Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥIIIΓ ... "ΟΙ ΣΩΤΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ"


 H KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ...

ΠΡΟΤΑΣΗ… ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑ 

17 Oct 2014   by Voula

Προς Εμπορικό Σύλλογο

«Να διαγράφονται όσοι σχολιάζουν τη νομιμότητα ενεργειών συναδέλφων τους»

 Να μην έχουν το δικαίωμα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να κρίνουν ενέργειες συναδέλφων τους, όσον αφορά τη νομιμότητα, και αν το πράξουν να διαγράφονται αμέσως, προτείνει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, με αφορμή την αθώωση των εμπόρων που είχαν ανοίξει τα καταστήματά τους την τελευταία Κυριακή του περασμένου έτους.

Ο κ. Κοτσαμπάς, εξαπολύοντας επίθεση σε «αυτόκλητους υποστηρικτές της νομιμότητας» και σε «καταδότες», υποστηρίζει ότι είναι αναγκαία η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης από τον Εμπορικό Σύλλογο, σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Την περίοδο από 27 /12/ 2013 μέχρι και 29/12/2013 η Σερραϊκή Κοινή Γνώμη ταλαιπωρήθηκε από τις εμφανίσεις “αυτόκλητων υποστηρικτών της νομιμότητας” που το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν τα δυσάρεστα γεγονότα που σημειώθηκαν την τελευταία Κυριακή του 2013 (29/12/2013).

Οι κακόβουλες ενέργειες τους είχαν σαν αποτέλεσμα να συρθούν άδικα στο ειδώλιο του κατηγορουμένου “αθώοι” οικογενειάρχες, συνάδελφοι και συνάνθρωποι.

  • Επειδή η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε και αθώωσε τους συναδέλφους μας,
  • Επειδή γίνεται μια συστηματική προσπάθεια το θέμα να ξεχαστεί και να αλλάξει η agendaτης επικαιρότητας
  • Επειδή, οι καταδότες και οι χορηγοί τους αντί να συμμορφωθούν εξακολουθούν να προκαλούν
  • Επειδή δώσαμε και κερδίσαμε την  μάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων την ώρα που οι ρουφιάνοι ευχόταν να καταδικαστούν οι συνάνθρωποι τους
  • Επειδή, το δίκαιο είναι με το μέρος μας
  • Επειδή, εγώ, ο Σώτος Κοτσαμπάς φοβάμαι μόνο τον Θεό και κανέναν άλλο ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών καταθέτω την παρακάτω  Εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών,  εμφανίστηκαν στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους (29/12/2013). Γεγονότα που τραυμάτισαν και δίχασαν τον Εμπορικό Κόσμο της πόλης.

Γεγονότα που δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ ξανά!

Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Δικαιοσύνη με περισσότερες από 20 διαφορετικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Σερρών έκρινε αθώους τους συναδέλφους που σύρθηκαν, όπως αποδείχθηκε, αδίκως και κακοβούλως στο σκαμνί του κατηγορούμενου.

Ενέργειες “αυτόκλητων” υποστηρικτών της νομιμότητας από αναρμόδια πρόσωπα δεν είναι αποδεκτές, δεν είναι δημοκρατικές και δεν είναι νόμιμες. Σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή της Ελληνικής πολιτείας αρμόδιο όργανο για να κρίνει και να περιφρουρήσει την νομιμότητα των ενεργειών των Ελλήνων Πολιτών είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη. Κανένας άλλος!

Αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν αμφισβητούνται.

Μετά τα ανωτέρω εισηγούμαι την λήψη απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας, που να απαγορεύει την όποια διατύπωση κρίσης περί νομιμότητας για ενέργειες συμπολιτών και συναδέλφων λόγω αναρμοδιότητας και την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα προτείνεται το παρακάτω κείμενο

«Όποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών διατυπώσει δημόσια, μέσω μέσων ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένων και των ιστολογιών κρίση σχετικά με την μη νομιμότητα ενεργειών άλλων μελών του Εμπορικού Συλλόγου και αμφισβητήσει αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θέτει τον εαυτό του εκτός Συλλόγου».

Η λήψη αυτής της απόφασης είναι απαραίτητη για την προστασία του κύρους του Θεσμού και την προστασία του Εμπορικού Κόσμου από προθέσεις και ενέργειες οποιονδήποτε κακόβουλων».

19 σχόλια:

  1. Η επιείκεια του Δικαστηρίου που οδήγησε σε απαλλακτική απόφαση να μην εκλαμβάνεται απο τον Πρόεδρο ως δικαίωση. Οι Δικαστές την επόμενη φορά θα θυμηθούν ότι δεν εκτιμήθηκε αυτή και θα αποφασίσουν με κριτήριο καθαρά δικονομικό. Γι' αυτό κράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανηκεις στους κουκουλοφορους ρουφιανοχαφιαδες φιλε.ηθελες τιμωρια των εμπορων ε?και περιμενεις την επομενη φορα για να βαλεις την κουκουλα και να πας να καρφωσεις ε?ηδονιζεσε οταν καρφωνεις ε?οταν δινεις καποιον ε?ποια επιεικια βρε ΒΛΑΚΑ.οι ανθρωποι δεν παραβιασανε τιποτα.τους ειπανε να ανοιξουν και ανοιξανε.αυτο προφανως εκρινε η δικαιοσυνη.οι καθυστερημενοι πολιτικοι που ψηφηζεις κανανε το λαθος.εκτος αν εκει στους υπονομους που ζεις δεν βλεπεις τα ιδια καναλια με τον υπολοιπο κοσμο.τον πουλο τωρα.στο αλλο καρφωμα μπορεις να ελπιζεις να την βρεις λιγο.μεχρι τοτε ξερεις το πουλακι.....

      Διαγραφή
    2. Κεχαγια συμμαζεψου.

      Διαγραφή
  2. τους βλεπω στην τ.β και θελω να κανω ΕΜΕΤΟ απλος η ανθρωποι ειναι τελειως ασχετοι και θλιβεροι ,ομως τι να περιμενουμε απο εναν αγραματο σουβλατζη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΡΗΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΕΧΑΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ?????

      Διαγραφή
  3. Ο Μπαλιτης εφαγε ενα καπελωμα απο τον Σωτο σαν μεξικανικο σομπρερο...εκανε τον εμπορικο ουρα της Ομοσπονδιας.Γι αυτο γουσταρουμε και βγαλαμε τον Σωτο προεδρο της Ομοσπονδιας,γιατι εχουμε πλεον εναν εμπορικο να τρεχει για τα δικα μας συμφεροντα.Ο τουρισμος που κοπτονται τοσο πολυ σκεφτειτε ποιους θα ευνοησει....τα εμπορικα καταστηματα ή εμας που ασχολουμαστε με την εστιαση και τα καφε; Ο τουριστας για καφε και φαι θα παει οταν θα ερθει εδω, ουτε ρουχα θα παρει, ουτε παπουτσια θα παρει, οθτε φωτιστικα, ουτε ηλεκτρικο και οικιακο εξοπλισμο. Φαι, καφε και ποτο θελει ο τουριστας.
    Μπραβο Σωτο.Ευγε.Και πανεξυπνη η επιλογη σου να στηριξεις τον Μπαλιτη αφου τον εχεις τσιρακι και τον βαζεις να προωθει θεματα δικα μας. Ασε τους εμπορακους τωρα να κλαιν και οδυρονται.
    Καντε οσο εμετο θελετε.Παλι Σωτο θα βγαλουμε θελετε δεν θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Α ΡΕ ΣΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμαθα ότι οι άσχετοι θα δώσουν ονόματα σε λίγο καιρό.που θα κρυφτειται τότε λαδοποντικες κουκουλοφόροι και λοιποί καταδότες των Σερρών;;σε ποιο ΛΑΓΟΥΜΙ θα κρυφτείς μαρτυριάρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜ@@@ΣΗ ΚΑΙ ΞΎΛΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ)ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΡΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι η κοινωνία των ηλιθίων (δλδ αυτή που άρχουν οι άσχετοι σουβλατζήδες) χειρότερη, η η κόλαση ?
    Κατά τη γνώμη μου στην κόλαση το μαρτύριο είναι "ξεκάθαρο" και αναμενόμενο, ενώ έναντι ηλιθίων σουβλατζήδων να αντιτάξεις τι ?
    Αναζητήστε και διαβάστε φίλοι το:
    "'' Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας (The Basic Laws of Human Stupidity 1976) που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος σε μετάφραση Γιάννου Πολυκανδριώτη. ""
    ..και θα βρείτε μέσα του γνωστούς σουβλατζήδες και μπαλακιμπαλίτηδες και μύρια μετοξεράσματα που μας έχουν κάτσει στα όπαλάμας ................
    Ρε Άη σιχτίρ !!!
    .... όπως λέμε Άη Γιώργης, Άη Δημήτρης κλπ κλπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο και να χτυπιεστε παιδια μου αυτοί οι δυο θα ειναι πρόεδροι και τωρα και την επόμενη τετραετία.μην τζαμα χτυπιεστε φίλοι μου.και συ φίλε με τα βιβλία που προτείνεις πάρε διάβασε ο βιβλίο ήταν βαριά η λουτσα που φάγαμε και μην μας τα πριζεις.και θα ξανά ειναι πρόεδροι και οι δυο γιατι απέναντι τους έχουν τους χαφιεδες τους ρουφιάνος τους επίσημους καταδοτες του σερραιικου.Σωτο Γιάννη γράψτε τα λαμόγια και τους ρουφιάνους και συνεχιστε το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΦΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΗΛΙΘΙΕ.ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Τι κανουν;;; Τον νομο γνωστο και φερνουν κοσμο;
      Που ζεις ρε μαλακα εσυ; Που αν δεν ειχε τους κλοουν για τα παιδακια ανθρωπος δεν θα πατουσε εκει.
      Και τι φεστιβαλ ειναι αυτο ρε καραγκιοζη που ειχε ξυλολεβητες κεραμικα και ανθοκομικα;
      Κατα τα αλλα ηταν μπουγατσας.
      Μια μαλακια και μιση ηταν, δευτερο μαγαζακι εστεισαν ολοι και μαλιστα παρανομο αφου κανεις δεν εκοβε αποδειξεις.
      Σε ενα φεστιβαλ πανιβλακα παει αυτος που κανει το φεστιβαλ και αναδυκνυει το προιον, και προσφερει κατι δωρεαν στον κοσμο για να γνωρισει το προιον ο κοσμος, οχι να στησουμε το τσαντηρι μας και οτι αρπαξουμε.
      Εμαθες και απο διοργανωσεις φεστιβαλ πανιβλακα

      Διαγραφή
  11. Παλι κωλο εστησε ο Μπαλιτης στον Σωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σώτος στην όχθη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ::::
    Ανάμεσα στα πρόσωπα που βολιδοσκοπήθηκαν από τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ
    που βρέθηκαν στις Σέρρες είναι και οπρόεδρος της 0ΕΒΕ κ Σ Κοτσαμπάς .Το τι απάντησε ο πρόεδρος το γνωρίζουμε ΝΑΙ-ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΤΟΣ - ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΣΕΡΑΙΣΤΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ