Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR : ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ;


ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ TEONDOR,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ;



ΞΥΠΝΑ TEONDOΟΟR , 
 " ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ... "

Ένα ευλόγο ερώτημα έθεσε ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΟNDOR 
 στην τελευταία ΠΟΛΙΤΗ-ΚΟΛΟΓΙΑ του :

"Δεν είναι τρομοκρατία η καταλήστευση των ομολογιούχων ΤΊΤΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ με το κούρεμα των επενδυθεντων κεφαλαίων τους ;" 

Σαφέστατα και είναι τρομοκρατία ΤΕΟΝDOR αλλά εάν μου επιτρέπεις θα θεσει και ο iakxos ένα ερώτημα το οποίο θα αναπτυξω σε επόμενη αναρτησή μου :
"Δεν είναι όμως τρομοκρατία και η καταλήστευση των Σερραίων Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών τους οποίους καλούσες επ' αμοιβή από το κανάλι σου να συμμετέχουν στην αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου ;" 

Ενώ υπάρχει και μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη εκκρεμότητα : 

 o iakxos: Η ΤΙΜΗ ... ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ: " ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ " ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 σχόλια:

  1. «ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΕ» ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ...ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΛΙΝΟΦΩΣΤΗΡΩΝ» ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...;;;

    «Ο σταθμός των Τσιπροσυριζαίων ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο.
    Έχει μπει μέσα με τα... μπούνια»...!!!
    «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να διαπραγματευτεί και να πείσει τους πάντες για τη διαγραφή του Ελληνικού χρέους, φαίνεται ότι αποτυγχάνει να συνεννοηθεί με τους εργαζομένους του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» τον οποίο ελέγχει.
    Να δούμε τι θα κάνει όταν θα έρθει η ώρα να δώσει στους ψηφοφόρους του τα... δεδουλευμένα - μετά το χοντρό δούλεμα που τους ρίχνει τόσον καιρό, τώρα»,

    γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Θανος Τζήμερος και χαρακτηρίζει τα στελέχη του κόμματος «γελοίους που θέλουν να... Κυβερνήσουν»...!!!
    ********
    Ο Τζήμερος επεκτείνει την κριτική του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλύοντας και τον ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως «οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν».
    ********
    «Οι Σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση.
    ********
    Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν» γράφει ο Θάνος Τζήμερος σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook.
    ********
    Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τζήμερου για τον ισολογισμό έχει ως εξής:
    -------------------------

    “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ!
    --------------
    Οι γελοίοι που θέλουν να Κυβερνήσουν την χώρα έχουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 17,7 εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση την περίοδο 2011- 2014, ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο.
    Έχει μπει μέσα με τα μπούνια και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες.
    Όμως, οι σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση.
    ********
    Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν.
    Το λαβράκι το εντόπισε στο ΦΕΚ Αρ. φύλλου 1720, 07/03/2012 ο Βασίλης Σαββουλίδης (Vasileios Savvoulides), που κάνει τα παρακάτω σχόλια:
    ********
    Ας απολαύσουμε τον επικό ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί που «θα έρθουν να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά της Ελλάδας».
    ********
    Θα μπορούσα να κάτσω να σχολιάσω, αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της.
    Ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ισολογισμό.
    ********
    Πέρα από τα ανωτέρω, η εταιρεία «Στο Κόκκινο»:
    -----------------------
    1) θα έπρεπε να είχε κάνει αύξηση στο μετοχικό της κεφάλαιο περίπου κατά 1.100.000€ (εκτός αυτής των 250.000€ που ήδη έκανε) ώστε να έρθει σε θετικά ίδια κεφάλαια και να μην πρέπει να της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας.
    Έχει δηλαδή ακριβώς τα ίδια προβλήματα που παρουσίασαν πρόπερσι οι τράπεζες.
    *********
    2) Ο ισολογισμός που παραθέτω είναι της χρήσης 2009 επειδή η επιχείρηση «Στο Κόκκινο», ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ άλλους πρόσφατους ισολογισμούς!
    Ακόμα και αυτόν του 2009, τον παρουσίασε το 2012 (!).
    Τι περιμένει η αρμόδια Δ/νση Εμπορίου για να τους βάλει λουκέτο;
    Η μοναδική προσωρινή λύση (αφόσον δεν γίνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) είναι η «Διοίκηση Πρωτοδικείου».
    Όπως οι αποτυχημένες μας, ποδοσφαιρικές ομάδες”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ TΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ????
    Η προαναγγελθείσα εμφάνιση του κ. Νικόλτσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕ -ΕΠΙΛΟΓΕΣ έδειχνε ότι η πολιτική προσέγγιση του τηλεοπτικού σταθμού θα ήταν ανάλογη των πολιτικών θέσεων του ιδιοκτήτη του . Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι ο ρόλος του κ. Νικόλτσιου θα ήταν ρόλος
    εκπροσώπου ενός κόμματος , του ΣΥΡΙΖΑ.
    Σαν ενεργό και μάχιμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Νικόλτσιος έκανε το καθήκον του απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν την κεντρική πολιτική σκηνή αναπαράγοντας την κεντρική κομματική γραμμή δίχως αντίλογο κατά την εκτίμησή μας.
    Βέβαια είναι δικαίωμα του σταθμού να επιλέγει τις πολιτικές-κομματικές θέσεις που θέλει να εκφράσει .Αυτό όμως που είναι τελείως υποκριτικό από την πλευρά του ιδιοκτήτη του ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ είναι από την μία πλευρά να κατακεραυνώνει τα πανελλαδικά ΜΜΕ για μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ της Κυβέρνησης(κατευθυνόμενα τα χαρακτηρίζει) και από την άλλη στο δικό του τηλεοπτικό σταθμό να λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά υπέρ της αντιπολίτευσης.
    Η πολιτική αξιοπιστία δεν έχει καμία σχέση με την υποκρισία και το λέμε αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον κ. Ελιόγλου υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ του εύχονται καλή επιτυχία αν έχει αποφασίσει να γίνει ένας από του κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ