Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

OXI ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...

EK TOY ΠΟΝΗΡΟΥ "Η ΛΑΘΕΜΕΝΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ; 





Eίναι δεδομένο ότι "η Τράπεζα των κολλητών" έχει τα μαύρα της τα χάλια. Η νέα διοίκηση συνεχίζει το ολίσθημα των προηγουμένων υπόδικων πλέον μελών του απερχόμενου ΔΣ , το οποίο ήταν έκπτωτο πριν καν εκλεγεί και διοικούσε παρανομα την Τραπεζα. 

Η νέα διοίκηση ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την πραγματική τιμή της συνεταιριστικής μερίδας τους συνεταίρτους της Τραπεζας για να μην αντιληφθούν την ληστεία των "επενδυθέντων κεφαλαιων τους"

Η Τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τα κριτήρια φερεγγυότητας που απαιτούνταν γιαυτό κατεφυγε στην κουτοπονηρία να καταθέσει "λαθεμενη προσφορά"  επιδιώκονταςτην απόρριψή της για τυπικό λόγο ώστε να αποφύγει τον έλεγχο επί της ουσίας δηλαδή τον έλεγχο της φερεγγυότητας από την επιτροπή του Δήμου περί αξιολόγησης των προσφορών.

 Οπότε θα απορρίπτον και πάλι η προσφορά της Συνεταιριστικής ακόμη κι αν έδινε "γην και υδωρ" αφού στερείται φερεγγυότητας γεγονός που θα δημοσιοποιούνταν άμεσα ενώ τώρα "έχουν να λένε ιστορίες"  με δράκους , νεραϊδες και βασιλόπουλα στους αφελείς Σερραίους.

Ο Φώντας ξερει απ' αυτά ...


6 σχόλια:

  1. Το σκεφτικο της τράπεζας τοσα χρόνια είναι να φέρει όλους τους δήμους του νομου σερρων στην τράπεζα ώστε να έχει όλες της κατάθεσεις τους ώστε να δείχνει Κεφαλαιακή Επάρκεια και να μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματα τους. Αρα ότι έγινε απο ηλιθιότητα το πίστευω επειδή η τράπεζα δεν τηρεί τα κρητηρια της
    Βασιλείας 2 άρα κλείνει σε λίγο καιρό. Ι πρόεδρος ανέλαβε να σύνταξη την προσφορά σαν δικηγόρος και την έγραψε λάθος! !ο εμμανουηλιδης πήγε στην τράπεζα ώστε να εξασφαλίσει τα ευ ζην τα τελευταία και το πήρε σαν πλάκα και δεν πατάει στην τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανίκανε...και άσχετε καραγκιοζάκο
    σήμερα σε είδα και ήσουνα ένα μεγάλο χάλι
    το μαλί κακοβαμμένο σε ελαφρί κομοδινί , δεν ντρέπεσε να το βάφεις σαν Κατινούλα
    και το σακάκι κακοκουμπωμένο.....αηδία ήσουνα....αλλά καλός για την ηλικία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μονοι που υποστηριζουν την τραπεζα ειναι αυτοι που ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ και τα ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.Για τολμησετε να ρωτησετε τους επαγγελματιες (και μετοχους παρακαλω)οταν ζητησαν μικρα δανεια με εγγυησεις τι πηραν ως απαντηση ενω κατι αεριτζηδες τα αρπαξαν χοντρα και τα ονοματα τα ξερει ολη η πιατσα.Πολυ καλα εκανε ο Δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ήταν εκ του πονηρού;
    Δεν τα ήθελαν τα λεφτά του Δήμου ;
    Εξήγατο και σε μας που δεν κατέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Η ανθρωπογεωγραφια της τοπικης ΝΔ ( ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ )
    Ωρα εκλογων και τα λαμογια σε κοινη γραμμη .Αγωνια ο Ν Τεπελας για το μελλον της Συνεταιρισρτικης φυσικο οταν έχεις 250 χιλλιαδες κοκκινα δάνεια .Αγωνια ο Θ Ελλιογλου οταν και τα δικα του χρωστουμενα κυμαινονται στο ιδιο ποσο .Ο χοντρομπλογκερ διαχεει με υπονοουμενα gkalop που φερνουν πρωτο τον πορφυρογεννητο (οταν πινει και τρώει τσαμπα και παιρνει και κανενα δανεικο και αγυριστο ) πουλαει και ξυραφακια στους ινδιανους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ