Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΨΩΜΙΑΔΗΣ : "ΕΝΑΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ"

 ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



του Βαγγέλη Στολάκη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στην Karitsa και βάζει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να διαπραγματεύεται με «γαλάζια» στελέχη την επιστροφή του στη Συγγρού. Εκφράζει επίσης τη βεβαιότητα πως ο Κώστας Καραμανλής θα επιστρέψει μετά τις εκλογές.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ - ΣΑΜΑΡΑ
 
«Δεν έφυγα ποτέ από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της ΝΔ. Άλλοι έφυγαν. Με Σαμαρά δεν επιστρέφω. Ο Καραμανλής είναι βέβαιο ότι μετά τις εκλογές, ότι θα είναι αυτός που θα μαζέψει όλα τα κομμάτια της Κεντροδεξιάς οικογένειας του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή» σχολιάζει ο κ. Ψωμιάδης αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει εάν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μες τον πρώην πρωθυπουργό.

ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Επαναλαμβάνει επίσης πως η παρουσία του στο δεύτερο συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, δεν σηματοδοτεί την ένταξή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. «Η ΠΑΤΡΙΔΑ ανταποκρίνεται σε όλα τα καλέσματα. Αυτό έκανα και το Σάββατο. Ανταποκρίθηκα σε κάλεσμα πολιτικών μου φίλων και βρέθηκα σε αυτή τη συνάντηση. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αυτό που μπορώ ως εικόνα να κρατήσω από το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ 
 
Ο πρώην Νομάρχης ασκεί για ακόμα μια φορά δριμεία κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση. Από τα βέλη του ωστόσο, δεν ξεφεύγει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. «Η δήθεν διαπραγμάτευση κατάντησε φαρσοκωμωδία. Μας αξιολογούν με ανοχή της κυβέρνησης σαν να είμαστε σκουπίδια, ιθαγενείς, σκλάβοι. Ο λαός απειλείται τα επόμενα δυο χρόνια με ισοπεδωτικά μέτρα. Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας έχουν τα ίδια αφεντικά. Πρέπει να βρεθεί ο ηγέτης-πατριώτης. Με διλήμματα, τρόμο, θράσος και ένα οθωμανικό οικονομικό γιουρούσι δεν κυβερνάται αυτός ο τόπος. Η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στις επιλογές της. Χρειάζεται υπέρβαση και γενναίες εθνικές αποφάσεις. Να καθίσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και να συμφωνήσουν σε ένα εθνικό σχέδιο για έξοδο από την κρίση» λέει χαρακτηριστικά.

ΓΙΑ  ΠΑΣΟΚ - ΓΑΠ - ΒΕΝΙΖΕΛΟ
 
Τέλος, για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την επιστολή Παπανδρέου αρκείται να δηλώσει πως «έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από τη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος του ελληνικού λαού», ενώ χαρακτηρίζει λάθος του τη στήριξη που παρείχε στον Ευάγγελο Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2012. «Ήμουν όσο κανείς άλλος με τον Βενιζέλο. Δυστυχώς έπεσα έξω και το μετάνιωσα».

2 σχόλια:

  1. labrou
    8728
    Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014
    Εισαγγελια Πρωτοδικών της Αθήνας - Βουλη των Ελληνων: 86-96
    ...αποτελεσμα ψηφοφοριας για αρση ασυλιας
    και οχι σκορ αγωνα basketball

    η Εισαγγελια Πρωτοδικων Αθηνων
    επισημως κατηγορει για μιζες
    βουλευτη της ελληνικης βουλης και
    πρωην υπουργο της ελληνικης κυβερνησης (ιδιο προσωπο)

    και η βουλη των ελληνων
    τον απαλλασσει επισημως απο καθε κατηγορια !

    ή ο Εισαγγελεας "μαλακιζεται"
    ή καποιοι βουλευτες "χτενιζονται"

    "τριποντο" υπερ της βουλης (κατα της αρσης της ασυλιας)
    απο του σερραιους

    ...νυχτα ειναι, θα περασει !

    (η οποια απουσια κεφαλαιων γραμματων δεν οφειλεται στην τυχη)

    Αναρτήθηκε από labrou στις 11:12 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
    Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

    IAKXE ΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ????? ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ