Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


"ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΣΥΓΚΥΝΕΡΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ"




Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "ΑΚΡΑΙΩΣ" σήμερα το πρωϊ ο Πάνος Καμμένος αφού επιβεβαίωσε ότι "δεν μπορεί κανείς να αποβάλλει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη" δήλωσε ευθαρσώς ότι προτίθεται να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ ... τονίζοντας ότι δεν άλλαξε την ψήφο του υπερ του Σταύρου Δήμα με ανταλλαγμα την υπουργική καρέκλα ... κατι που επιβεβαίωσε και η Χριστίνα Κοραή ερωτηθείσα αλλα μετα ... "δαγκάθηκε" και αλλαξε συζήτηση
 

7 σχόλια:

  1. Επομένως όποιος ψηφίζει Καμένο ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη κατάντια ένας πρώην συντηρητικός βουλευτής να προδίδει την παράταξή του και να ψηφίζει κομμουνιστές. Τι κοινό έχει μαζί τους; Αυτοί είναι κρατικιστές, διεθνιστές χωρίς εθνική συνείδηση, αμοραλιστές (καταδικάζουν την ηθική μας), άθεοι, φιλο-ισλαμιστές (θα Ελληνοποιήσουν 1 εκ ), εκβιαστές και ψεύτες, φοροφυγάδες και προστάτες της τρομοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ--ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ και ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ...!!!
    ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ «ΓΙΔΙΑ»--ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΒΑΤΑ» ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΠΑΣΧΑ...!!!

    «Βλαχάκι» θλιβερό--κουτοπόνηρο και ημιμαθές όπως είναι ο Τσίπρας, πάνω στην αφελειά τους και προκειμένου Βουλευτές και Στελέχη του σταματήσουν να αποκαλύπτουν τις κεντρικές επιλογές τού απαρτιζόμενου από «αριστερο-κατσαπλιάδες», κομματός του, τους συνέστησε στη συνεδρίαση της Κ.Ε., να σταματήσουν την...πολυγλωσσία...!!!

    Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του είναι εκτός «κρυφής» γραμμής και σαν μαρτυριάρηδες το ομολογούν, (όλοι οι κατσαπλιάδες Τσιπροσυμμορίτες τη ρουφιανιά την έχουν γιά ιδεολογία), όμως τώρα πού τους κατηγορούν για κωλοτούμπες και κυρίως πως θα ζήσουμε χωρίς δανεικά αφού θα καταργηθεί το μνημόνιο, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν «ξερνάνε» στα ΜΜΕ, την Σταλινική ιδεολογία τους γιά αρπαγή των... καταθέσεων --αποταμιεύσεων των Ελλήνων...!!!
    *******
    Άλλωστε εκείνη η πολιτική μορφή ο Στρατούλης ήδη από τις εκλογές του 2012 διαλαλούσε:
    ********
    «Οι Τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δισ. σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Αυτές είναι... δικές μας, όχι των Τραπεζών»...!!!
    *********
    Έλα, όμως πού και η ζωντανή αντίσταση της αριστεράς (άνευ χαρτοφυλακίου βέβαια), ο σεβάσμιος Μανώλης Γλέζος, καλέ, --με ή χωρίς κοκκινέλι άγωστον --, εκστόμισε τον...υποχρεωτικό δανεισμό γιά όσους έχουν εισόδημα πάνω απο 20.000 ευρώ ετησίως...
    ********
    Μάλιστα δε ο άνευ χαρτοφυλακίου αντιστασιακός της «αριστερής κουρελαρίας και του κατσαπλιάδικου λετσαριού», σε μία έξαρση της Σταλινικής οικονομικής θεωρίας μας είπε:
    ********
    «Εάν βρεθούμε στην ανάγκη ο φτωχός λαός θα κάλυπτε τον... εσωτερικό δανεισμό»...!!!
    ********
    Ε, τα επαναλαμβάνει τώρα καί ο Τόλιος, αγνώστων λοιπών στοιχείων «οικονομολόγος» διεθνούς ολκής (και ας φαίνεται σαν καρβουνιάρης-σιδηροδρομικός) ομολογώντας ότι:
    ********
    «Η Ελλάδα θα βγάλει έντοκα γραμμάτια που θα τα πληρώσουν οι Έλληνες καταθέτες».
    ********
    Και μετά τους φταίει η «κινδυνολογία» Σαμαρά, τι στιγμή πού μόνα τους τα γίδια έρχονται να σφαγούν, σαν τα πρόβατα πού βιάζονται να έρθει...Πάσχα...!!!
    ********
    Καί πού(;) ακόμη δε ξέρουμε την επιστηνονική άποψη του «Ταμτάκου» του Συριζα του ανεκδιήγητου Ευρωβουλευτή κου Κατρούγκαλου (Γ.Κύρτσο μαθαίνω ότι κάνετε παρεούλα στις Βρυξέλλες, ελπίζουμε να τον έχεις για να σπάς πλάκα μαζί του, συμβαίνει άλλωστε στις καλές οικογένειες, να έχουν γελωτοποιούς), του οποίου κάθε παρουσία σπάει... κόκκαλα...
    *********
    Τι να έβλεπες άν ζούσες Αριστόβουλε Μάνεση, ποιός σε αντικατάστησε στην έδρα του Συνταγματικού Δικαίου...!!!
    *********
    Να δούμε βέβαια πώς θα αντιδράσει και ο «σοφός Ελληνικός λαός με το αλάθητο πολιτικό αισθητήριο», ιδιαίτερα οι Κεντροδεξιοί σκορπίζοντας την ψήφο σε «ψεκασμένους» και «Χαυγίτες» και δεν θα μιμηθούν τον «κερατά» σύζυγο πού για να εκδικηθεί την γυναίκα του, που πηδιόταν εδώ και εκεί, πήγε και έκοψε τα... γεννητικά του όργανα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσε τα χαπακια σου ρε αστροπελεκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ιακχε οπως και πριν τις δημοτικες εκλογες σου ειπα τους δημαρχους ετσι και τωρα θα σου πω και τους. βουλευτες ΝΔ (Αραμπατζη-Καραμανλης) Συριζα(Κοτρωνης-Σταμουλη) Ποταμι (Παρασκευωτης) η Πασοκ (Τζελεπης) Χρυση Αυγη ( Ματθαιοπουλος)
    Ο Κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσυ πες μας τι θα ψηφίσεις; Γιατι η ψηφος σου ειναι δείκτης.

      Διαγραφή
    2. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή , μας τελείωσε .
      Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει 3 βουλευτές .

      Διαγραφή
  4. Ειναι οτι ειναι ο συριζα, αλλα δεν ψηφισε ολα αυτα που ψηφισαν οι αλλοι και τους αξιζει γι αυτο να κρεμαστουν στις πλατειες , για εσχατη προδοσια.

    Εδω εγιναν συγκυβερνηση πασοκ και νδ και προσκυνησαν στους δανειστες τοκογλυφους καθαρματα και κλωτσατε σε μια συνεργασια ανελ , συριζα; Ας τους δουμε και αυτους και μετα θα δειξει αν ειναι και αυτοι για κρεμασμα, που θα ειναι.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ