Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!



ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Ένα ρίγος διαπερνά τα στελέχη των κομμάτων στο ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποχρεωθεί από το Σύνταγμα να αναθέσει διερευνητική εντολή και στον Μιχαλολιάκο.

 Παγκόσμια πρωτοτυπία! Ένας προφυλακισμένος, ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, να είναι ταυτόχρονα και εντολοδόχος πρωθυπουργός. Να συζητά, δηλαδή, με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με πρωθυπουργό τον ίδιο. Ασύλληπτο. Ο απόλυτος εφιάλτης για όλους αυτούς που έστησαν ποινικά στον τοίχο την Χρυσή Αυγή.

 Ένας τρόπος υπάρχει να μη συμβεί αυτό. Να σχηματιστεί κυβέρνηση από το ΣΥΡΙΖΑ ή, την ΝΔ, ώστε να μην έρθει ποτέ η σειρά του Μιχαλολιάκου να πάρει την εντολή, στην περίπτωση βέβαια που βγει τρίτο κόμμα.

 Τρελλό σενάριο, αλλά τίποτε δεν αποκλείεται. Ενώ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να καθίσει ο ¨"εγκλειστος" Μιχαλολιάκος στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε περίπτωση που αποβούν άκαρπες οι διερευνητικές εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ