Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ "DOBERMAN" ΔΑΓΚΑΝΕΙ ... ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ",
 ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΗΣΕΙΣ !!!



Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και περιφέρειας Αττικής έχει ξεσπάσει για το ζήτημα της αξιολόγησης και του επανελέγχου της μονιμοποίησης χιλιάδων συμβασιούχων. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει ότι και οι διαδικασίες θα προχωρήσουν ακόμη και με τη συμβολή εισαγγελέων και εξαπολύει βολές κατά της Ρένας Δούρου, η οποία απαντά ότι εκείνοι που έστησαν το πελατειακό κράτος καταγγέλλουν τώρα την περιφέρεια ότι καλύπτει τους πλαστογράφους και τα παραποιημένα πτυχία.

 «Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση με τους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου που αντιτίθενται στους ελέγχους της μετατροπής συμβάσεων των εργαζομένων στους δήμους. «Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Κυρ. Μητστοτάκης.

 Ο ίδιος άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και από τους παράγοντες της αυτοδιοίκησης που διόρισαν τους υπαλλήλους με πλαστά πιστοποιητικά, αφού γίνει προσεκτική τεκμηρίωση των δεδομένων. 

Αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου, εξέφρασε τη λύπη του γιατί τα μέχρι τώρα βήματά της δεν δείχνουν αντάξια των περιστάσεων του αξιώματος για το οποίο εξελέγη. 

Συμπλήρωσε, πάντως, ότι περιμένει να δει την τοποθέτηση της περιφερειάρχη Αττικής στο περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίτης. 

Για τις υπολειπόμενες απολύσεις στο Δημόσιο που πρέπει να γίνουν ως το τέλος του 2014, ο Κυρ.Μητσοτάκης σημείωσε: «Πιστεύω ότι θα γίνουν». 

11 σχόλια:

  1. Στην γραμμή Σαμαρά αλλά ακόμα πιο σκληροπυρηνική ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε προαναγγείλει την κίνησή του αλλά σήμερα το επιβεβαίωσε. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε ότι ψήφισε Νεα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές για να μην βγεί πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ!

    Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 είπε:

    «Ψήφισα ΝΔ στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Βεβαίως! Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Κι εγώ, αυτή τη φορά, ψήφισα δεξιά για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τώρα. Δεν μου γυαλίζουν κόμματα. Εχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα!».
    ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κόβεις τις μαλακίες ρε ΙΑΚΧΕ . Αν είναι doberman ο Κυριάκος , τότε ο Γιακουμάτος , ο Τραγάκης και ο Μπαλτάκος τι είναι ?
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Κυριάκο μου . Εσύ θα κάνεις ένα Ευρωπαϊκό κράτος την Ελλάδα μας .

    TERRIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ Ή ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 800€ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ....ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ
    ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ......ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 40 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 37,5.......
    ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ανάληψη της νέας Δημοτικής αρχής ήδη η εικόνα του Δήμου και της πόλης βελτιώνεται .
      Η πολύ δουλειά , η εντιμότητα , το όραμα και η ενότητητα όλων μας θα μας πάνε μπροστά .
      ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή

  6. Το πρωινό γαλατάκι στο εξής να είναι με κακάο και να το σερβίρει ο εκάστοτε πρόεδρος.
    Έτσι ίσως υπάρξει η πολυπόθυτη εργασιακή ειρήνη.

    Ο ΚαλοΣΕΡΡΑΙΟΣ

    Υ.Γ.Μπράβο στους εγαζόμενους που άντεξαν και δούλευαν χωρίς πρωινό γαλατάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άλλο doverman του Σαμάρα ακόμη ελεύθερο το έχουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ