Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ... ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!!

"ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ .." 
 ΕΝΩ ΤΑ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ"  ΤΟΥ "ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ 

 

"ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ;" 

Απολύτως τίποτε. Απλώς είναι ο "νταβατζής της υπόθεσης" . Οταν το ΠΑΣΟΚ ψήγισε τον "νόμο Κατσέλη" για τα υπερχρεωμένα νοικοκυρία προέβλεψε και την υποχρεωτική διαμεσολάβηση μεταξύ Τράπεζας και δανειολήπτη των κατα τόπους "Ενώσεων Καταναναλωτών" ( παραμάγαζα δικηγόρων ως επί το πλείστον) και μετά την αποτυχία της οποίας ήταν παραδεκτή η προσφυγή του δανειολήπτη στο Ειρηνοδικείο.

Βέβαια η εν λόγω διαμεσολάβιση ουδεμία χρησιμότητα είχε αφού οι Τράπεζες εκ προϊμίου αρνούνται το όποιο κούρεμα των δανείων. Όμως η Κατσέλη βοήθησε με την διάταξη αυτή τους δικηγόρους που επανδρώνουν τις πασοκοκρατούμενες ως επί το πλείστον Ενώσεις Καταναλων , να βγάζουν μεροκάματο από τον πόνο των δανειοληπτών και διόλου ευκαταφρόνητο καθοόν οι αμοιβές κοιμαίνονται από 3.000 ευρώ και πάνω.

 "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Ο καϋμένος ο δανειολήτης έρχεται αναγκαστικά εκ του νόμου σε επαφή με την Ένωση Καταναλωτών  στο Δ.Σ. της οποίας είναι μέλος ο συγκεκριμένος "Χ" δικηγόρος , ο οποίος μετά την δεδομένη αποτυχία του συμβιβασμού με την Τράπεζα αναλαμβάνει εν συνεχεία την υπόθεση του "εγκλωβισμένου" δανειολήπτη έναντι αδράς αμοιβής.

Δηλαδή η Κατσέλη δημιούργησε ένα σύστημα αλιείας πελατείας σε Πασοκογενείς και αριστερούς δικηγόρους ( διότι αυτοί συνήθως εμπλέκονται στις Ενώσεις αυτές) χωρίς την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.

Παραπέρα το στστημα αυτό δημιουργεί και πολιτικά στελέχη για να επανδρώσουν τα ψηφοδέλτια το κόμματος σε μελοντικές εκλογές , αφού οι δικηγόροι αυτοί έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο , ο οποίος ανοήτως τους θεωρεί ως σωτήρες του και  αισθάνεται υποχρεωμένος απέναντί τους , οπότε μεγαλη μερίδα από αυτούς τους "τιμά" και με την ψηφο της εαν προκύψει μια υποψηφιότητα.

Κλασσικό παράδειγμα η κυρία της φωτογραφίας , δικηγόρος, κόρη Μπολσεβίκου κρατικοδίαιτου συνταξιούχου πλέον δημοσιογράφου της ΕΡΑ και υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ το 2012, η οποία βρέθηκε ξαφνικά υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη και εξελέγη φυσικά.

Διπλά της ένας άλλος ακραιφνής παράγων της τοπικής Πασοκαρίας , ο οποίος χρόνια πράσινος κρατικοδίαιτος τώρα "βαλθηκε να μας σώσει" με την "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" του Σταύρου Αργυρίου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ