Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ... ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!


ΝΕΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ "ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" - "ΝTV" - "AMΦΙΠΟΛΗ"


Τι δεν έγραψε "ο Χορταρέας" στην σελίδα 2 από τις 6 ...
και το λέει άδωντας ο Γιώργος Ζαμπέτας :



Δηλαδη Χορταρέα  , παντογνώστη μου  ... 
να υποθέσω ότι η Κα ... Νανσύ  "αγόρασε " προσωρινώς μια θέση εργασίας ; 

Καθόσον δεν μπορούμε να μιλάμε για επένδυση αφού ο ίδιος κατά κόρον έχεις αναφερθεί στο "χρονικό του προαναγγελθεντος θανάτου των τοπικών ΜΜΕ" 

Τωρα σε ότι αφορά την "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" μην το δέσεις και κόμπο ... πότε πρόλαβε και απέκτησε "δημοδιογραφικό παρελθόν" και μάλιστα πλούσιο "το τρυφερό πόδι" της ντεμοσιογκραφίας του Σερραϊσταν;


 Προφανώς με τα γραφόμενά σου δικαιώνεις και πάλι την θεία μου την Ελπινίκη που έλεγε
 " Ε, να ... λέμε και καμια μαλακία, για να περναει η ώρα ..."

7 σχόλια:

  1. διακρινω πανικο . ο πανικος δεν ειναι καλος συμβουλος. με τον νικ εξαλου εκανες δουλειες στο μπελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΦΑΛΜΙΑΤΡΟ ... ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ... ΧΛΟΥΤΣ@ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΟ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΙΑΚΧΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....ΑΥΤΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ?
    ΑΣΕ ΔΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ.
    ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το αμμόρφωτο πλάσμα κάθετε και κάνει δημοσιογραφία... έλεος με τα τοπικά.. το κάθε ζώο πάνε και το κάνουν δημοσιογράφο και καβαλάνε και το καλάμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον "ΟΦΑΛΜΙΑΤΡΟ" μαλον δεν τον χρειαζομαι . θα στα πω ποιο λιανα να τα καταλαβεις. αυτη την στιγμη το τβς ( το αλλο ειναι μπαλαντερ ) εχει 2 τουλαχιστον μεγαλοχορηγους και εναν ευχαριστημενο ( τον φιλο σου τον δημαρχο ) . οι δυο χορηγοι ειναι μαλλον υπερβολικα φορτωμενοι με "μαλι" . στα συν βλεπω απο εξω οτι εχει γεμισει διαφημιση . απο την αλλη και ο θωδορας ειναι ενταξι με τον γνωστο τροπο . ο θανασης εχει μονο μια πηγη χρηματος ( ενας φερνει λευτα στο σπιτι ) και θα πρεπει να καλυψει και τα παλια γιατι οι κολοι με το ικα-συκα εσφηξαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΓΕΡΟΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ.........ΘΑ ΜΠΑΝΙΖΟΥΝ..ΕΝΑ ΤΕΚΝΟ.......
    ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ο Σαμαράς δεν είναι… Πάπας

    Όποιος νομίζει ότι η χθεσινή ομιλία του Σαμαρά είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον Μητσοτάκη ή την Ντόρα γελιέται. Αυτά δε γίνονται, ο λαός αποφάσισε, καταδίκασε και τους έβαλε στο χρονοντούλαπο. Τελεία και παύλα.

    Πολύς λόγος έχει γίνει για τα δημόσια ευχαριστήρια που απηύθυνε ο Σαμαράς στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ή τουλάχιστον έτσι όπως το ερμήνευσαν. Το μήνυμα ενότητας του πρωθυπουργού περιελάμβανε και τον Επίτιμο, άλλωστε σε ηλικιωμένους, και μάλιστα… 100ρηδες, λες και μια καλή κουβέντα. Ποιος να στεναχωρήσει έναν υπερήλικα στο τέλος του βίου του;

    Όμως, και χωρίς να θέλουμε να ερμηνεύσουμε τον Σαμαρά, 22 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα που προκάλεσαν τη ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών, αυτό το ευχαριστώ δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Ο πρωθυπουργός δεν μοίρασε συγχωροχάρτια στην Αγία Οικογένεια που βασάνισε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ελλάδα.

    Όποιος νομίζει ότι η χθεσινή ομιλία είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον Μητσοτάκη ή την Ντόρα γελιέται. Οι αμαρτίες δεν ξεχνιούνται εύκολα κι εν πάση περιπτώσει ο Σαμαράς δεν είναι… Πάπας.

    Το κακό που έκαναν οι Μητσοτάκηδες στην Ελλάδα και τη ΝΔ δεν έχει προηγούμενο. Ξεπερνάει μέχρι και την καταστροφή που έσπειρε η οικογένεια Παπανδρέου.

    Ο Μητσοτάκης μπορεί να είναι 100 χρονών και να μυρίζει… φορμόλη όμως δεν ξεχνά τα παιχνίδια του. Και δεν ξεχνά κανείς ότι και η Ντόρα πήρε πολλά από τα χούγια του. Το γεγονός ότι το 2009 έφαγε τη μεγάλη ήττα της ζωής της δεν το συγχωρεί στον Σαμαρά και δεν έχει πάψει από τότε να κινείται στο παρασκήνιο, να σκάβει το λάκκο των εχθρών της και να κάνει και τα ύπουλα παιχνίδια της με εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

    Δεν είναι ώρα να μιλήσει κανείς ούτε για τις Αποστασίες, ούτε για το Σκοπιανό, ούτε για την καταστροφική διακυβέρνηση του Μητσοτάκη. Αλλά αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι έχει μπει τέλος στην οικογενειοκρατία ή τουλάχιστον γίνονται γενναίες προσπάθειες. Ο κόσμος δεν θέλει ούτε άλλους Μητσοτάκηδες, ούτε καινούργιους Παπανδρέου ούτε εκκολαπτόμενους Καραμανλήδες.

    Όχι γιατί αν υπάρξουν άξιοι με αυτό το όνομα δεν θα πρέπει να στηριχθούν. Αλλά γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο με το όνομα έκαναν καριέρα κι αυτό το πλήρωσε η Ελλάδα.

    Ίσως ο κόσμος να έχει βάλει μυαλό και να πάψει να είναι χειροκροτητής ονομάτων.

    Ειδικά για την περίπτωση Μητσοτάκη και της οικογένειας ας μην πιστεύουν κάποιοι ότι μια ευγενική χειρονομία του έτσι κι αλλιώς ευγενικού Σαμαρά τους ξαναβάζει στο παιχνίδι. Αυτά δε γίνονται, ο λαός αποφάσισε, καταδίκασε και τους έβαλε στο χρονοντούλαπο. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ