Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ QUIZ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΗΣΙΟ "ΓΟΥΛΙΑΝΟ"


 " ΕΔΩ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ..."




Δεν είναι συμβατό να είσαι υπόδικος για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας και των συνεταίρων της οι οποίοι απώλεσαν τις οικονομίες τους , να παραιτείσαι από την διοίκηση της Τράπεζας νύχτα, άρον - άρον  όταν έσκασε το σκάνδαλο και να προαλείφεσαι για υποψήφιος βουλευτής.  Και μάλιστα με ένα κόμμα που ευαγγελίζεται την ηθική και την ανατροπή του "σάπιου πολιτικού κατεστημένου" ....

 " Ω καιροί , ω ήθη ...τάδε έφη Θείος Βρασίδας"

19 σχόλια:

  1. ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ , ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ .
    ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.39 ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ . Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .
      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΕΝΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ .

      Διαγραφή
    2. Να στηρίξουμε όλοι για βουλευτή με το Ποτάμι τον πετυχημένο πρώην τραπεζίτη Θόδωρα .
      Θοδώρογλου

      Διαγραφή
  2. Ίακχε να μην τρως πολύ το βράδυ γιατί βλέπεις άσχημα όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρθουν οι μπολσεβίκοι και θα μας πάρουν τα σπίτιΑ .
    ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΚΗ, ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ@ ΡΧΙΔΙA MAΣ

      Διαγραφή
    2. Εγώ πίστευα πως θα πάρουν τ@αρχίδια μας οι ξένοι τοκογλυφοι και η κυβέρνηση των δωσίλογων ...

      Διαγραφή
  4. Γιατί ρε ΙΑΚΧΕ να μην δούμε και τον Μπαλίτη βουλευτή?Καλύτεροι είναι αυτοί που έχουμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην επιχειρηση του τα εκανε σκατα, στην νοδε τα εκανε σκατα, στο επιμελητηριο τα εκανε σκατα, στον εμπορικο τωρα απ οτι φαινετε και εδω σκατα. Χορτασαμε απο σκατα και λαμογια σ αυτην την χωρα, δεν θελουμε αλλα.

      Διαγραφή
    2. Ο 5.55 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο 10.28 ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Πες μου εσυ με στοιχεια γιατι να γινει βουλευτης και θα σου πω και εγω με στοιχεια και γεγονοτα γιατι να μην γινει να δουμε μετα ποιος ειναι εμπαθης

      Διαγραφή
    4. Πετυχημένη θητεία στην Συνεταιριστική τράπεζα , πετυχημένη θητεία στο Επιμελητήριο και τώρα ξυπνάει τον γίγαντα που λέγεται εμπορικός σύλλογος ..
      Θέλεις και άλλα ;;;

      Διαγραφή
    5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΜ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΥΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΛΗ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ 29-12-2013 , ΟΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ "Ο ΑΝΤΟΛΕΤΟΣ" ΚΑΙ Ο ΣΩΤΟΣ

      ΑΥΤΑ ΟΜΩς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΟΎΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

      Διαγραφή
    6. 1:15 παλι αερολογιες χωρις στοιχεια,δεδομενα και γεγονοτα.
      Στην τραπεζα ειναι υποδικος με εκατονταδες συμπολιτες μας να εχουν χασει τις περιουσιες τους.
      Στο επιμελητηριο υπαρχουν τα μελανα σημεια που ολοι ξερουν και κυριος οσον αφορα το ταμειο.
      Στον εμπορικο αν νομιζεις οτι κινησεις τυπου μπουγατσα(τι σχεση εχουν με τον εμπορικο;) ανεβαζουν τον εμπορικο χωρις καμια πρωτοβουλια αλλα μονο με συμμετοχες σε εκδηλωσεις του Σωτου που ευνοουν μονο την εστιαση, κανουν καλο στον εμπορικο μαλλον εχεις μαυρα μεσανυχτα.
      Η αγορα βραζει για το οτι ο εκπροσωπος της ενδιαφερετε μονο για την προσωπικη του αυτοπροβολη χωρις να πιανει καθολου τα πραγματικα προβληματα της αγορας(που λογικο ειναι να μην τα ξερει καν γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ) και μου λες εσυ για γιγαντα εμπορικο, που μονο με εμπορικα ζητηματα δεν ασχολειται, 10 μηνες το απολυτο τιποτα, μπουγατσα ψωμι και τριχες οι ασχολιες του.
      Ολα αυτα ειναι στοιχεια που δειχνουν εναν ανθρωπο ανικανο να ασχολειθει με τοπικα θεματα απλα, ποσο μαλλον να του εμπιστευτεις τις τυχες της χωρας.
      Τωρα εσυ που με λες εμπαθη εχεις αλλα συμφεροντα με την εκλογη μπαλιτη, και εισαι κανας ψωμολυσσας παρατρεχαμενος, αυτο ειναι αλλο καπελο και καλα κανεις και τον υποστηριζεις σαν ραγιαδακι

      Διαγραφή
    7. ρε ατιμουλικο.παλι ο μουλικος της μαρινας μας εισαι.εσενα λεω print.εσενα με το μουλικο το υφακι.η η ιδια εισαι ρε μαρινα μας?μας μπερδεψατε.δεν ειναι τησ αγορας εμπορικα ζητηματα.καρφωνεσε μαρινακι με το μουλικο το ατιμουλικο.τι κακια βγαζεις.γιατι βριζεις τον 1,15 παλιοχρυσαυγιτισα.δεν εχεις επιχειρηματα αλλα.σας εχει βαλει τα γιαλια ο προεδρος μας.αντε μην τανοιξω τωρα με τις πτωχευσεις σου και τα πλημηρισμενα υπογεια.αντε κλειστο λιγο μην τανοιξω εγω.βριζεις τον σχολιαστη η εσυ η το πολυ στενοοοο φιλαρακι σου.αντε βουλωστετο χωρις μαγαζι ενα χρονο και και μιλας και απο πανω.αντε μοκο.

      Διαγραφή
    8. Ποια μαρινα και ποιος πριντ ρε βλακα; Ποιος σε μιλησε εσενα ρε τσατσε; Εγω για τον Μπαλιτη μιλαω και για τα λεφτα που εχασα στην κωλοσυναιτεριστικη. Αν εχεις να πεις κατι επι του θεματος πες το και ασε τις μαλακιες για την μαρινα και τον αλλον που αναφερεις.Στα παπαρια μου ολοι. Τα λεφτα μου εγω θελω πισω.Και πλησιαζει ο καιρος ραγιαδακο. Αντε πανε φαε κανα σουβλακακι τωρα στον Σωτο προσφορα του προεδρου, και μετα κοιτα να πλενεις και το στοματακι σου οταν τον κανεις τσιμπουκια. Ααααα και που σαι οταν του τον παιρνεις μην αλλαζεις πολλα χρωματα κραγιον γιατι θα του κανεις το παπαρι ουρανιο τοξο.

      υ.γ. Για να δεις ποσο βλακας εισαι τον 1:15 πουθενα δεν τον εβρισα.Εσενα σε βριζω ανετα και με ολη μου την ψυχη γιατι ετσι πρεπει στους παρατρεχαμενους-δουλοπρεπεις-ραγιαδες-σκυλακια-ουρες.
      Οσο για τα επιχειρηματα εξεθεσα αρκετα.Τα δικα σου και του 1;15 δεν βλεπω πουθενα.
      Αντε γυρνα πλευρο τωρα.

      Διαγραφή
    9. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ(ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ).ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  5. ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΛΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΑΝΙΔΟΥ. ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΒΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΒΛΑΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ. ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ 120,000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ