Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΕΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


 
ΔΗΜΑΣ vs ΧΑΣΑΠΙΔΗ
 


Αντιπαρέρχομαι την ύβρι και απαντώ στο σχόλιο σου φουκαρά αναγνώστη για να καταδείξω το μέγεθος της ανοησίας σου ...  

Κατ' αρχήν δεν είμαι εκ προϊμίου κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών αλλά κατά περίπτωση. Δηλαδή πρέπει να ορίσουμε την έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης για να ακριβολογούμε. Ως γνωστόν υπάρχουν γυναίκες και γύναια, ευπρεπείς κυρίες και ξέκολα ... συνεπώς καθοριστικός παράγων για τον χαρακτηρισμό της πράξης της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι "ο ρόλος του θύματος".

Οι δύο περιπτώσεις του Σταύρου Δήμα και του Κώστα Χασαπίδη είναι εκ διανμέτρου αντίθετες οπότε η  όποια συγκριση είναι άστοχη και ατυχής.

Στην περίπτωση του Σταυρου Δήμα έχουμε μια περίπτωση εκβιασμού σε σεξουαλική σχέση έναντι διορισμού και μια σφοδρή δικαστική διαμάχη. Η υπόθεση άγεται από το 2004 και ουδείς γνωρίζει την καταληξή της. Εκλεισε δικαστικά; Αθώος ο Δήμας ή έκλεισε συμβιβαστικά ; 

Η περίπτωση Χασαπίδη έχει και μια άλλη παράμετρο για την οποία ουδείς γνωρίζει τίποτε. "Η καταγγελία έλαβε χώρα λίγο πριν την παραπομπή της καταγγέλουσσας για πειθαρχικό  παραπτωμα ..."

Αυτή η πτυχή της υπόθεσης δεν διερευνήθηκε ακόμη ;

13 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ...ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ
    ΤΟ ΚΑΘΕ "ΞΕΚΩΛΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΗΔΑ?????
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ..."ΣΠΙΤΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γυναικείοι σύλλογοι πήραν θέση ,ποσο συμπαραστάθηκαν στο θύμα της παρενόχλησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανόητος είσαι εσύ που ξεχωρίζεις τον όρο σεξουαλική παρενόχληση.. και ως εισαγγελέας εβγαλες και το συμπέρασμα οτι η σερραία καταγγέλουσα ηταν γύναιο.. και ξέκολο.. μήπως θα πρεπει να μηνύσει και εσένα?
    Το βίντεο το είδες ιακχε? αντε τραβα βρες το και δες το και μετα να αποφανθείς..
    Οι γυναικείοι σύλλογοι χαμπαρι δεν το πήραν γιατί φρόντισαν και το έθαψαν καταλλήλως..
    Προφανώς κόρακας κοράκου μάτι δεν βγαζει... Οσο για τα ξέκολα και τα γύναια που το τραβαει ο οργανισμός τους.. το κανουνε "γαργαρα" .. δεν το καταγγέλουν ουτε στον σύλλογό τους ούτε στον εισαγγελέα.. Αλλά και ποσες γυναίκες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση απο Προισταμένες αρχές.. δεν μιλάνε από φόβο μήν απολυθούνε.. η από τον φόβο του διασυρμού σαν αυτον που κανεις τώρα εσύ ..
    Η το έχεις βάλει σε "αγρανανάπαυση η ο μουσταφά και οι συν αυτού.. σ εχουνε τουμπαρει.. Ρωτάω εγώ.. μήπως έγινε και προσπάθεια να σβηστεί το επίμαχο βίντεο? Ο λόγος στον εισαγγελέα αγαπητέ μου . Μην τον αντικαθιστάς σε τοσο ευαισθητα θέματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ", ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ "ΓΥΝΑΙΟ ή ΞΕΚΩΛΟ" ... ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΣΑ

      ΤΡΙΤΟΝ : ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ . ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

      ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ , ΠΟΥ ΛΗΝΩΝΑΝ ΑΦΕΛΩς ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ;

      ΤΕΤΑΡΤΟΝ : " ΟΥΤΕ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ , ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΑ " ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ . ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

      ΠΕΜΠΤΟΝ : ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ "ΑΠΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ...ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ.....ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ..
      ΖΗΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ....

      Διαγραφή
    3. Οι δύο περιπτώσεις του Σταύρου Δήμα και του Κώστα Χασαπίδη είναι εκ διανμέτρου αντίθετες οπότε η όποια συγκριση είναι άστοχη και ατυχής...Ως γνωστόν υπάρχουν γυναίκες και γύναια, ευπρεπείς κυρίες και ξέκολα ... συνεπώς καθοριστικός παράγων για τον χαρακτηρισμό της πράξης της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι "ο ρόλος του θύματος". .....Η περίπτωση Χασαπίδη έχει και μια άλλη παράμετρο για την οποία ουδείς γνωρίζει τίποτε. "Η καταγγελία έλαβε χώρα λίγο πριν την παραπομπή της καταγγέλουσσας για πειθαρχικό παραπτωμα ..
      Δικά σου λόγια και όχι του "αρρωστου μυαλου μου¨"
      Πως ουδείς γνωρίζει τιποτε αφου υπάρχει η καταγγελία και υπάρχει οτικοακουστικο υλικο?
      Αν μη τι αλλο κρατα ισες αποστασεις..
      1ον Εσύ λοιπον ταχτηκες υπέρ του Θύτη καταδικαζοντας το θύμα
      2. Ο τροπος που τα γράφεις οδηγουν τα "αρωστα μυαλά μας" σε άμεσο συνειρμό και καλώς σ απαντησε ο παραπάνω ότι κάθε γύναιο και ξέκολο οπως χαρακτηρίζεις τις γυναικες (Πόσο μισογύνης μπορεί να είσαι?) Πρέπει να δέχονται τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μαλάκα προιστάμενου..και να μην λενε τιποτε .. Περί κατάχρησης εξουσίας τσιμουδια!
      Τριτον παρανομο ξεπαρανομο κυκλοφώρησε.. και γιατι οταν ο φερομερος ως δράστης (ασ τον αναφερω ετσι ) οταν ρωτήθηκε απο τον Σαββαιδη στην συνεντευξη τυπου .. αφου ειστε αθώος να δοθεί στην δημοσιότητα το βίντεο..να κλεινει η ιστορια .. πρασινοκοκκινισε η Προεδράρα και ψέλισε οτι ειναι αυτά προσωπικά δεδομένα?
      Τεταρτον.. η σεξουαλική παρενόχληση είναι σεξουαλική παρενόχληση και δεν εχει περιθωρια πολλών οπτικων γωνιών. Μια είναι η οπτική Γωνία. Ακόμη να μπω στην δικη σου οπτική γωνία και να πω οτι προκληθηκε... Επιρέπεται Δημόσιο Πρόσωπο.. εκλεγμένο.. να υποκύψει στις προκλήσεις? Ετσι ειναι οι αξιοπρεπείς Δημόσιοι Ανδρες?
      Πεμπτον. Τέτοια συνομοσία? Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου υπέρ της παρενοχληθείσης?Αυτοί το είδαν το ειπαν κι ας παρανομησαν κι ας βρεθούν υπόλογοι.. ειχαν τα ""gats" na to κανουν..
      Εξ άλλου δεν ηταν απο προσωπικη παρακολούθηση και σιονομοσιολογια αλλά απο κάμερες ασφαλείας της ιδιας της ΔΕΥΑΣ.
      Πέμπτον.. τούτη το κατήγγελε κι ας μην εχει το δρεπανι της απόλυσης στο κεφάλι της και μπραβο της και ας εχει τον καθένα οπως εσύ να την λοιδωρεί.. και εκτον ..
      μακριά νυχτωμένος.. η παραπληροφορημένος.. η επίτηδες κακως πληροφορεις....

      Η καταγγέλουσα δεν θα πήγαινε για κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Κάνε οσες διασταυρώσεις θελεις.. πειθαρχικο παράπτωμα για την καταγγέλουσα δεν θα βρεις. Και αφού δεν θα βρεις ζήτα και συγνώμη.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΤΟ "ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΣΟΥ"

      ΠΡΩΤΟΝ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΛΤΗΤΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ , ΞΕΚΩΛΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΑ . ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ

      ΤΡΙΤΟΝ : ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ , ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

      ΤΕΤΑΡΤΟΝ : ΕΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ "Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ... "ΤΟ ΘΥΜΑ" ΔΕΝ ... ΛΕΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

      ΠΕΜΠΤΟΝ : ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΌΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ Ο "ΔΡΑΣΤΗΣ" . ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

      Διαγραφή
  4. Και ευελπιστώ να το δημοσιεύσεις γιατί το προηγούμενο δεν το δημοσίευσες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΠΡΟ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΥΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΤΗ..
    ΔΕΚΑ ΛΕΝΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ.. Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ.. ΕΝΑΣ Ο ΘΥΤΗΣ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΤΗ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΨΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΘΥΤΗ, ΑΠΛΩΣ ΘΕΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

      Διαγραφή
  6. κυριοι ανωνυμοι "δικαστικοι του πληκτρολογιου":
    1) ο κυριος Χασαπιδης ειπε πως ΑΝ η καταγγελουσα θελει (ως "θυμα") μπορει να βγαλει το βιντεο στην δημοσιοτητα.. Φυσικα ουτε αυτη, ουτε ο δικηγορος της το επραξαν.... ΓΙΑΤΙ ????? μηπως τοτε θα ξεφτιλιστουν με την παντελη απουσια στοιχειων ????
    2) Αν υπηρχε οτιδηποτε μεμπτο, θεωρειτε καναλια ή εντυπα δεν θα το αναπαρηγαγαν ή συγκεκριμενες εκπομπες δεν θα αφηναν τα σχολια-υπονοουμενα τους????
    3) οταν δεν εχεις να κατηγορησεις ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ εναν πολιτικο ουτε για ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ουτε για ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ουτε για ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ, ουτε για ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ τοτε το μονο που απομενει ειναι κατι τετοιο που κ μονο στο ακουσμα του προκαλει "ΣΟΚ" στην κοινη γνωμη κ δεν περιμενεις για στοιχεια... δηλαδη ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...
    η υποθεση εχει παρει τον δρομο της (αν δεν κανω λαθος)και τυχον "δικαστες" ειναι ειτε βαλτοι......... ειτε ανθρωποι κατωτατης αντιληψης των γεγονωτων.. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ (θεωρειται η ευχη σε γυναικες παρενοχληση ... ? ας ρωτησουμε τον εγκριτο νομικο κ. Παπαδοπουλο που part-time δουλευει στην ΔΕΥΑΣ ως τεχνικος.......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι φωτουλιδεσ να ξερουν οτι ο κοσμοσ καταλαβε τη εγινε στην υποθεση τελοσ το φαγοποτι βρεθηκε καπιοσ να τουσ τα κοψει και πονεσε πολυ το καντε εργα εγω εδω ειμαι χωρισ παραστατικα και χαρτια τελιοσε αυτο να καταλαβουν ορισμενοι ολα στα μαυρα τελοσ το αντε να παρουμε τον δημο να κανουμε καπιο εργο δεν περασε γιαυτο ποναει πολυ η μασα ασ το καταλαβουν μερικα μερικα σκηλακια τελιοσε το παρτυ το μεγαλο, ενα ερωτημα εχω γιατι αφισανε τα χωραφια τησ ετβα μερικα ατομα τοσα χρονια τα καληεργουσανε ασ ψαξυν ορισμενοι την υποθεση και θα μαθουμε πολλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ