Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

OMOΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΗΛΙΓΚΑ !!!


 ... ΣΤΟΝ "ΤΑΚΟ" Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ  και ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ κ. ΑΓΑΠΟΓΛΟΥ

 ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΡΦΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ "Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ; 
 
Η Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα με ανακοίνωσή της, διευκρινίζει τα όσα ειπώθηκαν περί «πλαστογραφημένης» υπογραφής της σε απόφαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο γραφείο του Συλλόγου ακούστηκε λανθασμένα ( όπως επίσης και στα ΜΜΕ το ίδιο βράδυ ) από μέλος του Συλλόγου ότι η υπογραφή μου « πλαστογραφήθηκε». Για την αποκατάσταση της λανθασμένης ερμηνείας και αυτό που δήλωσα ενώπιον των μελών του ΔΣ και είναι η πλήρης αλήθεια είναι το εξής: Λόγω της απουσίας μου εκείνης της ημέρας εκτός Σερρών για επαγγελματικούς λόγους, αφού πρώτα ενημερώθηκα τηλεφωνικά για την έκδοση της απόφασης, η οποία ήταν στα πλαίσια της απόφασης που πάρθηκε ομόφωνα κατά της έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 με αρ. πρωτοκόλλου 3692 υπογράφηκε ηλεκτρονικά όπως και του προέδρου ο οποίος και αυτός απουσίαζε και φωτοτυπήθηκε σε 1000 αντίγραφα και διανεμήθηκε στα εμπορικά καταστήματα των Σερρών.

Αυτό που δεν γνώριζα και μπήκε επί προσθέτως στην διεκδίκηση ήταν το θέμα της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ΤΟΠΙΚΕΣ εμπορικές επιχειρήσεις (!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα  εδώ γελάει και ο κάθε πικραμένος) το οποίο και ανέφερα στο Συμβούλιο και έγινε η λανθασμένη τοποθέτηση του μέλους.
  
 Η Γ. Γραμματέας 
Μηλίγκα Κυριακή

 σ.σ. στην ουσία υπάρχει πάλι θέμα, εφόσον η κυρία Μηλίγκα διαφωνεί(;) με το επιπρόσθετο θέμα της «κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ΤΟΠΙΚΕΣ εμπορικές επιχειρήσεις», αφού για το θέμα δεν είχε ενημερωθεί (έστω και τηλεφωνικά)

Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών


   "Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί  μα η χαρά δεν την αφήνει ..." όπως θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη για την ομάδα του Μπαλιτάκου

8 σχόλια:

  1. ΜΠΑΛΙΤΗ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΟΔΗΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΣΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑΑΑΑΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαλίτης την Δευτέρα στην Καβάλα όταν πήρε τον λόγο να μιλήσει, μίλησε για το ΕΝΦΙΑ το δικό του στο εργοστάσιο του και για το ΕΝΦΙΑ του ΔΡΟΜΕΑ.Το ίδιο έκανε και στο Δίκτυο την Τρίτη που ήταν στο πάνελ με τον κύριο Κοτσαμπά.
    Μπορεί κάποιος λογικός να μου εξηγήσει τι σχέση έχουν αυτά με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών; Και την πλειοψηφία των Σερραίων εμπόρων; Τελικά ποιόν εκπροσωπεί ο κύριος Μπαλίτης;

    ΕΡΕΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΚΟΜΠΟΛΟΪ", ΣΤΟ Ν. ΣΟΥΛΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ***** ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΑΚΡΗ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΥΘΕΡΑΙΤΩΝ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΚΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΓΑΜΗΣ*****, ΚΛΠ ΕΝΩ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Μπαλίτης τελικά κατέβει με το Ποτάμι ( εγώ το θεωρώ σίγουρο ) , το θεωρώ δεδομένο πως θα εκλεγεί βουλευτής .
    Αν γίνει κυβέρνηση συνεργασίας ( αν ) , δεν είναι καθόλου απίθανο να κάτσει το λαχείο στον Μπαλίτη και να γίνει Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για το εμπόριο .
    Πριν αρχίσουν να βρίζουν ορισμένοι τους καλώ με το χέρι στην καρδιά να απαντήσουν στο εξής ερώτημα :

    Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το χερι στην καρδια ο Γιακουματος δεν ειναι καλυτερος του Μπαλιτη. Αλλα ομως ο Μπαλιτης ειναι χειροτερος του Γιακουματου.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλό !! Σωστός ο παίκτης !!!

      Διαγραφή
  5. Έχεις απόλυτο δίκιο ιακχε.πρεπει οπωσδήποτε η αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση ΜΟΡΦΗΣ οπως ακριβώς γράφεις.τετοιες μορφές που είστε ολοι οι χρυσαυγίτες της αντιπολίτευσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9;34 Συμφωνεις με τον ξυλοδαρμο εμπορων στο Δ.Σ.; Αν ναι εισαι φασιστας, αν οχι βγες καταδικασε το και ζητα την απομακρυνση αυτουνου που ασκησε βια.Τοσο απλο ειναι.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ