κοινωνική αναγνώριση και ισοδυναμία, πίνοντας βέβαια τζάμπα το ποτό τους…
    ********
    Ξανάρχονται στο νού οι αλήστου μνήμης ημέρες των Υπουργών του Ανδρέα, πού αμέσως μετά την ορκομωσία τους έσπευσαν για καφέ στο Κολωνάκι και το βράδυ στην «Αθηναία» του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, για να καταξιωθούν κοινωνικά.
    ********
    «Μόλις γυαλίσει το μάτι της βλάχας από μεταξωτό βρακί, νομίζει ότι έγινε κυρία»…
    ********
    Αλλά πού…
    ********
    Μόλις πάρει ο Ψυχάρης ή ο Μπόμπολας, ακόμα και ο Χατζηνικολάκης τον Τσίπρα τηλέφωνο θα σηκωθεί όρθιος και σε στάση προσοχής, γιατί θα νομίζει, ότι τον…βλέπουν…!!!
    ********
    Tώρα με τα δημοσιογραφικά τους εξαπτέρυγα, αυτά τα «ζουλάπια» πού ακούτε και βλέπετε γλείφουν από το πρωϊ έως το βράδυ τα σκατά τους για να τα σερβίρουν εν συνεχεία σαν ορεκτικό στον…αχόρταγο καμπινέ τους.
    ********
    Μόνο ότι δεν έρριξε στο καναβάτσο ο Τσίπρας τον Σόϊμπλε δεν είπαν, όταν κωλοτούμπιασε "στα τέσσερα" μπροστά στη φοβέρα του Σόϊμπλε ότι:
    ********
    Tο Τραπεζικό σύστημά της Ελλάδος θα «παρέδιδε το πνεύμα» την ερχόμενη Τετάρτη» αν δεν συμμορφωνόταν, όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάικλ Νούναν.
    ********
    Αλλά τι χρειάζονται άλλες μαρτυρίες αφού ο ίδιος ο Σόϊμπλε και μετά την συμφωνία για το 3ο μνημόνιο δήλωσε:
    ********
    «Είχα προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, να αφήσει τα όνειρα και να δώσει ραντεβού με την πραγματικότητα».
    «Τώρα είναι δύσκολο να εξηγήσει το πρόγραμμα που υπέγραψε στους ψηφοφόρους, που τον… επέλεξαν»…!!!
    ********
    Άντε…γεια…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Γλέζος: Ζητώ συγνώμη από τον λαό γιατί συνήργησα στην ψευδαίσθηση της κατάργησης του μνημονίου

    "Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση."

    Tο άρθρο του Μ. Γλέζου στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών:

    «Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

    Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.

    Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

    Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.

    Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της. Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.

    Κρίμα και πάλι κρίμα.

    Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση,.

    Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό. Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.

    Πριν απ΄ όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.

    Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.

    Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης».

    «Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού», απαντά η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Σκληρή κριτική Μητρόπουλου για τη συμφωνία: Δεν μπορεί να εφαρμοστεί κατά γράμμα

    Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα.

    Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα.

    «Πρόκειται για προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα, με πολλές δεσμεύσεις πολύ σαφείς για την ελληνική πλευρά και πολλές επιφυλάξεις από την πλευρά των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega, σημειώνοντας τους όρους του κειμένου για το ζήτημα του χρέους, την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων και τον προσβλητικό, όπως τον χαρακτήρισε, όρο για τα 11 δισ. τα οποία «ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι εδώ πλέον».

    Αν και τόνισε ότι δεν έχει καμία διάθεση κριτικής στην κυβέρνηση και επαίνεσε τη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη διαπραγμάτευση, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι οι όροι της συμφωνίας είναι σε βάρος της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για μίσος, μισαλλοδοξία και τιμωρητική διάθεση των δανειστών και κυρίως της γερμανικής πλευράς.

    «Μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα περιμένουν την περιγραφή σκληρών μέτρων. Αν υλοποιηθεί κατά το γράμμα και τη σκληρότητά του αυτό το προσύμφωνο, ο λαός δεν θα αντέξει νέα μέτρα», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι η τελική συμφωνία δεν μπορεί να περιέχει φράσεις όπως «οι ελληνικές αρχές επαναδιατυπώνουν την κατηγορηματική δέσμευση για τήρηση οικονομικών υποχρεώσεων προς όλους στο ακέραιο και εγκαίρως», η οποία περιλαμβάνεται στο κείμενο της Παρασκευής για το χρέος, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι εταίροι εκβιάζουν την Ελλάδα.

    Παράλληλα, διεμήνυσε ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουν για δήθεν χαλάρωση, εξαιτίας της αναφοράς του κειμένου για την επίτευξη των κατάλληλων πλεονασμάτων.

    Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος εκτίμησε ότι οι δανειστές θα επιμείνουν να μην ακυρωθούν σκληροί νόμοι. «Θεωρώ ότι οι δανειστές θα επιμείνουν όχι μόνο στο να μην ακυρωθούν σκληροί νόμοι, που ταλανίζουν ακόμη την κοινωνία μας, αλλά θα επιμείνουν στη ρήτρα εσωτερικής υποτίμησης».

    Πηγή: iefimerida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Κατρούγκαλος: Aποχωρώ αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές

    Η συμφωνία του Eurogroup είναι μια «συμφωνία εκεχειρίας», κι όχι μια οριστική συμφωνία, που επιτρέπει όμως στην ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική της, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

    Η συμφωνία του Eurogroup είναι μια «συμφωνία εκεχειρίας», κι όχι μια οριστική συμφωνία, που επιτρέπει όμως στην ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική της, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

    Τόνισε πως η συμφωνία με τους εταίρους δεν σημαίνει πως «εξαφανίζονται οι κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει η Αθήνα, προσθέτοντας μάλιστα πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση που υπάρξουν υποχωρήσεις σε σημεία που ο ίδιος θεωρεί αδιαπραγμάτευτα.

    Ο κ. Κατρούγκαλος επισήμανε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της διαπραγμάτευσης που κάνει η νέα κυβέρνηση και των όσων είχαν συμφωνηθεί από τους προκατόχους της, εξηγώντας ότι με τη νέα συμφωνία οι δανειστές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν τον πολιτικό σχεδιασμό της Αθήνας, ούτε να «βλέπουν στην κρεβατοκάμαρα».

    Ως παραδείγματα ανέφερε την ακύρωση των «αντισυνταγματικών απολύσεων» δημοσίων υπαλλήλων και την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων.

    Αποσαφήνισε πάντως πως το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιηθεί σε βάθος 4ετίας, καθώς ούτως ή άλλως δεν ήταν δυνατό να εφαρμοστεί εντός λίγων μηνών.

    Πηγή: http://www.skai.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλαγή ηγεσίας ζητάει η "Κομμουνιστική Τάση" του ΣΥΡΙΖΑ

    Μετά τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τα καρφιά Λαφαζάνη για τη μεγαλειώδη κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα, έρχεται κι άλλο χτύπημα στο εσωτερικό του συνονθυλεύματος που λέγεται κόμμα.

    Μετά τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τα καρφιά Λαφαζάνη για τη μεγαλειώδη κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα, έρχεται κι άλλο χτύπημα στο εσωτερικό του συνονθυλεύματος που λέγεται κόμμα. Η Κομμουνιστική Τάση, μια από τις πιο σκληρές συνιστώσες, του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ηγεσία του κόμματος λέγοντας ότι υποτάχθηκε και ζητώντας μάλιστα συνέδριο για να διώξουν τον Τσίπρα.

    Βεβαίως αυτά δε γίνονται, δείχνουν όμως ότι την ώρα που η Τσιπροβαρουφακιάδα πανηγυρίζει για τη συμφωνία, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται χαμός. Αν δεν ήταν η Ελλάδα μπροστά που κινδυνεύει θα γελάγαμε με τους απίθανους που μας κυβερνούν. Αλλά σίγουρα θα έχει πολλά επεισόδια το σήριαλ της διάλυσης της αριστερής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον ψυχάκια κάποιος να δόσει τα χάπια του και εσύ ρε Ιακχε είπαμε να τον κόψεις .
    Ο άνθρωπος ή δεν πάει καλά ή είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ