Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

"ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ" ΑΠΕΡΓΟΥΝ "OI KΟΠΡΙΤΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΛΟΓΙΚΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου έχει κηρύξει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στον «προσχηματικό», όπως τον χαρακτηρίζει, επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Η Ομοσπονδία διοργανώνει στις 12.00 το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας.
«Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι «σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία».
naftemporiki.gr


  Για να καταλάβω δηλαδή , το να ελεγχθούν τα πλαστά πιστοποιητικά με τα οποία οι "αετονύχηδες" του συστήματος και τα κομματόσκυλα της μεταπολίτευσης εξαπάτησαν το Ελληνικό Δημόσιο "κλέβοντας" τις ζωές των άλλων ,... των "αφελών" εντιμών πολιτών που αναζητούσαν μια θέση εργασίας με βάση τα πραγματικά τυπικά τους προσόντα , συνιστά "ποινικοποίηση του αυτονόητου δικαιώματος στην εργασία" ;

Είναι "φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία" ο επανελεγχος "πιστοποιητικών και συμβάσεων" των επίορκων ή απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης ;

Και έρχεται τώρα ένα "κόμμα εξουσίας"  , ο ΣΥΡΙΖΑ με 19 βλαχοδημάρχους να στηρίζει αυτόν τον εσμό των "κοπριτών και των λαμόγιων"; 

Δηλαδή θα έχουμε επανάληψη σε ροζ χρώμα της αλητείας του ΠΑΣΟΚ του 1981 εαν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση Συριζαίων ;

2 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΙΑΚΧΕ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βενιζέλος: Η δικαίωση της χώρας θα είναι και δικαίωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ