Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

"ΝΕΜΕΣΙΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ 


"Αμαρτίες Θεοδωρίδη παιδεύουσι ορτινάτζες και συνεργάτες αυτού" όπως είπε και ο Θείος Βρασίδας


Βαρύτατα φορολογικά πρόστιμα επέβαλε η Α' Δ.Ο.Υ. Σερρών στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που αφορούν την μη απόδοση παρακρατούμενων φόρων από τα συμβόλαια των ποδοασφαιριστών και αγγίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ από το Υπουργείο Οικονομικών επιβλήθηκε δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΑΕ που περιστοίχιζαν αφελώς τον Θεοδωρίδη στην διοίκηση της εταιρείας από το 2005 και τώρα αντιμετωπίζουν και ποινικές κυρώσεις


ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

   ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΚΑΒΓΑΣ ...


            
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών απέρριψε με απόφασή του που εκδόθηκε πριν απο λίγο την ένσταση του Στεφανου Φωτιάδη ενώ έκανε δεκτή την αντέσταση του Πέτρου Αγγελίδη  επικυρώνοντας την εκλογή του ως Δημάρχου Σερρών. 

Ο  Στέφανος Φωτιάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσβάλλει την απόφαση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας

Η ΤΙΜΗ ... ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

" ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ " ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 


Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

EΛΕΝΗ ΠΑΣΧΑΛΗ : Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΟΥ

 Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ "ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ" ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

o iakxos: Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΑΡΧΟ" ΦΩΤΙΑΔΗ: ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ...  Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ...

Oταν χάνεις τις εκλογές για πέντε ή δώδεκα ψήφους τότε σημασία έχει και η καθε λεπτομέρια ...

ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ

 ΜΠΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ TAXIS



Δεν δέχεται το Taxis την πληρωμή των φόρων σε 12 δόσεις! Παρά το σχετικό νόμο που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2014 και δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στην εφορία σε 12 μηνιαίες δόσεις ακόμη κι αν αυτές δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες η εφαρμογή του Taxis δεν δέχεται τις αιτήσεις.

Οι φορολογούμενοι που επιχείρησαν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση προκειμένου να εξοφλήσουν σε 12 μηνιαίες δόσεις αντί σε 3 διμηνιαίες δόσεις το φόρο που προέκυψε από την εκκαθάριση της φετινής φορολογικής τους δήλωση διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet για τη ρύθμιση των οφειλών δεν επιτρέπει στους φορολογούμενους να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση καθώς το σύστημα δέχεται μόνο τις οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

Έτσι οι φορολογούμενοι που αδυνατούν να πληρώσουν την πρώτη δόση του φόρου μέχρι τις 31 Ιουλίου που εκπνέει η προθεσμία θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Αυγούστου προκειμένου να καταστεί ληξιπρόθεσμη η πρώτη δόση της οφειλής για να μπορέσουν να υπαχθούν στη ρύθμιση και να εξοφλήσουν την ληξιπρόθεσμη οφειλή καθώς και το υπόλοιπο ποσό που δεν έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο σε περισσότερες δόσεις. Σημειώνεται ότι η κάθε ληξιπρόθεσμη οφειλή επιβαρύνεται με επιτόκιο 0,74%.

Η εφαρμογή της σχετική ρύθμισης για πληρωμή σε 12 δόσεις είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς σε λίγες μέρες αναμένονται και τα ραβασάκια για τον ΕΝΦΙΑ.

ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ...

 ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ


 ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Serraia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 4...: Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλο...

 Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 47χρονου έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Πρόκειται για τον   ΚΟΥΛΑΞΙΖΗ Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967.


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια της οποίας οι παθόντες δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της οποίας οι παθόντες συμπλήρωσαν τα 10 όχι όμως τα 15 έτη κατά συνήθεια, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια (άρθρο 342 παρ. 3, 2γ Π.Κ.).

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο ΙΑΚΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ 1.000.000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ... 
 

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

AKOY ΦΤΗΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ, ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ...


  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ "ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΑΤΗ"
 



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ : ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ



Δόθηκαν στην δημοσίοτητα τα στοιχεία του παιδόφιλου δασκάλου , του κτήνους που ασελγούσε σε άρρενες μαθητές του στην Ηράκλεια 

Βιογραφικό του Υποδιευθυντή μας : 


Γεννήθηκε το 1967 στο Μρέττεν Δ. Γερμανίας. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Τζ……..  Ι... και διαμένουν στην Ηράκλεια Σερρών.Είναι πτυχιούχος του Π.Τ.Δ.Ε του Α.Π.Θ  είναι πιστοποιημένος στη χρήση Η/Υ, πιστοποιημένος στη Διαχείρηση κρίσεων σχολικών μονάδων από το Ε.Κ.Δ.Δ, πιστοποιημένος στο Εκπαιδευτικό Managment. Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες, Σερβοκροάτικα, Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά, τις δυο πρώτες σε Άριστο επίπεδο.
 
Πηγή:http://1dim-irakl.ser.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/prosopiko/6-principal

O κ. "ΞΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ" , ΜΙΛΗΣΕ ...

"ΛΑΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΔΑΝΗΣ" 



Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση των δοσίλογων ετοιμάζει τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015 προκειμένου να συγκεντρώσει εκ του ασφαλούς ίσως και πολύ περισσότερους των 180 βουλευτών προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών , κάτι  που έχει απαγορεύσει η Φραου Άντζελα "ρητώς και δια ροπάλου"


Στην προσπάθεια "ηρωϊοποίσης" του Ραφηνάτου έχουν επιστρατευθεί "λαγοί" και "παπαγαλάκια" , όμως νομίζω ότι ο Δάνης δεν ήταν ο κατάλληλος επικοινωνιακά να προβάλλει τον ήρωα "Κώστα Καραμανλή"

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ...

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΠΟΥ ΕΜΕΙΜΕ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΒΖ

 

Αυτο το λουλούδι απο τον "μπαχτσέ" του Μάρκου Μπόλαρη διορίστηκε το 2009 από την κυβέρνηση του "λεφτά υπάρχουν"  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Κύλκοι  της αγοράς  επισημαίνουν ότι ήταν μεγάλο λάθος που αγνοήθηκε η έγκριτη δικηγόρος  από τους τοπικούς παράγοντες στον αγώνα για την διάσωση της Ζαχαροβιονηχανίας.

Νομίζω είναι καιρός να λύσει την σιωπή της και να ακούσουμε τις προτάσεις της

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ... ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΔΙΑΓΩNΙΣΜΩΝ

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 

Ανώνυμος
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ "ΖΑΧΑΡΗ" ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ....ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ............ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.......ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΓΟΝΟΣ.....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...ΔΕΗ....ΟΤΕ ....ΕΒΖ.....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΡΑΒΟΝΤΑΙ.........ΣΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΗ?

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


1. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΟΝΟΙ
2. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΥΨΟΥΣ 800€,,,,ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ....
3. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤ΄ΕΤΟΣ 800€ ΓΙΑ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΣΗ?
4. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!! ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΟΥΜΕ
 

5. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ?
6. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 800€ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ....ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ 80000€- 90000€ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.
7. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΑΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!


ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ "ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ" ... Ο ΤΕΜPORA ! O MORES !

«Ω ΚΑΙΡΟΙ !  Ω ΗΘΗ !»


Ο Μάρκος Τύλλιος Κικέρωνας (γνωστός και απλά ως Κικέρων, στα λατινικά Marcus Tullius Cicero, 3 Ιανουαρίου 106 π.Χ. - 7 Δεκεμβρίου 43 π.Χ.) ήταν ρήτορας και πολιτικός που έζησε στα τέλη της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας. Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους ρήτορες και συγγραφείς στη λατινική γλώσσα. Σε μια από της ρήσεις του που έμειναν στην ιστορία είχε πει, «Ο tempora! o mores!» Σε μετάφραση αυτό σημαίνει, «ω καιροί! ω ήθη!» Δηλαδή, άλλοι καιροί, άλλα ήθη και με την φράση αυτή ο Κικέρων εξέφραζε την αγανάκτησή του για τη διαφθορά των ηθών της εποχής του.

Σίγουρα, αν ζούσε σήμερα ο μεγάλος αυτός Ρωμαίος ρήτορας θα προβληματιζόταν εάν έπρεπε να κλάψει ή να γελάσει με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑΚΗΔΕΣ ΜΠΑΤΑΡΗΣΕ Η ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ


ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΖ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΒΑΡΚΑΚΗΔΩΝ


ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΒΖ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ... ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΤΩΡΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΡΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

 ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!!



Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των Ο.Τ.Α. α' βαθμού, που μέχρι σήμερα δεν έχουν απογραφεί, παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις και χρονικές παρατάσεις, που δόθηκαν, κατά καιρούς, από το Υπουργείο Εσωτερικών. 

«Υπολείπονται 133 Ν.Π.Ι.Δ., προκειμένου να ολοκληρωθεί η απογραφή των Φορέων του Υπουργείου Εσωτερικών» είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, και κάλεσε τις Αναπτυξιακές Δημοτικές Επιχειρήσεις να απογραφούν, ενώ, παράλληλα τόνισε, ότι οι Δημοτικές Επιχειρήσεις - πλην των Κοινωφελών - με τριετή ζημιογόνα χρήση, θα κλείσουν.

 Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε, έχει απογραφεί το σύνολο των Ν.Π.Δ.Δ. και 560 Ν.Π.Ι.Δ. Απομένει να απογραφούν 133 Ν.Π.Ι.Δ., μεταξύ των οποίων 16 Δ.Ε.Υ.Α. (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης) και 51 Αναπτυξιακές Δημοτικές Επιχειρήσεις. Συνεπεία της μη απογραφής Ν.Π.Ι.Δ., μέχρι σήμερα, δεν είναι γνωστά, τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων σ' αυτά, το μισθολογικό και γενικότερα λειτουργικό κόστος αυτών. Ακολουθεί πίνακας με τα μη απογραφέντα Ν.Π.Ι.Δ. των Πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.: