Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

"ΛΕΟ & ΤΑΣΟΝ" , ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ


 ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΩΝ




o iakxos: ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ:  ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο Λεονταρίδης, πιάνει τα στασίδια στην ...

ΣΤΟΝ "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ" ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΙΜΗΤΙΚΗ" ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ- ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ - ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΑΡΗ - ΚΑΡΥΠΙΔΑΙΟΙ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ




15 σχόλια:

  1. ξεκινησε ο πόλεμος στους ανθρώπους πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πες μας οτι εσύ έστειλες το e'mail στον βηματοδότη μην ντρέπεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ E-MAIL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ή Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ;

      Διαγραφή
  3. ΡΕ,................ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΗΛΙΔΏΝΕΤΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ...ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 8.500€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 120.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?
    ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?
    ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Ή ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο πότε ένας υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου θεωρείται διορισμένος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ οταν ρουσφετολογικα σιτιζεται απο τον δημοσιο κορβανα στα χρονια του μνημονιου - χολεραε

      Διαγραφή
  5. Ο Δήμος Σερρών έδειξε τον δρόμο . Όλοι ενωμένοι μπορούμε . Οι αντιπαραθέσεις είναι καταστροφή .
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεούλ, Νότια Κορέα
    Ο εγγονός Κιμ Γιόνγκ Ουν επανεμφανίστηκε, κουτσαίνοντας, μετά από μακρά απουσία που είχε προκαλέσει όργιο φημών. Φαίνεται ότι ο παππούς του, ιδρυτής της δυναστείας των Κιμ στη σταλινική Βόρειο Κορέα, είχε εμμονή με την δική του υγεία. Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ είχε φτάσει στο σημείο να κάνει μεταγγίσεις αίματος από 20χρονους πολίτες, γιατί ήθελε να φτάσει τα 100.
    Οσοι είχαν επιλεγεί για την τιμή να δωρίσουν αίμα στον ηγέτη υποβάλλονταν προηγουμένως σε ειδική δίαιτα με θρεπτική τροφή.
    Η Κιμ Σο Γέον, προσωπική γιατρός του ιδρυτή της Βορείου Κορέας επί πολλά χρόνια, προτού αυτομολήσει στην Νότιο Κορέα, το 1992, ήταν επικεφαλής της έρευνας σε «Κέντρο Μακροζωίας», που είχε συσταθεί για να βοηθήσει την προσπάθεια του Κιμ να γίνει Μαθουσάλας.
    Τελικά ο Κιμ Ιλ Σουνγκ πέθανε στα 82, σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, πάντως, από το μέσο προσδόκιμο ζωής που είναι τα 64 έτη για την χώρα.
    Ο νυν ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει συγκριθεί πολλές φορές με τον παππού του, επειδή του μοιάζει στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά.
    Περπατώντας με μπαστούνι, ο νέος ηγέτης εμφανίστηκε στο κοινό την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα. Κούτσαινε, κάτι που ενίσχυσε τις θεωρίες ότι λόγω αυξημένου βάρους υποφέρει από ουρική αρθρίτιδα.
    Σύμφωνα με την γιατρό Κιμ, ο νυν ηγέτης μπορεί να έχει κληρονομήσει μια σειρά από προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων ψυχολογικών διαταραχών και παχυσαρκίας.
    Είπε στο CNN ότι τόσο ο Κιμ Ιλ Σουνγκ όσο και ο γιος του, Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πατέρας του Κιμ Γιόνγκ Ουν, έπασχαν από διαβήτη, καρδιακά προβλήματα και αγχώδεις διαταραχές, και η ίδια θεωρεί ότι τα προβλήματα υγείας του νεώτερου Κιμ θα μπορούσαν να είναι χειρότερα από του πατέρα και του παππού του.
    Μετά από μελέτη πρόσφατων φωτογραφιών, η γιατρός είπε ότι το πρόσωπο του Κιμ φαίνεται να έχει πρηστεί, μάλλον από παυσίπονα, και πιθανολογεί επίσης ότι έχει κάνει ενέσεις με ορμόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τακτοποίησε τον γιο του
    Κατά παράβαση κάθε νόμου και υπηρεσιακού κανονισμού για τις μεταθέσεις, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, τακτοποίησε τον αξιωματικό γιο του στην προνομιακή υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων.
    Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφουν στην «Εφ.Συν.» τη «ρουσφετολογική» συμπεριφορά του ίδιου του αρχηγού τους, αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, που κατά παράβαση κάθε νόμου και υπηρεσιακού κανονισμού για τις μεταθέσεις, όπως καταγγέλλουν, φρόντισε να τακτοποιήσει τον αξιωματικό γιο του στην προνομιακή υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων.

    Ιδού, λοιπόν, τι προκύπτει από τις καταγγελίες τους και τον ογκώδη φάκελο στοιχείων που παραθέτουν…

    Σύμφωνα με τον νόμο 2713/99, για την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., τα άτομα που τοποθετούνται σε αυτήν πρέπει να συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα:

    Α. Να διακρίνονται για την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα, το ήθος, τη διαγωγή, την υπευθυνότητα και αποφασιστικότητά τους.

    Β. Κατά τη διάρκεια των 5 τελευταίων ετών να έχουν αξιολογηθεί με τον γενικό χαρακτηρισμό «εξαίρετος» και να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κρίσεων, ενώ από τους διαθέτοντες tsaknakis-arxigos-el.as.τα ανωτέρω προσόντα προτιμώνται ιδίως όσοι έχουν διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε υπηρεσία ασφαλείας.

    Γ. Δεν επιτρέπεται να μετατεθεί ή να υπηρετεί στην ΥΕΥ αστυνομικός ο οποίος έχει υπηρετήσει ή υπηρετεί στο γραφείο του αρχηγού ή των εν ενεργεία προϊσταμένων κλάδων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (σ.σ.: πόσο μάλλον ο ίδιος ο γιος του αρχηγού).

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο γιος του κ. Τσακνάκη, νεαρός υπαστυνόμος, αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών στις 10/7/2012 και αρχικά τοποθετήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος στην Αθήνα. Στις 20/3/2013, δηλαδή μόλις 8 μήνες από την ένταξή του στην ενεργό υπηρεσία, μετατέθηκε στην ΥΕΥ Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

    Συνεπώς:

    • Μετατέθηκε «ρουσφετολογικά», χωρίς να έχει συμπληρωθεί η κατά νόμο απαιτούμενη 5ετία πραγματικής υπηρεσίας, ούτως ώστε να έχει προλάβει να κριθεί ως «εξαίρετος» από τα αρμόδια συμβούλια κρίσεων.

    • Αντιθέτως, διένυσε μια βραχύτατη πραγματική υπηρεσία μόλις 8 μηνών, διάστημα προφανώς ανεπαρκές για να κριθούν η αποδοτικότητα, η ικανότητα και η επάρκειά του, όπως απαιτεί η συγκεκριμένη υπηρεσία.

    • Ακόμη κι αν πει κανείς ότι μπορεί να ήταν άριστος κατά τη φοίτησή του στη σχολή, αυτό αφενός δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, διότι για τους δόκιμους δεν συντάσσονται τακτικές εκθέσεις αξιολόγησης αξιωματικών, αφετέρου δεν συγκαταλέγεται στους πρωτεύσαντες συναδέλφους του.

    Κατ' αυτόν τον τρόπο, φαίνεται ότι παραβιάστηκε ευθέως ο νόμος 2713/99 προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα προσωπικά συμφέροντα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του γιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΝΑ , ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΣΣΑ!
    RINOKIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος Λαφαζάνης αναστατώνει τις αγορές ,

    Θεία Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γι άλλη μια φορά αποδεικνύεται ποιός κρύβεται πίσω απ αυτό το σάιτ που λέγεται "ο ίακχος" και εξηγώ.Ποιός είναι ο μοναδικός ίσως με τον Καραμανλή μαζί που έχει πρόσβαση σε αθηναικές εφημερίδες και ΄σαιτ; Ποιός έχει κέρδος να θιξει τον υπουργό μας ο οποίος σαρώνει στις κρυφές δημοσκοπήσεις μαζί με τον Κώστα για τη μία ίσως δύο έδρες που θα βγάλει η Ν.Δ στο νομό μας; Ποιός θ'ελει να περάσει το μήνυμα οτι ο υπουργός μας, ο οποίος πάει απο το καλό στο καλύτερο, βολέυει άτομα φίλων του, που δεν έχουν ανάγκη, και όχι ψηφοφόρων του βιοπαλαιστών; Απο ποιόν νιώθει οτι κινδυνεύει να χάσει η αγαπημένη θυγατέρα όλα τα προνόμια που μέχρι πριν 2 χρόνια έκραζε όσους τα είχαν αποκτήσει; Γιατί ξαφνικά όλοι ασχολούνται με τον υπουργό μας και μ έναν ακόμη πρώην βουλευτή όταν η ίδια η θυγατέρα έχει επιστημονική συνεργάτιδα τη μητέρα της, η οποία άκουσον άκουσον έχει σαν προσόν το απολυτήριο δημοτικού; Και όλος αυτός ο ντόρος ξεκίνησε απο εδώ μέσα και διοχετέυτηκε σε όλα τα μπλόκ και σε όλες τις εφημερίδες του νομόυ και όχι μόνο. Εσείς οι δύο τρείς, που πολύ αμφιβάλλω αν είστε κ παραπάνω, που γράφετε, πώς νιώθετε ως ιθαγενείς που ένας γέρος συνεχίζει να σας χτυπάει το ντέφι και να χορεύετε σε ρυθμούς βουλγάρικου ταγκό; Δεν σας κάνει εντύπωση που χθές όλα τα κανάλια έκαναν αναφορά στο δημοσίευμα του βηματοδότη, το οποίο παρεπιπτόντως διέψευσε σήμερα με νέα ανακοίνωση, και ο φαλακρός γέρος δεν είπε τίποτα απο την εκπομπή του για να μη προκαλέσει υποψίες;
    Κ.ΜΑΣΩΝΕ, που δεν ντρέπεσαι να κάνεις και το σταυρό σου, υπηρέτη του μοναδικού θεού σου που λέγεται "χρήμα",οι μέρες της πολιτικής για τη θυγατέρα σου είναι μέχρι την εκλογή προέδρου, μπορεί τους περισσότερους να τους χορεύεις όπως εσύ θες, αλλα΄μη ξεχνας ποτε οτι σ αυτή τη πόλη υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους είσαι πολύ μικρός στα μάτια τους.

    υ.γ αντε να σε δώ ίακχε αντικειμενικέ να το δημοσιέυεις, αν κ δεν σε συμφέρει.Θα το κάνεις ανάρτηση η θα τ αφήσεις να χαθεί σαν σχόλιο σε μια ανάρτησ που κρατάει εδώ και μέρες;
    Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΣ αν κανω λάθος σχωραμε. Καθε γυναίκα πρέπει να στηρίζει το σύζυγο της. διοτι αν δε παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.Αναρωτιέμαι όμως εσυ δε προλόγισες ενα βιβλίο εκδόσεως της οικογενείας που φτύνεις και χαριεντιζοσουν μαζι τους. Τοτε δεν σε "βρωμούσε" ο βούρκος που αποτελεί ενδιαίτημά τους. Καλόπιστα ρωτώ και αναμένω ειλικρινή απάντηση.

      Διαγραφή
  11. Κοπρόσκυλαααααααααααααααααααα ούτε ιερό ούτε όσιο ξεφτυλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζοντας το σχόλιο του Σ.Σ. (2:05 μ.μ.) που δημοσίευσε ο ΙΑΚΧΟΣ (προς τιμήν του αν και τον θίγει) επικροτώ και προσαυξάνω και τονίζω ‘’ Πως βγάζουν μάτια ΄΄ τα χτυπήματα κάτω από την μέση που δέχεται ο Υπουργός και χαίρομαι που έχει πολλούς αντικειμενικούς φίλους όπως τον Σ.Σ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ