Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ... (Video)

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ "¨ΚΟΠΡΙΤΩΝ" 




Με ειρωνική διάθεση η ΟΝΝΕΔ σχολιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους, στο νέο σποτ της, όπου ο Βασιλάκης – δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση που η ΝΔ μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προωθήσει, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, έχει κολλήσει στους τοίχους αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι κυριολεκτικά... κολλημένος στην καρέκλα του.



Σημειώνεται ότι η ΑΔΕΔΥ έχει καταγγείλει «ως αντισυνταγματική και παράνομη» την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, υποστηρίζοντας ότι ο νόμος 4250/2014, που επέφερε τροποποιήσεις στο καθεστώς της αξιολόγησης και οι επίμαχες εγκύκλιοι του υπουργού Δημόσιας Διοίκησης, είναι αντίθετες στις συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αμεροληψίας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και επίσης ότι προσκρούουν στα άρθρα 77, 103 και 109 του Συντάγματος.

3 σχόλια:

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ «ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ -- ΜΕΣΑΙΟΧΩΡΙΤΕΣ» και ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΠΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΕΙΣΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ (ΕΝΦΙΑ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... (10) ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!!
    ΠΡΩΤΑ ΡΕ «ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ και ΜΕΤΑ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ...!!!

    Σήμερα θα ξαναγνωρισθούμε και θα τα πούμε όλα...
    Φθάσαμε στο σημείο (0) και δεν πάει άλλο.
    Παίρνω αφορμή να γράψω επειδή γνωρίζω ονομαστικά πατροπαράδοτους Νεοδημοκράτες πού θύμωσαν απο την Ν.Δ. και τον Σαμαρά για τον ΕΝΦΙΑ.
    Τι λέτε ρε βλαχαντερά πού ήρθατε στην Αθήνα, ρακένδυτοι και πεινασμένοι και αυτή η Ν.Δ. σας διόρισε στην Εφορία, στη Πολειοδομία, Υπουργεία,στις Υπηρεσίες των Δήμων και του ευρύτερου δημόσιου τομές, όπου εκτός απο τον παχυλό μισθό, κονομάγατε τα κερατά σας από το φακελάκι και εκτός από σπίτια αυτοκίνητο και εξοχικό μού μάθατε και τις διακοπές Χριστούγεννα-Πάσχα στο Εξωτερικό (όπως ακριβώς στο σπίτι σας στο Χωριό),

    και αφού αποκτήσατε με το φακελάκι ακίνητη περιουσία και από εσας πτωχεύσαμε, τώρα θυμώσαστε με τον ΕΝΦΙΑ και δεν θα ψηφίσετε τη παράταξη πού χωρίς προσόντα σας έκανε από γίδια... ανθρώπους...!!!
    ********
    Βέβαια εκτός από τον ΕΝΦΙΑ, ο Σαμαράς σας έκοψε και τις αρπαχτές, και αυτό είναι πού σας καίει περισσότερο, εκεί πονάτε...
    *********
    Καί αναφέρομαι στους διορισμένους γιατί οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, καταστηματάρχες, μικρομεσαίοι, πού έχουν πληγεί περισσότερο από εσάς και διακινδυνεύουν τα λεφτά τους όπως και την φυλάκιση, έχουν αντιληφθεί ότι ο Σαμαράς έφερνε την ελπίδα και την άνοιξη στην οικονομία αφού από το καλοκαίρι άρχισε η αγορά να παίρνει εμπρός και να κινείται πρός τα επάνω και άν ο εσμός των Τσιπροσυριζαίων της πλέον αιμοβόρας αριστεράς δεν χρησιμοποιούσε τη προεδρική εκλογή, τέλος Φλεβάρη το μνημόνιο... πάπαλα...!!!
    Συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη το σημαντικότερο είναι ότι σε αντίθεση με όσα πιστεύουν μερικοί η νεολαία και κυρίως τα άνεργα παιδιά με τα πτυχία στο χέρι ξεκαρδίζονται στα γέλια με τις υποσχέσεις του Τσίπρα, τον θεωρούν «λίγο» και με πρωτοφανή σοβαρότητα στηρίζουν Σαμαρά.
    Βέβαια εσείς από πατρίδα δεν έχετε ιδέα μπροστά στην τσεπούλα σας.
    ********
    Ρε ζώα εμείς δεν πληγήκαμε από τον ΕΝΦΙΑ πού μείναμε στη παράταξη, είμαστε οικονομημένοι και βολεμένοι σε καρέκλες, έτσι είναι η πλειοψηφία των οπαδών της Ν.Δ....;;;
    ********
    Ρίχτε ρε ζώα (αν ξέρετε να διαβάζετε, όχι όμως όπως οι Τσιπροσυριζαίοι) τι γράφει ο Ντράγκι:
    ********
    «Όχι» σε αγορά ομολόγων, αν η Ελλάδα δεν είναι σε πρόγραμμα.
    Χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής βοήθειας, μια χώρα της Ευρωζώνης δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα-μαμούθ ύψους 1,1 τρισ. ευρώ για αγορά κρατικών ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά.
    «Χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης από τους δανειστές μας για το υφιστάμενο πρόγραμμα που πρέπει να τελειώσει σε ένα μήνα, τέλη Φεβρουαρίου, θα είμαστε αποκλεισμένοι.».
    ********
    Αλλά μια δημοσκόπηση γιά το ποιόν σας, τα λέει όλα:
    ********
    Από την Χρυσή Αυγή το (24%) πηγαίνει στην ΝΔ και το (26%) στον... Τσίπρα...!!!
    ********
    Μπράβο «δεξιούληδες--πηδηχτούληδες», από τη δεξιά Ν.Δ. στην Χ.Α. και τώρα στην... άκρα αριστερά.!!!!
    ********
    Μή ξεχάσετε τη Κυριακή το βράδυ να το γλεντήσετε με τον μεσαιοχωρίτη τον Αντώναρο και τον Λούλη ρε, πού είναι καί αυτός τώρα με τον Τσίπρα.
    *******
    Καί πού γίδια, μη συναντηθούμε σε καμία συγκέντρωση το πολύ σε 6 μήνες δηλαδή, να κρατάτε σημαία της Ν.Δ. σε λαϊκή συγκέντρωση πού θα παρακαλάνε τον Σαμαρά, να σώσει την Ελλάδα από τον Τσίπρα.
    *******
    Κάτι βλαχάκια σαν και εσάς για την τσεπούλα τους σπεύδουν πρώτα, (βέβαια δεν θα ομολογήσετε ότι είσαστε κουλοχέρηδες) αλλά άν και σε 6 μήνες το γιαούρτι θα είναι πανάκριβο ίσως και δυσεύρετο, δεν θα αποφύγετε να το σκουσίσετε από τη μούρη σας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδι να επανελθεις στη φαρμακευτικη αγωγη που σου χορηγησε ο ψυχιατρος. ΓΣ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ