Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... (Video)

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ SPOT ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!


 "ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΜΑΣΗΤΟ", Ο ΓΕΡΟΣ ... "ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ" ΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ





3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
    Τ΄...........ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ....ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ .

    Ο Μ@Λ@Κ@Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημαντικό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο δημοσκοπήσεις που αφορούν τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (η πρώτη) και τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (η δεύτερη) και δημοσιεύονται στον ιστότοπο “newpost”.
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας “Interview” στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας η ΝΔ προηγείται κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με 28,7% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 6,7%, στην τέταρτη το ΠΑΣΟΚ με 4,7%, στην πέμπτη το Ποτάμι με 4,4% και στην έκτη το ΚΚΕ με 3,9%. Εκτός βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,1%, το ΚΙΔΗΣΟ με 0,8% και η ΔΗΜΑΡ 0,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,7%, με τους αναποφάσιστους να βρίσκονται στο 13,4% (άκυρο/λευκό 7,4%).
    Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 43% έναντι 23% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ στην ερώτηση ποιος από τους Σαμαρά ή Τσίπρα μπορεί αν διαπραγματευτεί καλύτερα με τους δανειστές, το 45% απαντά ο Αντ. Σαμαράς, το 26% ο Αλ. Τσίπρας, ένα 22% κανένας, 5% άλλος και 2% ΔΓ/ΔΑ.
    Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση η συσπείρωση της ΝΔ είναι στο 74% ενώ του ΣΥΡΙΖΑ στο 75%.
    Σε δημοσκόπηση της Καπα Research στους νομούς Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η ΝΔ συγκεντρώνει 30,1% έναντι 22,9% του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά να ανεβαίνει στις 7,2 μονάδες. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, το Ποτάμι με 4,4%, και το ΚΚΕ 3%. Ακολουθούν το ΚΙΔΗΣΟ με 2,9% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,4%. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 17,5%, άλλο κόμμα επιλέγει το 2,8%, ενώ άκυρο/λευκό επιλέγει το 2,4%.
    Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 45,2% έναντι 27,1% του Αλέξη Τσίπρα (24,2% απάντησε κανένας). πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ