Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ...


 Ο Διευθυντής της ΔΕΗ, Δημήτρης Ματθαίου τα τελευταία χρόνια είναι ο άνθρωπος που καθημερινά καλείται να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο, ως υπεύθυνος των διακανονισμών των οφειλών των πολιτών προς την ΔΕΗ.

Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από καθε άλλων την εξαθλίωση του έλληνα πολίτη από την λαίλαπα των Μνημονίων και καλείται να λάβη πολλές φορές αποφάσεις "απάνθρωπες" για οφειλέτες που βρίσκονται σε αντικειμενική αδύναμία εξώφλησης των λογαριασμών ηλεκτροδότησης.

Είναι ο άνθρωπος που με προσωπικό κόστος προσπαθεί και βοηθά τους συνδημότες μας με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά ενώπιον πειθαρχικών κυρώσεων ακόμη δε και στερήσεων μισθού.

 Αυτός είναι ο Γολγοθάς του Δημήτρη Ματθαίου, που τον βιώνει αδιαμαρτύρητα και οφείλουμε να τον επιβραβεύσουμε ... έστω και με απλές αναφορές στο ήθος του.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον κ.Ματθαίου τον έχω ζήσει και τον γνωρίζω πολύ καλά,,, είναι ο πιο καθαρός ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το λέω εγώ που δεν είχα ποτε την ανάγκη του! Σπανίζουν τέτοιες προσωπικότητες από την κοινωνία μας... Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Synexise na grafeis tetoia arthra... Einai kati poy den mporeeis na to vreis kapou allou kai einai kathimerino... oloi mas gnwrizoume ton k Matthaiou einai o anthropos mas kai aksizei ta kalytera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ