Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΚΛΑ , ΕΓΙΝΕΣ Η ΧΛΕΥΗ "ΤΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"!!!


 "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ"  ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΠΡΟΤΑΣΗ - ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΠΕΘΑΜΕΝΟ" ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ, ΜΩΥΣΙΑΔΗ-ΒΙΤΜΑ !!!!!!!!!!

Σύμφωνα με την πρόταση του Μέγκλα ο νέος Φορέας θα συσταθεί με τροποποίηση του Καταστατικού της παρανομα υφισταμενης Ανωνύμου Εταιρείας "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ"


4 σχόλια:

  1. Πρόεδροι, αντιπρόεδροι, γραμματείς, υμέτεροι παρακαθήμενοι και λοιποί καρεκλόμισθοι, συγγενείς κλπ πληρώνονται από την υποχρεωτική (με το ζόρι) εισφορά μας. Γιατί να μην βάλουν και άλλες εισφορές και να πληρώνονται και άλλοι υμέτεροι, θυγατέρες κλπ; Αυτή είναι η ουσία όπως και να το βαφτίζουν (επιμελητήριο, φορέας κοκ).............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα θα ηταν να πληρωνομαστε οπως παλλια...οποιος θελει να προσφερει εθελοντικα ενταξει.οσο για το ποσο των 20 ευρω ετησιως ειναι ανταποδοτικο πολλαπλασια στα μελη ενημερωσου και τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.. ΤΕΛΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΑΙΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΕΡ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΣΕΡ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΙΣΙΑΔΗ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ 1:46 ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ.ΚΑΝΑ 400ΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ