Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

EMΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ...

   ΞΗΡΟΣ & ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ ΡΩΜΑΝΟΣ : "ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ" ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ...



... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν σκοπεύει να συνεργαστεί με τις Αρχές ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ανακρίνεται τις τελευταίες ώρες και ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, τόσο στο σπίτι όπου διέμενε τους τελευταίους δύο μήνες στην Ανάβυσσο όσο και σε διάφορα μέρη της χώρας, προκειμένου να εντοπιστούν συνεργάτες του. 
 
Ο ίδιος είπε ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του ήταν δικά του και ότι ζούσε μόνος του όλον αυτόν τον χρόνο, από τη στιγμή που απέδρασε, ενώ δεν έδωσε εξηγήσεις για το πού βρήκε τα χρήματα με τα οποία πλήρωνε το σπίτι.
 
Ο Χ. Ξηρός τόνισε ότι είχε καταλάβει πως οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και τον παρακολουθούσαν, και σκόπευε να αλλάξει κρησφύγετο αλλά δεν πρόλαβε. Μάλιστα, ευχόταν να μη γίνει επιχείρηση σύλληψής του το βράδυ, για να μην υπάρξει ανταλλαγή πυροβολισμών και πιθανότατα θύματα.
 
«Δεν είμαι τζιχαντιστής, δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν, δεν μετανιώνω για τίποτα» δήλωσε ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο δικηγόρος μετέφερε την ακόλουθη δήλωση του Χ. Ξηρού: «Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχτηκα, γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτηρας σε καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δωσίλογων Σαμαρά Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος, ο δικός μας αγώνας».

10 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΡΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ?
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!
    ΞΗΡΟΣ, ΜΑΛΑΚΟΣ, ΜΑΛΑΚΟΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ??? ΕΣΤΩ ΑΛΗΤΑΚΟΣ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ!!!
    ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??????????
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρωθυπουργός μας και στο θέμα της τρομοκρατίας αποδεικνύει την σοφία του . Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτή τη χώρα ότι γίνεται , γίνεται μόνο κατόπιν εντολής του .
    Είναι φανερό ότι η σύλληψη Ξηρού αλλάζει τα δεδομένα των εκλογών . Η αυτοδυναμία της Ν.Δ είναι δεδομένη
    και έτσι θα γνωρίσουμε τον πραγματικό Αντώνης Σαμαρά . Έτςι θα δούμε χωρίς τα εμπόδια που έβαζε το ΠΑΣΟΚ να σκίζει τα μνημόνια .
    Θα μηδενίσει την ανεργία και η πατρίδα μας θα πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης .
    Με λίγα λόγια η σύλληψη Ξηρού συμβάλει αποφασιστικά να ανοίξει ο δρόμος για να τρώμε με χρυσά κουτάλια .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είσαι τρύπια καπότα!!!Ας πούμε και καμία αλήθεια.
      Όποιος την περίοδο της ευημερίας, έβαζε κανένα ευρώ στην άκρη και είχε την περίοδο της κρίσης τώρα ψηφίζει σταθερότητα.
      Όποιος πριν την κρίση γυρνούσε τις τράπεζες για να πάρει δάνεια τώρα ψηφίζει δραχμή νομίζοντας ότι θα του χαρίσουν τα δάνεια.
      Επίσης δραχμή ψηφίζουν όσοι τράβηξαν τα ευρώ από τις τράπεζες και περιμένουν με τα ευρώ στην τσέπη.
      Θα σε κατουρούν τον χειμώνα και θα νομίζεις ότι σε ζεσταίνουν.
      Πρόσεξε γιατί και τότε ... πάλι τρύπια καπότα θα είσαι.

      Διπλοβρασμένος Τσιπ(ου)ρας πελαγίσιος

      Διαγραφή
    2. Ενός λεπτού σιγή για όσους:
      την περίοδο της αλλαγής, νόμιζαν ότι ο Παπανδρέου θα τους σώσει
      την περίοδο της δεξιάς, κρατούσαν σημαίες της ΝΔ
      την περίοδο του χρηματιστηρίου, νόμιζαν ότι ήταν Υankee

      και τώρα νομίζουν ότι είναι αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, αντικαπιταλιστές, αντικρατιστές και γενικά ακροαριστεροι κάθε μορφής. Νομίζουν ότι έχοντας στην τηλεόραση τον Λυριτζή θα μάθουν νέα επιχειρήματα αλλά το μάτι τους είναι στα μπούτια της τύπισσας των αθλητικών.

      Διαγραφή
  3. Τι γίνεται με την Αμφίπολη ;
    Γιατί την ξέχασαν ;
    Τι περιμένουν ;
    Είναι αργά να περιμένουν την τελευταία βδομάδα των εκλογών για τις ανακοινώσεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ»-«ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ» ΑΦΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΝ...ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ...!!!
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ «ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑ--ΛΕΤΣΑΡΙΟ» ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΒΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΚΥΡΙΑ...!!!

    Τακτική «κατσαπλιάδων» της αλητο-ληστο-συμμορίας του ΕΑΜ (1946—1950), όπου είχαν είχαν στρατολογηθεί όλα τα περιθωρικά κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας ενάντια στην Ελληνική τάξη, με αντεθνικούς σκοπούς θυμίζει η συμπεριφορά των Τσιπρσυριζαίων τόσο στα Μ.Μ.Ε., όπου εμφανίζονται δίνοντας ρεσιτάλ «Τζιχαντικής» στρατηγικής και κυρίως στον Φώτη Κουβέλη,


    τον οποίο αφού τον έπεισαν να τον έχουν πρώτο στο Επικρατίας με αντάλλαγμα να μη ψηφίσει Πρόεδρο, αφού έκαναν τη δουλειά τους, τώρα φορώντας μαύρη κουκούλα τον…«αποκεφάλισαν»…!!!
    ********
    Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο «Σταλινισμός» σαν σύστημα διακυβέρνησης έχει τον απόλυτο αυταρχισμό πού «διαφυλάσσεται» και «εξασφαλίζεται» πρίν από όλα από τη… καρατόμηση εκατομμυρίων «συντρόφων» που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, προκειμένου να επικρατήσει…!!!
    ********
    Το ίδιο βέβαια έκανε και ο Χίτλερ στην περίφημη «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών»….
    ********
    Τις συνέπειες αυτής της πολιτικής θα υποστούν οι Έλληνες, αν σχηματίσει Κυβέρνηση ο Τσίπρας με την άπλυτη ακολουθία του αφού τα κόμπλεξ κατωτερότητος-- από τα οποία εκ φύσεως διακατέχονται-- θα έχουν μετατραπεί σε εκδικητικές εκκαθαρίσεις αντιπάλων και αντιρρησιών ακόμη και από τον… ίδιο τους τον χώρο…!!!
    ********
    Θυμίζουν τη ξεβράκωτη πόρνη πού άμα τις φορέσεις μεταξωτό βρακί, νόμίζει ότι αυτόματα—και ας είναι άπλυτη και άξεστη-- έγινε και… κυρία…!!!
    -------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΤΟ ΑΡΧΟΛΙΠΑΡΟ ΧΟΝΤΡΙΚΟ» και ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΛΗΣΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δ.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ και ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΩΝ... ΚΡΟΙΣΩΝ...!!!
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 1.000.000 Ευρω ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ABN- AMRO) ΣΑΝ «ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ» ΤΩΝ... ΦΤΩΧΩΝ και ΑΔΥΝΑΤΩΝ...!!!

    Ναι, αυτή η πολιτική «μούρη» με το υπέρβαρο λίπος πού κουβαλάει, ξεκίνησε από το Πασοκ ως κρατικοδίαιτη συνδικάλα και για την δράση του τιμήθηκε από τους Τσιπροσυριζαίους με θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρακαλώ, έχει δύο παιδιά στο νηπιαγωγείο, (όχι βέβαια σε οποιοδήποτε), αλλά στο Κολέγιο Αθηνών,


    στο οποίο φοιτούν κυρίως παιδιά οικογενειών που διαθέτουν οικονομική άνεση, πρεσβεύουν φιλελεύθερες ιδέες και πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα.
    ********
    Να προσθέσουμε γιά ενημέρωση των κορόϊδων πού σκέπτονται να ψηφίσουν Συριζα, ότι το εν λόγω «αρχολίπαρο χοτρικό» τη διετία 2010-2011 που η Χώρα έμπαινε στο μνημόνιο αγόραζε διαμέρισμα στην Βάρη αντικειμενικής αξίας 170 χιλιάδων ευρώ ενώ επιπλέον διαθέτει 2 ΙΧ εκ των οποίων το ένα 2300 cc και αξίας αγοράς 44 χιλιάδων ευρώ και μίας μοτοσυκλέτας 1200cc αξίας 26 χιλίαδων ευρώ .
    ********
    Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα καθώς ο κρατικοδίαιτος εργατοπατέρας Τσουκαλάς δήλωσε το 2012,... ( 840.831,07) ευρώ, το 2011, ( 529.538) ευρώ και το 2010 (102.670) ευρώ.
    ********
    Δηλ. αυξάνονται περιέργως τα εισοδηματά του κατά...γεωμετρική πρόοδο...!!!
    ********
    «Για δύο παιδιά χρειάζεσαι πάνω-κάτω 20.000 ευρώ τον χρόνο» έλεγε παλιός απόφοιτος του Κολλεγίου, για να δώσει μία τάξη μεγέθους των οικονομικών απαιτήσεων.
    ********
    Άρα, ο «σύντροφος» Τσουκαλάς δεν γίνεται ταυτόχρονα να διαλαλεί καθημερινά τις αριστερές ιδέες του και να παριστάνουν αυτός και το κόμμα του τους προστάτες του λαού, διεκδικώντας την... ψήφο του...!!!
    ********
    Να σημειώσουμε ότι ο αρχολίπαρος και κρατικοδίαιτος εργατοπατέρας είχει δικαιολογήσει την αποζημιωσή του από την Τράπεζα (ABN-AMRO), ως εξής:

    ********
    «Η αποζημίωση αυτή προκύπτει από ένα συγκεκριμένο... (μαθηματικό τύπο) που λαμβάνει υπόψη τα χρόνια υπηρεσίας, το μισθό, το συντελεστή γήρατος, καθώς και (δύο ακόμη ασφαλιστικούς συντελεστές), που διαμορφώνουν το τελικό ποσό, το υπόλοιπο δε μέρος του ποσού αυτού αντιστοιχεί στην προβλεπόμενη από πρόγραμμα (εθελούσιας εξόδου) αποζημίωση της τράπεζας, πρόγραμμα που και αυτό λειτουργούσε το ίδιο για όλους τους εργαζόμενους στην τράπεζα με συγκεκριμένο... μαθηματικό τύπο»...!!!
    ********
    Είπατε...τίποτα...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!
      ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?
      ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΙΖΕΔΟΡΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?
      ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  6. «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ (3) Εκατ. Ευρώ, ΠΟΥ... ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...!!!
    Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ--ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ... ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...!!!

    Πιθανόν να κρύβεται στο κότερο του Κοντομηνά και να του κάνει παρέα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιά και το αφεντικό του ALPHA, ξέρει ότι είναι παντελώς...«ακίνδυνος»...!!!
    Πληροφορίες ότι τον κρύβει ο άξεστος περιπτεράς του ΑΝΤ1, Γ.Παπαδάκης, ή ο κολαούζος όλων Τσιπροσυριζαίϊκων εκπομπών (όπως του Χατζηνικαλάου στον Real), o Δελατόλας, δεν ευσταθούν γιατί αυτοί καίτοι έχουν τη φήμη του «κουβαρντά», δεν δίνουν ούτε στο σκύλο τους... νερό...!!!

    Ο μονταζιεράκιας ή καλύτερα η «αδελφή» ψυχή, -- της άλλης γελοίας φάτσας του κωμικού Βουλευτή Π. Χαϊκάλη πού διαχειμάζει στο κοινοβουλευτικό στάβλο του Καμμένου-- και Τσιπροαριστερός «πατριώτης» πού πήρε απολυτήριο τρελού γιά να αποφύγει την στρατευσή του, αναζητείται-καταζητείται από τα Μ.Μ.Ε., προκειμένου να εξηγήσει δημόσια, άν αληθεύει η ερώτηση-καταγγελία στη Βουλή του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι έβγαλε στο εξωτερικό τρία εκατ. ευρώ.
    ********
    «Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος».
    *********
    «Επειδή ο κ. Λαζόπουλος αυτά τα έτη έχει κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει πολιτική αστάθεια, η οποία και θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό μας από τη ζώνη του ευρώ ευλόγως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι αν πράγματι ευσταθούν τα παραπάνω δημοσιεύματα τότε τα κίνητρα της δράσης του θα μπορούσαν να είναι και ιδιοτελή».
    *********
    «Εάν αληθεύουν, έχει ασκηθεί ο προβλεπόμενος φορολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η... νόμιμη προέλευσής τους»...;;;
    *********
    Το Mega, μετέδωσε ότι ψάχνει να βρεί τον Λαζόπουλο, αλλά έχει χαθεί...
    *********
    Καλά ο άξεστος περιπτεράς στον ΑΝΤ1, Γ. Παπαδάκης πού τον έβγαλε να πεί τη μούφα γιά το λαμόγιο-Βουλευτή Χαϊκάλη, τώρα γιατί δεν καλεί τον Λαζόπουλο να εξηγήσει την αλήθεια η μή των καταγγελιών Άδωνι Γεωργιάδη;;;
    *********
    Αμ, ο «αντικειμενικός» μεγαλοεκδότης Χατζηνικολάου, πού μοιράζει κάθε Κυριακή... 50.000 ευρώ στούς αναγνώστες του (απο πού...!!!), ούτε αυτός έχει τη δημοσιογραφική ευαισθησία να αναζητήσει δημοσισογραφικά τον... «λαλάκη» του, τον Λαζόπουλο, γιά ενημέρωση των κουταβιών πού τον...εμπιστεύονται...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ