Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - ΧΑΪΤΙΔΗΣ ... "ANTE PORTAS" ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.


     ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ



" Στο χωριό δεν τους θέλουν αυτοί ψάχνουν να βρούνε του παπά το σπίτι"  όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


Πολιορκούν ασφυκτικά τον Πανο Καμμένο  οι δύο "δεινοσαυροι" της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου  να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. υποσχόμενοι την διεμβόληση των ψηφοφόρων της παράταξης που τους ανέδειξε ως πολιτικές οντοτητες και όχι μόνο

Το άσχημο είναι ότι ο Πανος Καμμένος αυτοαναιρείται αφού προβληματίζεται ... για το εάν θα μετατρέψει το υπέρτατο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. σε "νεκροταφείο ελεφάντων"

Θυμίζω ότι ο Ευγένιος ήταν ο βουλευτής που επαίρονταν (μαζι με τον Χορταρέα) ότι "γκρέμισαν τον Καραμανλισμό στα Σέρρας" ενω ο πρώην Νομάρχης μαζί με την Μαρία Κόλλια καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο αλλά τελικά σε λίγο καιρό επέστρεψε στο μαντρί γονυπετής προκειμένου να εκτεθεί ατυχώς εκ νεου υποψήφιος το 2012 με την ΝΔ.

5 σχόλια:

  1. ΟΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ»-«ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ» ΑΦΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΝ...ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ...!!!
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ «ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑ--ΛΕΤΣΑΡΙΟ» ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΒΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΚΥΡΙΑ...!!!

    Τακτική «κατσαπλιάδων» της αλητο-ληστο-συμμορίας του ΕΑΜ (1946—1950), όπου είχαν είχαν στρατολογηθεί όλα τα περιθωρικά κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας ενάντια στην Ελληνική τάξη, με αντεθνικούς σκοπούς θυμίζει η συμπεριφορά των Τσιπρσυριζαίων τόσο στα Μ.Μ.Ε., όπου εμφανίζονται δίνοντας ρεσιτάλ «Τζιχαντικής» στρατηγικής και κυρίως στον Φώτη Κουβέλη,


    τον οποίο αφού τον έπεισαν να τον έχουν πρώτο στο Επικρατίας με αντάλλαγμα να μη ψηφίσει Πρόεδρο, αφού έκαναν τη δουλειά τους, τώρα φορώντας μαύρη κουκούλα τον…«αποκεφάλισαν»…!!!
    ********
    Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο «Σταλινισμός» σαν σύστημα διακυβέρνησης έχει τον απόλυτο αυταρχισμό πού «διαφυλάσσεται» και «εξασφαλίζεται» πρίν από όλα από τη… καρατόμηση εκατομμυρίων «συντρόφων» που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, προκειμένου να επικρατήσει…!!!
    ********
    Το ίδιο βέβαια έκανε και ο Χίτλερ στην περίφημη «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών»….
    ********
    Τις συνέπειες αυτής της πολιτικής θα υποστούν οι Έλληνες, αν σχηματίσει Κυβέρνηση ο Τσίπρας με την άπλυτη ακολουθία του αφού τα κόμπλεξ κατωτερότητος-- από τα οποία εκ φύσεως διακατέχονται-- θα έχουν μετατραπεί σε εκδικητικές εκκαθαρίσεις αντιπάλων και αντιρρησιών ακόμη και από τον… ίδιο τους τον χώρο…!!!
    ********
    Θυμίζουν τη ξεβράκωτη πόρνη πού άμα τις φορέσεις μεταξωτό βρακί, νόμίζει ότι αυτόματα—και ας είναι άπλυτη και άξεστη-- έγινε και… κυρία…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο , αλλά ξέχασες να πεις πως θα έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια μας και τις γυναίκες μας .

      ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ..............Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΖΕΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθινη μάχη των πρώην ΝΔ. αν μπούν στο ψηφοδέλτιο αΝΕΛ αυτοί τί ψηφοι θα μείνουν για την οσια μαρία. αδερφια μη σκοτωνεστε.ολοι θα παρετε .αν υπολογισουμε και την αντιπροσωπεία ΝΔ στο ψηφοδελτιο του Ποταμιού τί θα μείνει για το οριτζιναλ ΝΔ ψηφοδέλτιο.αν το κινημα του Γιωργου πάρει τοπικούς ψηφους απο το Πασοκ και τους φυγάδες πασοκ του Συριζα τι ψηφοι θα μείνουν για το Πασοκ και το Συριζα. αν το ψηφοδελτιο Συριζα πάρει ψηφους απο το τοπικο ΚΚΕ και το Πασοκ τη Δημαρ,τελικο μπέρδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ