Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

" ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ " ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΛΑ...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΕΤΟΙ ... 



Σε τροχιά εν αναμονει Αντιπεριφερειάρχη έχει μπει πλέον ο Μασλαρινός αφού ο Βίτμα ανοίγει σοβαρούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη και υπάρχει ενδεχόμενο έκπτωσής του. Πρώτος σταθμός το Κληροδότημα Κανάκη για το οποίο θα παραπεμθεί κατηγορούμενος για απιστία ως πρώην Δήμαρχος  Σερρών ... και

Βεβαια κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει προεκλογική συμφωνία Μωϋσιάδη - Μασλαρινού να μοιραστούν την θητεία του Αντιπεριφερειάρχη αλλά αυτό μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας ... σιγά μην παραιτηθεί ο ποντικομούρης  

5 σχόλια:

  1. iakxe ποιος ειναι ο STROS KAN στο Σερραϊστάν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ?
    ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω!!!!!! ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ SERRESBOMB
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ?
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ........
    Η ΔΕ ΠΑΠΑΡΙΑ....ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ..
    ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ@ΚΚΑΛΗ.........ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ..
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...ΩΣ ΦΗΜΗ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.........ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΙ......ΝΤΑ?
    'Η ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ......ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΥΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ......ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ....ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΝ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ίακχε γλωσοδετη επαθες για την καταγγελία παρενοχλησης. συνεβηκε κατι τετοιο? οι επωνυμοι μιλάνε για τον προεδρο απαξιωνουν την καταγγελια.τι εγινε τελος παντων.μονο το σωματειο στηριζει την υπαλληλο.οι γυναικείες οργανωσεις τι λενε.μολις προσφατα ο Δημος υπεγραψε συμφωνια με το δικηγορικο συλλογο για τη βία κατα των γυναικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ