Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ... ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ...
 



       " Από το Λονδίνο με αγάπη"
                            "Ο Κοντός"

20 σχόλια:

  1. ΚΛΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ... Ο ΙΑΚΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......
      ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΣΚΙΣΤΑ ΚΑΛΣΟΝ!!!!!!
      ΛΙΓΟΥΡΑΚΟΣ ΗΣΟΥΝΑ........ΛΙΓΟΥΡΑΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ.

      Διαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ! Το πρώτο αριστερό μνημόνιο
    Η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου προκαλεί ήδη ποικίλες αντιδράσεις με την κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να νοιώθει ικανοποιημένη γιατί δεν συνέβη το "μοιραίο" και τους αντιπάλους εντός και εκτός Ελλάδας να "χαιρετίζουν" με αρκετή δόση ειρωνείας την "κυβίστηση" και την προσαρμογή στην "κανονικότητα" των μνημονίων.

    Ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται στην Αθήνα είναι το γεγονός ότι επί της ουσίας η "ψήφος εμπιστοσύνης" της Ελληνική Βουλής προς τη κυβέρνηση Τσίπρα δεν αναγνωρίζεται από τους εταίρους και δανειστές και πρέπει να καταθέσει εκ νέου το πρόγραμμα της προς έγκριση στο Eurogroup ως "λίστα μεταρρυθμίσεων".

    Σύμφωνα μάλιστα με το Μέγαρο Μαξίμου η συγκεκριμένη "λίστα" δεν είναι τίποτα άλλο από την πλευρά της παρά τα 3/4 του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος αντιδράσεων από τους "συντρόφους" με αναφορές που πληγώνουν την ενότητα και τη συνοχή της κυβέρνησης και του κόμματος σε αυτή τη κρίσιμη φάση.

    Στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου αναγνωρίζουν ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της αποτυχίας τω προηγούμενων μνημονίων μπορεί να οδηγήσουν στην ανάγκη ενός ακόμη μνημονίου, γεγονός που εννοείται ότι η παρούσα κυβέρνηση θέλει να αποφύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι.

    Το στοίχημα λοιπόν για τη κυβέρνηση Τσίπρα, πέραν της ακραίας και απίθανης εκδοχής εξόδου από τη ευρωζώνη είναι η διαμόρφωση ενός Εθνικού Σχεδιου Ανασυγκρότησης ή ενός νέου..."αριστερού" Μνημονίου που κι αυτό όμως θα πρέπει να τύχει της έγκρισης των δανειστών και να περιλαμβάνει μέτρα και μεταρρυθμίσεις που ενδεχομένως να "πονέσουν" ακόμη και το εκλογικό σώμα που εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

    Για παράδειγμα το ασφαλιστικό είναι κυριολεκτικά μια βόμβα στα θεμέλια του κράτους και όχι μόνο του κοινωνικού, καθώς εκτιμάται ότι το ζήτημα είναι αρκετά πιο σοβαρό ακόμη και από εκείνο του χρέους. Υπάρχει "αριστερή" μεταρρύθμιση στο συγκεκριμένο θέμα και προς ποια κατεύθυνση;

    Σε 120 μέρες το αργότερο, λόγω της παράτασης, με τα μπάνια του λαού θα έχουμε ενδεχομένως και τις απαντήσεις που θα κρίνουν και το μέλλον της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ενοεις του Γαζωρου ................. οταν ηταν Γαζωρος ουτε υπονοια δεν υπηρξε για στημενο ματς
    τωρα με τα φρουτα που εφερε ο Μεγκλας αρχισαν ολα . και εχει και αλλα ματς το τελευταιο θα ειναι ενα απο αυτα σιγουρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΡΕ ΒΛΆΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ!ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΡΙΝΟ.ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ)
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ..." ?
    ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕ ΤΟ ΜΗ ΣΕ "ΓΑΖΩΡΙΩΣΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΖΩΡΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΝΤΟΥΡΟΙ"
    ΕΝΤΑΞΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Βράζει η Ελληνική Κοινωνία! Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο δικιο εχεις Συντροφε Μανωλη!
    Δεν εχω να προσθεσω κατι, ο Συντροφος Μανωλης Γλέζος τα ειπα ολα! Εγω απλος για ενα θα τον διαβεβαιώσω!
    Οτι οπως στην κατοχη κατεβασε την σημαια σβαστικα του κατακτητη,απο την Ακροπολη!

    Έτσι και εμεις,η Νεα γενια αυτου του τοπου, αν χρειαστεί θα κατεβασουμε την Σημαια που υποδουλώνει την χώρα μας, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΗ !!!
    ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ύο τρελοί κάνουν βόλτα μέσα σε ένα άδειο γήπεδο, οπότε αποφασίζουν ο ένας να παραστήσει τις δύο ομάδες που παίζουν και ο άλλος να παραστήσει το πλήθος.
    Παίρνει ο πρώτος τη μπάλα και αρχίζει να τρέχει μόνος του πάνω-κάτω στο γήπεδο, στήνεται και ο άλλος στις κερκίδες και αρχίζει να φωνάζει σαν παλαβός!

    Ξαφνικά, εκεί που τρέχει ο τύπος με τη μπάλα, του έρχεται ένα μπουκάλι στο κεφάλι, από τις κερκίδες! Εξοργισμένος, γυρίζει και φωνάζει στο φίλο του:
    - 22 παίκτες μέσα στο γήπεδο, στο κεφάλι μου βρήκες να το ρίξεις το μπουκάλι;

    Και ο άλλος απαντά:
    - 5.000 κόσμος εδώ πάνω, εμένα βρήκες να κατηγορήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ "ΖΗΤΩ", ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ "ΩΠΑ" ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ "ΩΧ". Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ "ΓΙΟΥΧΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ . ΤΟ 2009 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ"ΑΝΙΚΗΤΟΥ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.
    MΑΝΩΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιακχε σου τα έλεγα ότι 2015 δεν θα είναι η χρόνια σου και αυτό πλέον φαίνεται ξεκάθαρα . Γαζωρος κλαρίνο χρυσή Αυγη κλαρίνο δικαστήριο κλαρίνο χορηγία μεγκλας κλαρίνο Πανσερραϊκός Β εθνική πάλι κλαρίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΙΑΚΧΕ.ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ FC SERRES ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο 12.35 ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΡΟΥΦΙΑΝOI ΜΕΙΝΕTE ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΨΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ...
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΑΖΩΡΟΣ.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΠΑΛΛΑ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΠΟΤΛΗΔΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ. ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ ;

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ;
    ΓΑΥΤΟ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ

    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΠ ΜΕΓΚΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ... ΕΙΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ

    ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ANTE KAI ΠΗΔΗΞΟΥ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΕΣΥ ΣΕΡΡΑΙΕ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

      Διαγραφή
    2. Γιαννάκη μην πατήσεις το ποδαρι σου στον Γαζωρο

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ