Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ή ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ !!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ...



...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

ΡΕ , ΣΑΛΤΑ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ...


" ... ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΚΩΛΟ" Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ !!!




Του ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Αισθάνομαι τυχερός, που αποτελώ τμήμα του λαού. Δεν έχει σημασία η θέληση μου, αλλά το αποτέλεσμα. Κι οτι είμαι παρών, ακόμα κι όταν απουσιάζω. Τα έχω ξαναπεράσει αυτά, παλαιόθεν: Ήμουν στο Ναυαρίνο τότε, ήμουν στο Όχι του Μεταξά κι ήμουν και στην φάση του Πολυτεχνείου. Βασικά δεν ήμουν, αλλά δεν τρέχει κάστανο. Η ελληνική ιστορία είναι large. Αφού σώνει και καλά ο λαός είναι πανηγυρτζής και θέλει να πιστεύει οτι ελέγχει τις εξελίξεις, γιατί να του χαλάσει χατήρι; Έχει καμία σημασία οτι γιορτάζουμε πάντα κάτι το οποίο δεν σηματοδότησε ευτυχές γεγονός;
Όχι βέβαια. Η προσωπικότητα μας είναι σαν την μάνα του Κίτσου. Που απλά καθόταν κι έγινε τραγούδι. Σαν την δήλωση που έκανε κι ο Τσίπρας, μόλις τελείωσε η τρίτη ψηφοφορία: «Ο λαός μας σήμερα κέρδισε μια μάχη». Και ψάχνω να βρω ο πούστης, τι συμμετοχή είχε πάλι σήμερα ο λαός. Τριακόσιοι μαλάκες, τεμπελχανάδες, προσπάθησαν να εκλέξουν κάποιον που η μοναδική του αρμοδιότητα είναι να ακούει κάλαντα, κι απέτυχαν.
Εν τω μεταξύ, επειδή γουστάρω και το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατόν να έρθει το σκορ 168 -132, και να θεωρείται νικητής αυτός που πέτυχε λιγότερα τέρματα. Έτσι όπως πάει ο Τσίπρας, σε λίγο θα δίνει πρωτάθλημα στην ομάδα που υποβιβάζεται. Και γιατί όχι; Συμβατός θα είναι με τις εθνικές επετείους μας, όπως προανέφερα. Που δεν τρέχει όμως και κάτι. Πεθαίνει ο πεθαμένος;
Αλλά να μην ευτελίζουμε το πόνημα. Ο λαός κατήγαγε νίκην περηφανή. Η νίκη του έγκειται οτι δεν βγήκε κάποιος Δήμας. Ο λαός δεν έκανε τίποτα φυσικά, αλλά ο Τσίπρας θεώρησε οτι το πόπολο έκανε τα πάντα. Ένα πόπολο, που από την μιά δίνει προβάδισμα στον Σύριζα, από την άλλη θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Θαμαρά κι από την τρίτη, δεν θέλει πρόωρες εκλογές. Αυτά τα λένε οι δημοσκοπήσεις. Δεν τα λέω εγώ.
Βγάζετε άκρη; Ο λαός κατώρθωσε σήμερα να νικήσει τον εαυτό του. Και να κρατήσει την αντιφατικότητα του. Είδατε τι κομψά μιλάω σήμερα; Είναι λόγω των ημερών, που έχω καθαγιάσει. Μ’ έπιασε η διδασκαλία του Θεάνθρωπου κι αγαπώ όλον τον κόσμο. Ή σηκώνω τα χέρια ψηλά, όπως τα σηκώνανε τότε παλιά στο Φαρ Ουέστ. Βγάζεις άκρη με δοσίλογους ή βασανιστές, που μετά πήρανε όλοι σύνταξη εθνικής ή αντιδικτατορικής αντίτασης; Τέτοιο πουσταριό στην ψυχή, δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά στον πλανήτη.
Ο λαός πάλι μίλησε. Και τι είπε; Και πώς το είπε; Έλα βρε. Ο λαός εκμεταλλεύθηκε αυτήν την παπάρα, που λέγεται Σύνταγμα. Και που έδειξαν ξεκάθαρα οι εκπρόσωποι του μέσα στους στάβλους του Όθωνα, οτι δεν έχουν κανένα πλάνο, καμία εθνική στρατηγική, και καίγονται μόνο για την συντεχνία τους.
Ο λαός; Ποιός λαός ρε; Κάτι ηλίθιοι παίξανε τις πιτσικουλιές και ξαφνικά οι χαμένοι, βάσει απλής αριθμητικής, γίνανε νικητές. Ποιός λαός; Πού τον είδαμε πάλι αυτόν; Βρε καλύτερα οι φοιτητικές εκλογές, που ο καθένας δίνει τα δικά του ποσοστά. Αλλά ο Τσίπρας, τι έχει να χάσει πλέον; Σε λίγο θα μετονομαστεί σε Τσίπας, έτσι όπως βιάζεται.
Αλλά στο τέλος, η λυπητερή πάντα έρχεται στον λαό. Που αφού κέρδισε χάνοντας, τι ευθύνη να έχουν τα ανδρείκελα εκεί μέσα; Ήδη την μπάλα την πήρε ο αντιφατικός αμόρφωτος. Που θα ψηφίσει πάλι, αφού είναι στο μότο «καλύτερα πλούσιος και υγιής, παρά φτωχός και άρρωστος». Και σαν γνήσιος εκδορέας είναι στην βαρειά βιομηχανία του τουρισμού. Σιγά να μην κάνει κάτι άλλο. Τσοβόλα, δώστα όλα και σιγά να μην ψάξουμε δικές μας ευθύνες. Αύριο, ο Τσίπρας θα φταίει. Γνωστό το έργο.
Καλά ναναι η δημοκρατία αλλά και η γνωστή φίρμα της πίτσας, που θα μας χαρίσει άλλη μια νύχτα χαβαλέ. Σαν την χαβαλέ απόφαση που πήρανε σήμερα οι άμοιροι κι ανάξιοι – κανείς δεν εξαιρείται – και που ανάγκασαν την Ευρώπη, να τα ξύνει. Χρωστάς κι είσαι προτεκοράτο και θα μας αναλύσεις γνώμες; ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ  !!!!
Για να τελειώνουμε και με την ροζ αριστερά, μέχρι να ξαναμπείτε στις φάμπρικες και νάστε κότες, όπως όταν περνάτε τα σύνορα. Το θέλουμε το μπουρδέλο, αλλά πλέον το θέλουμε ματάμ Ορτάνς. Ούτε μπουρδέλο δεν είστε ικανοί να στήσετε.

Βέβαια αυτά θα τα πουν στους πολιτικούς. Ο λαός πάντα θα μπορεί να ξανασυνέλθει και μετά από τη νίκη του, να ξαναδώσει κώλο, όπως τον δίνει από το 1821. Και πάντα να νομίζει οτι είναι νικητής, ενώ είναι ο αιώνια χαμένος. Η ιδιοφυία, όπως και να το κάνουμε, έχει όρια.

Υγ. Με κανά νησί χαμένο, ο λαός θα θέλει το νησί πίσω ή μια αύξηση εκατό ευρώ στην καθημερινότητα του;

http://www.apodytiriakias.gr


TOYΣ "ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ" ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑ

ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ !!!

 

    ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ χαχαχαχαχα

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

MY DEAR KELLY ...

" Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ "


Ακριβή μου Κέλλυ , πόσο σοβαρή και υγιής προσπάθεια μπορεί 
να είναι η επανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία ενός ανθρωποειδούς της πολιτικής σκηνής ;

ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ vs ANAΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΕΣΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ



Χορταρέα μου , "το πολύ το κυρ ελέησον κι ο παπάς το βαριέται ..." έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ 2012 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ 



2012 : TA ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ από iakxoserraios 

 Με ηλεκτρονικα μηνύματα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , Θόδωρος Καμούρης καλεί τους ενδιαφερθέντες στις Εκλογές του 2012 για την συμμετοχή τους στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο να επανέλθουν και εν όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

"Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ" ...

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 


"Συνωστισμός για τις τέσσερις κενές θέσεις του ψηφοδελτίου" ενώ οι "τέσσερεις" σωματοφύλακες "ακονίζουν τα μαχαίρια τους"

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

KΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ...


    ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : 
Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ


Xoρταρέα , Γεωπόνε ... περιμένω βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση την Δευτέρα το βράδυ  ... "ΣΤΑ ΡΗΧΑ"

ΠΟΣΟ "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΠΟΡΕΙΣ Ν' ΑΝΤΕΞΕΙΣ;

      ΝΑΥΑΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ; 
        ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ...




 "Πόσο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μπορείς να αντέξεις όταν στην διαδικασία εμπλέκονται οι παραγοντες της "Τράπεζας των Κολλητών" ;
 

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : "ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ..."

"ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 



TOY ANΔΡΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ" ...

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΡΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ 



Λιτή αλλά ξεκάθαρη δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας με αφορμή τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μιλούν για εκλογή του με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

«Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ με ψήφους της Χρυσής Αυγής», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Δήμας.

- Βενιζέλος: Η δήλωση Δήμα υπογραμμίζει το ήθος της Δημοκρατίας

Από το πρωί στελέχη της Ν.Δ. ξεκαθάριζαν με κάθε τρόπο την πρόθεσή τους να αλλάξουν στάση στην περίπτωση που οι βουλευτής της Χ.Α. αποφάσιζαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα Δήμα.

«Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή ... Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της και υποστήριξε πως και ο ίδιος ο προεδρικός θώκος δεν θα έχει το «κύρος που του αναλογεί» αν ο κ. Δήμας εκλεγεί χάρη στην ψήφο «ενός κόμματος που κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Νέα Δημοκρατία να δεχτεί παράταση του βίου της κυβέρνησης της σημερινής, εξαιτίας του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ψήφο της Χρυσής Αυγής» ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ, και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
 

TΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ

ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ 


Ένα βελούδινο διαζύγιο που "βολεύει" και τις δύο πλευρές

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

OXI ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...

EK TOY ΠΟΝΗΡΟΥ "Η ΛΑΘΕΜΕΝΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ; 





Eίναι δεδομένο ότι "η Τράπεζα των κολλητών" έχει τα μαύρα της τα χάλια. Η νέα διοίκηση συνεχίζει το ολίσθημα των προηγουμένων υπόδικων πλέον μελών του απερχόμενου ΔΣ , το οποίο ήταν έκπτωτο πριν καν εκλεγεί και διοικούσε παρανομα την Τραπεζα. 

Η νέα διοίκηση ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την πραγματική τιμή της συνεταιριστικής μερίδας τους συνεταίρτους της Τραπεζας για να μην αντιληφθούν την ληστεία των "επενδυθέντων κεφαλαιων τους"

Η Τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τα κριτήρια φερεγγυότητας που απαιτούνταν γιαυτό κατεφυγε στην κουτοπονηρία να καταθέσει "λαθεμενη προσφορά"  επιδιώκονταςτην απόρριψή της για τυπικό λόγο ώστε να αποφύγει τον έλεγχο επί της ουσίας δηλαδή τον έλεγχο της φερεγγυότητας από την επιτροπή του Δήμου περί αξιολόγησης των προσφορών.

 Οπότε θα απορρίπτον και πάλι η προσφορά της Συνεταιριστικής ακόμη κι αν έδινε "γην και υδωρ" αφού στερείται φερεγγυότητας γεγονός που θα δημοσιοποιούνταν άμεσα ενώ τώρα "έχουν να λένε ιστορίες"  με δράκους , νεραϊδες και βασιλόπουλα στους αφελείς Σερραίους.

Ο Φώντας ξερει απ' αυτά ...


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ...


         Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ


"ΜΕ ΦΕΤΡΤΖΕ" ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ

"Και οι πρωτοετείς φοιτητές της νομικής γνωρίζουν ότι για την υποβολή της μήνυσης δεν απαιτείτα  η παράσταση δικηγόρου , με 170 € παράβολα την καταθέτει και μόνος του  ο μηνυτής"

"ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ..." ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ !!!


... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!! 


... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ DEMEK "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

"EΓΡΑΨΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ Ο Γ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

"ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ , ΤΟΝ ΒΙΤΜΑ ...
 ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΟΒΕΡΓΕΣ " 



Στην ερώτηση του Νικολό γιατί ο δρόμος της Σιντικής δεν επισκευάζεται ενώ υπάρχει έτοιμη μελέτη, ο Γίωργος Σπυρόπουλος απάντησε με μειλίχιο τόνο "Εαν ήταν θέμα εκπόνησης μελέτης ο κ. Μωϋσιαδης θα το έλυνε άμεσα , όμως για την εκτέλεση εχει προφανώς αδυναμία ..." φωτογραφίζοντας την  αισχρή πρακτική να είναι ο Βίτμα Αντιπεριφερειάχης Εργων και Υποδομών ολοκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενω είναι τοις πάσι γνωστό οτι διατηρεί Μελετητικό Γραφείο και αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών για την Περιφέρεια του Τζιτζικώστα

Για το δεύτερο θέμα το οποίο "κατάντησε βλάχικος γάμος"  για το κανάλι της τηλεθέρμανσης , η εκ συστήματος αποδόμηση και απαξίωση των τριών σερραίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το πόσο "αχρηστοι", "ανίκανοι" και ανύπαρκτοι" είναι ( μόνιμη επωδός σε καθε εκπομπή της ΤVS αλλά και της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ κοθόσον Νικολό και Χορταρέας πιστεύουν οτι με αυτό τον τρόπο αβαντάρουν τον Πορφηρογέννητο) ο Γιώργος Σπυρόπουλος σχολιάζοντας είπε το αυτονόητο " οτι ευθύνη γι αυτούς που εκλέγονται έχουν οι ψηφοφόροι οι οποίοι σήμερα μπορεί να βρίζουν για τις επιλογές τους και να διαμαρτύρονται αλλα μολις στηθούν "οι ζόβεργες στις επόμενες εκλογές ...παλι θα πιαστούν κορόϊδα και θα τους ξαναψηφίσουν ...


H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΕΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


 
ΔΗΜΑΣ vs ΧΑΣΑΠΙΔΗ
 


Αντιπαρέρχομαι την ύβρι και απαντώ στο σχόλιο σου φουκαρά αναγνώστη για να καταδείξω το μέγεθος της ανοησίας σου ...  

Κατ' αρχήν δεν είμαι εκ προϊμίου κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών αλλά κατά περίπτωση. Δηλαδή πρέπει να ορίσουμε την έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης για να ακριβολογούμε. Ως γνωστόν υπάρχουν γυναίκες και γύναια, ευπρεπείς κυρίες και ξέκολα ... συνεπώς καθοριστικός παράγων για τον χαρακτηρισμό της πράξης της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι "ο ρόλος του θύματος".

Οι δύο περιπτώσεις του Σταύρου Δήμα και του Κώστα Χασαπίδη είναι εκ διανμέτρου αντίθετες οπότε η  όποια συγκριση είναι άστοχη και ατυχής.

Στην περίπτωση του Σταυρου Δήμα έχουμε μια περίπτωση εκβιασμού σε σεξουαλική σχέση έναντι διορισμού και μια σφοδρή δικαστική διαμάχη. Η υπόθεση άγεται από το 2004 και ουδείς γνωρίζει την καταληξή της. Εκλεισε δικαστικά; Αθώος ο Δήμας ή έκλεισε συμβιβαστικά ; 

Η περίπτωση Χασαπίδη έχει και μια άλλη παράμετρο για την οποία ουδείς γνωρίζει τίποτε. "Η καταγγελία έλαβε χώρα λίγο πριν την παραπομπή της καταγγέλουσσας για πειθαρχικό  παραπτωμα ..."

Αυτή η πτυχή της υπόθεσης δεν διερευνήθηκε ακόμη ;

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

 "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ   



ΤΑΧΑΛIA Θεσσαλονικη: ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ τον Κ-16:  Εισαγγελική έρευνα, για το έργο του ανισόπεδου κόμβου (Κ-16), στη συμβολή της εσωτερικής περιφερειακής οδού με την ΠΑΘΕ, στην ... περιοχ...



Εισαγγελική έρευνα, για το έργο του ανισόπεδου κόμβου (Κ-16), στη συμβολή της εσωτερικής περιφερειακής οδού με την ΠΑΘΕ, στην ... περιοχή Λαχαναγοράς, διέταξε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος.

Ειδικότερα ο αντεισαγγελέας Εφετών ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε να δοθεί αποζημίωση στην κατασκευάστρια εταιρία, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω καθυστέρησης στην έναρξη εκτέλεσης του έργου.
 
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η κατασκευή του έργου, προϋπολογισμού 89,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθυστέρησε να ξεκινήσει, επειδή δύο ιδιώτες καταπάτησαν εκτάσεις, που είχαν απαλλοτριωθεί από το 1974 αναπτύσσοντας στο χώρο επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι, η κατασκευαστική εταιρία ζήτησε διάλυση της σύμβασης και αποζημίωση, για τη ζημία που υπέστη, από την καθυστερημένη απομάκρυνση των καταπατητών, κατά το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου του 2011 και Νοεμβρίου του επόμενου έτους.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελικά, ενέκρινε την αποζημίωση, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, ποσό με το οποίο ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο. Η έρευνα για την υπόθεση ανατέθηκε στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ενώ, τα αδικήματα που θα ερευνηθούν είναι αυτά της απιστίας, σε βάρος του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος (σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου), όπως επίσης της κοινής απιστίας, πάλι σε βαθμό κακουργήματος.

Για την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν ο πρώην ευρωβουλευτής και σημερινός περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος, που κατά το παρελθόν είχε υποβάλει αναφορά για το θέμα στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, ο υπεύθυνος εργολάβος του έργου κ.ά. Επίσης, ανωμοτί καταθέσεις θα κληθούν να δώσουν οι πρώην και νυν προϊστάμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ "ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"


 ΦΤΩΧΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ...

  
ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ...



ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 
ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΕ , " ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ; "


 ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ;


"ΑLEKOS AND BEAUTY"



"Δικηγόρε με τα γκρι" αληθεύει ότι αυξήθηκε ο μισθός του Προέδρου στην "δικιά μας Τράπεζα" και ότι δανειοδοτήθηκε το "Ινστιντούτο Ομορφιάς" της συζύγου σου; Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό , αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουν οι συνεταίροι σας

Για την επένδυση με συνέταιρο τον πούστη θα τα πούμε εν καιρώ ...

AN H M@ΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ ...

   ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ...


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: «Εγώ το έκανα -Για...: Βελτιωμένη υπόθεση Ξουλίδου - Οι Τσίπρας, Καμμένος, Χαϊκάλης, Λαζόπουλος, Βουδούρης, Παραστατίδης, η νέα ελίτ της χώρας.Την ευθύνη παίρνε...

... ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ENOXH H ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ;

" ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ..." 


Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ...
Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ...



Δημοσιεύω σχόλιο αναγνώστη του blog  που δεν αφορά μόνο τον Δήμαρχο αλλά και τους μεριδιούχους - συνεταίρους της Τράπεζα που "κοιμούνται μακαρίως" και κυρίως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που βαδίζει με τις πρακτικές των προκατόχων του



"ΛΑΓΟΣ" Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ;


      ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


Πριν απο λίγο "ο ανεξάρτητος" βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, εκ της ΔΗΜΑΡ προερχόμενος αποκάλυψε στην εκπομπή του ΜΕGA ότι συγκεντρώνονται υπογραφές βουλευτών για να προταθεί ο Φώτης Κουβέλης ως υποψήφιος Πρόεδρος στην τρίτη ψηφοφορία , επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΓΟΡΑ"...
                                                        *

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

XOΡΤΑΡΕΑ, ΜΠΑΤΑΡΗΣΕ Η ΒΑΡΚΑ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ...

ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΟΥ... ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΛΕΠΩ


Συνιστώσα της αγροτοεκπομπής του Γεωπόνου κατήντησε το φιάσκο της Δευτέρας "ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ" παρά τις μεγάλες προσδοκίες σας. Χάσατε κατα κράτος από τον "Αλητάμουρα" κατά δηλωσίν του Αθανάσιο αφού όταν αυτός φιλοξενεί "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασίλη Κόκκινο και τον πρώην Νομάρχη Δράμας Κώστα Ευμοιρίδη εσεις παρουσιάζετε τον Πολυχρονάκη από το Βαλτοτόπι και και τον ... κάθε πικραμένο της Κάτω Τραχανούλας.

Χορταρέα μου , "παράτατο το γαμημένο" , αφού δεν το κατέχεις το άθλημα ... 

Από "Νεστορας" της πολιτικής ανάλυσης κατάντησες ανταγωνιστής της "Αγροτομητέρας" του ΕΠΙΛΟΓΕΣ και του γεωπόνου Μαλλιαρά της TVS
   

ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΕΪΧΗ ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ


ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ... 
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!! 


ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Πολιτικό Μηχανικό Άγγελο Σωτηρίου, που αφορά το θέμα της τοποθέτησης πλάκας για τον Σεΐχη Μπεντρεντίν: 

Σχετικά με την ανακοίνωση των εκπροσώπων των δέκα πολιτιστικών-προσφυγικών συλλόγων με την οποία χαρακτηρίζεται εθνικά επιζήμια η τοποθέτηση πλάκας για έναν ΤΟΥΡΚΟ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, [ όπως λένε ] και στην οποία ανακοίνωση φέρεται να συναινώ ΚΑΙ εγώ ως μέλος τέτοιου συλλόγου και όλα τα μέλη, επιδιδόμενοι και σε άσκηση εξωτερικής πολιτικής, ερήμην μου και όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται, παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις πραγματικές θέσεις μου: 

Δεν νομίζουν οι κύριοι, ότι περίσσεψε στην υπόθεση Μπεντρεντίν η διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας σχετικά με την προσωπικότητά του. Δηλαδή με την προσωπικότητα ενός διαχρονικού Συμβόλου Ειρήνης, ( ώπα εχςςςςςςς ξεφύγγγγγ) πάνω και έξω από διαχωριστικές γραμμές Εθνοτήτων και Θρησκειών και επομένως και Φιλέλληνα και Φιλοχριστιανού.  ( πόσο μα πόσο νούμερο μπορεί να είναι το άτομο; Πως προκύπτει ότι όποιος είναι διεθνιστής και άθρησκος είναι Φιλλέλην και Φιλοχριστιανός; )

Και μιας και γνωρίζω ότι τινές εξ αυτών των Προέδρων [ ή και όλοι ] δεν ταξίδεψαν ΠΟΤΕ στη γη των προγόνων τους και δεν έχουν συνομιλήσει με μορφωμένους, διανοούμενους ή και απλούς ειρηνικούς ανθρώπους της Τουρκίας, πώς μπορούν να τους θεωρούν ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ για τα εκατομμύρια των ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ [ δηλ. ΟΛΟΙ οι Τούρκοι είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ που και σήμερα θέλουν να μας ΣΦΑΞΟΥΝ], και όλοι ΕΚΠΟΝΗΤΕΣ Οθωμανικών επεκτατικών σχεδίων. Και επομένως μιας και δεν εκδηλώνουν ΟΛΟΙ οι ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ τη μετάνοιά τους για τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ που ΟΛΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ κ.λ.π. , ΕΜΕΙΣ που επιθυμούμε την ειρηνική συμβίωση με τους πολίτες αυτούς, για το καλό μας και το καλό της πόλης, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ δηλ. ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ή ΥΠΟΠΤΗΣ αντίληψης, ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑΣ.

Και πόσες φορές οι υπερ-πατριώτες αυτοί, παρήλασαν με την ελληνική σημαία, όπως εγώ,  ( και επειδή εσύ παριστάνεις το καραγκιόζη και παρελαύνεις σαν μαζορέτα στην Τουρκιά για να κονομανε οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ που υπεραγαπά η γυναίκα σου εμεις πρέπει να σε μιμηθούμε;)  στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων, στην Κων/πολη, Αδριανούπολη, Τυρολόη-Corlu Toυρκίας. 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ




Γιατί αυτά τα χαριτωμένα και μη, διάβασα στην ανακοίνωσή τους, υπό το βαρύγδουπο ψευδεπίγραφο τιτλο: Καταδίκη για την τιμή σε Τούρκο Θρησκευτικό ηγέτη από 10 Πολιτιστικούς Προσφυγικούς Συλλόγους. ΄Όταν ο πατέρας μου Μικρασιάτης Αγαμέμνων Σωτηρίου ίδρυσε πριν σαρανταπέντε [ 45 ] χρόνια το Σύλλογο Μικρασιάτων Ν. Σερρών, με πάμπολλα ταξίδια στις χαμένες πατρίδες ( βρε γρακύλε εμείς μιλάμε για αλύτρωτες πατρίδες, τα γιουσουφάκια μιλάνε για χαμένες πατρίδες) και γεμάτος αγάπη και συμπόνοια όχι μόνο για τους ΄Ελληνες- τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας, αλλά και για όλους τους λαούς, που ήταν πιόνια στη σκακιέρα πολεμικών σχεδίων, που τα έδινε άλλοθι ο τυφλός φανατισμός, πού να φανταζόταν ότι ο ειρηνικός πο-λιτιστικός του σύλλογος, θα ασκούσε πολιτική τυφλού μίσους κατά δικαίων και αδίκων, κατά παράβαση των αρχών του Καταστατικού του Συλλόγου, χωρίς καμμία έστω απόφαση Γενικής Συνέλευσης !!!! ( πωπωπω τι είπε ρε το άτομο ; Θελει και Γενική Συνέλευση να φαει το χιουχάρισμά  του να το φχαριστηθει) 

Εμένα λοιπόν τον Αγγελο Σωτηρίου του Αγαμέμνονα, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, τα ρώτησε κανένας, για την ανακοίνωση του κ. Προέδρου μας, με την οποία ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ; ΟΧΙ, κανένας δεν μας ρώτησε, αλλά ούτε και μας ενημέρωσε, για όσα ανιστόρητα, εκτός θέματος και προσβλητικά, περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα Μπεντρεντίν, (Βρε π@π@ρολόγε κουφιοκεφαλάκη τον ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ  Ο ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΠΡΙΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ;)  λες και μας έχουν για να πληρώνουμε σαν άβουλο κοπάδι συνδρομές και χορηγίες. Τις προάλλες φιλικά συμφάγαμε με Τούρκους φίλους μας από την Τυρολόη-Corlu Τουρκίας που επισκέφθηκαν την πόλη μας για να γνωρίσουν το τόπο Μαρτυρίου του Μπεντρεντίν, καθηγητές Πανεπιστημίου, γιατρούς , που σκέπτονται όπως όλοι με κοινή λογική, μορφωμένοι, ειρηνικοί άνθρωποι, γνώστες του Θουκυδίδη, Αριστοτέλη, αλλά και Καβάφη και Διδούς Σωτηρίου. Οι άνθρωποι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία της πόλης μας, έφαγαν σε εστιατόρια, αγόρασαν λικέρ και γλυκά και άφησαν και πέντε φράγκα. Είναι κακό και αυτό;;; Του να τους θεωρούμε σκυλιά επειδή είναι Τούρκοι, όπως τηλεοπτικά το ακούσαμε και αυτό από τους υποστηρικτές της ανακοίνωσης των συλλόγων, δεν καταλαβαίνουμε ότι οι ύβρεις αυτές εκτός από γραφικές και ανόητες καθιστούν το θέμα και επικίνδυνο. ΄Η μήπως οι τύποι αυτοί αισθάνονται ισχυροί γιατί κάποιοι [αν υπάρχουν και ποιοι άραγε] τους προστατεύουν. Αλλά στην πόλη αυτοί ζούμε και εμείς. Και δεν φταίμε σε τίποτα. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
     ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
   Πολιτικός Μηχανικός

Πηγή: Ανεξάρτητος - Νέα του ν. Σερρών
Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Πολιτικό Μηχανικό Αγγελο Σωτηρίου, που αφορά το θέμα της τοποθέτησης πλάκας για τον Σεϊχη Μπεντρεντίν: Σχετικά με την ανακοίνωση των εκπροσώπων των δέκα πολιτιστικών-προσφυγικών συλλόγων με την οποία χαρακτηρίζεται εθνικά επιζήμια η τοποθέτηση πλάκας για έναν ΤΟΥΡΚΟ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, [ όπως λένε ] και στην οποία ανακοίνωση φέρεται να συναινώ ΚΑΙ εγώ ως μέλος τέτοιου συλλόγου και όλα τα μέλη, επιδιδόμενοι και σε άσκηση εξωτερικής πολιτικής, ερήμην μου και όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται, παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις πραγματικές θέσεις μου: Δεν νομίζουν οι κύριοι, ότι περίσσεψε στην υπόθεση Μπεντρεντίν η διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας σχετικά με την προσωπικότητά του. Δηλαδή με την προσωπικότητα ενός διαχρονικού Συμβόλου Ειρήνης, πάνω και έξω από διαχωριστικές γραμμές Εθνοτήτων και Θρησκειών και επομένως και Φιλέλληνα και Φιλοχριστιανού. Και μιας και γνωρίζω ότι τινές εξ αυτών των Προέδρων [ ή και όλοι ] δεν ταξίδεψαν ΠΟΤΕ στη γη των προγόνων τους και δεν έχουν συνομιλήσει με μορφωμένους, διανοούμενους ή και απλούς ειρηνικούς άνθρώπους της Τουρκίας, πώς μπορούν να τους θεωρούν ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ για τα εκατομμύρια των ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ [ δηλ. ΟΛΟΙ οι Τούρκοι είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ που και σήμερα θέλουν να μας ΣΦΑΞΟΥΝ], και όλοι ΕΚΠΟΝΗΤΕΣ Οθωμανικών επεκτατικών σχεδίων. Και επομένως μιας και δεν εκδηλώνουν ΟΛΟΙ οι ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ τη μετάνοιά τους για τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ που ΟΛΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ κ.λ.π. , ΕΜΕΙΣ που επιθυμούμε την ειρηνική συμβίωση με τους πολίτες αυτούς, για το καλό μας και το καλό της πόλης, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ δηλ. ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ή ΥΠΟΠΤΗΣ αντίληψης, ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑΣ. Και πόσες φορές οι υπερ-πατριώτες αυτοί, παρήλασαν με την ελληνική σημαία, όπως εγώ, στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων, στην Κων/πολη, Αδριανούπολη, Τυρολόη-Corlu Toυρκίας. Γιατί αυτά τα χαριτωμένα και μη, διάβασα στην ανακοίνωσή τους, υπό το βαρύγδουπο ψευδεπίγραφο τιτλο: Καταδίκη για την τιμή σε Τούρκο Θρησκευτικό ηγέτη από 10 Πολιτιστικούς Προσφυγικούς Συλλόγους. ΄Όταν ο πατέρας μου Μικρασιάτης Αγαμέμνων Σωτηρίου ίδρυσε πριν σαρανταπέντε [ 45 ] χρόνια το Σύλλογο Μικρασιάτων Ν. Σερρών, με πάμπολλα ταξίδια στις χαμένες πατρίδες και γεμάτος αγάπη και συμπόνοια όχι μόνο για τους ΄Ελληνες- τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας, αλλά και για όλους τους λαούς, που ήταν πιόνια στη σκακιέρα πολεμικών σχεδίων, που τα έδινε άλλοθι ο τυφλός φανατισμός, πού να φανταζόταν ότι ο ειρηνικός πο-λιτιστικός του σύλλογος, θα ασκούσε πολιτική τυφλού μίσους κατά δικαίων και αδίκων, κατά παράβαση των αρχών του Καταστατικού του Συλλόγου, χωρίς καμμία έστω απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Εμένα λοιπόν τον Αγγελο Σωτηρίου του Αγαμέμνονα, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, τα ρώτησε κανένας, για την ανακοίνωση του κ. Προέδρου μας, με την οποία ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ; ΟΧΙ, κανένας δεν μας ρώτησε, αλλά ούτε και μας ενημέρωσε, για όσα ανιστόρητα, εκτός θέματος και προσβλητικά, περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα Μπεντρεντίν, λες και μας έχουν για να πληρώνουμε σαν άβουλο κοπάδι συνδρομές και χορηγίες. Τις προάλλες φιλικά συμφάγαμε με Τούρκους φίλους μας από την Τυρολόη-Corlu Τουρκίας που επισκέφθηκαν την πόλη μας για να γνωρίσουν το τόπο Μαρτυρίου του Μπεντρεντίν, καθηγητές Πανεπιστημίου, γιατρούς , που σκέπτονται όπως όλοι με κοινή λογική, μορφωμένοι, ειρηνικοί άνθρωποι, γνώστες του Θουκυδίδη, Αριστοτέλη, αλλά και Καβάφη και Διδούς Σωτηρίου. Οι άνθρωποι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία της πόλης μας, έφαγαν σε εστιατόρια, αγόρασαν λικέρ και γλυκά και άφησαν και πέντε φράγκα. Είναι κακό και αυτό;;; Του να τους θεωρούμε σκυλιά επειδή είναι Τούρκοι, όπως τηλεοπτικά το ακούσαμε και αυτό από τους υποστηρικτές της ανακοίνωσης των συλλόγων, δεν καταλαβαίνουμε ότι οι ύβρεις αυτές εκτός από γραφικές και ανόητες καθιστούν το θέμα και επικίνδυνο. ΄Η μήπως οι τύποι αυτοί αισθάνονται ισχυροί γιατί κάποιοι [αν υπάρχουν και ποιοι άραγε] τους προστατεύουν. Αλλά στην πόλη αυτοί ζούμε και εμείς. Και δεν φταίμε σε τίποτα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Πολιτικός Μηχανικός

Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών

O ΓIΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ TVS

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ (VIDEO)


BEPPE GRILLO vs ALEXIS TSIPRAS : " TO ΑΔΕΙΑΣΜΑ ..."

"ΔΙΑΖΥΓΙΟ" ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ !!!

  8.000.000 ΕΥΡΩ "ΦΕΥΓΟΥΝ" 
ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ"

Aυτοί που καλούσαν πέρυσι τον Νοέμβριο τους Σερραίους να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας σήμερα αποσύρουν τις καταθέσεις τους !!!

Τι συμβαίνει άραγε; Ξέρουν κάτι; 
ή τους έπιασε ο πόνος να συνδράμουν τον Εθνικό μας Τραπεζίτη;