Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΦΑΣΙΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!


 ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ...
  ΑΡΝΗΘΗΚΕ  ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
 ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΕΙΔΩΝ  


Καβγάδες και αποχωρήσεις είχε την Δευτέρα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με το σύνολο των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων να φεύγει καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή, ότι αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα έκδοσης ψηφίσματος για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ...

Ακόμα κατήγγειλαν ως φασιστική τη στάση τόσο του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, όσο και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αναφέρουν:

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» και «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ», καταγγέλλουμε την επιλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ανοχή του Δημάρχου, να «απαγορεύσει» τη συζήτηση και την ψηφοφορία για την έκδοση ψηφίσματος με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι πρακτικές αυτές, που δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, συνιστούν ευθεία παραβίαση κάθε έννοιας δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και καταρράκωση του κύρους του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν πρόκειται να γίνουν στο εξής ανεκτές από τις παρατάξεις μας.

Το κοινό μας ψήφισμα έχει ως εξής: Η μαύρη επέτειος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ορόσημο και κάλεσμα εγρήγορσης και επαγρύπνησης της δημοκρατικής κοινωνίας μας, προκειμένου να διαχυθεί παντού το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στις δολοφονικές πρακτικές, τους τραμπουκισμούς και τη ρητορική του μίσους και της ρατσιστικής βίας που προωθεί η εγκληματική αυτή οργάνωση. Οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου οφείλουν να επιβεβαιώνουν καθημερινά τη βούλησή τους να αποτραπεί η ανάκαμψη των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, να χυθεί άπλετο φως στη δράση της Χρυσής Αυγής και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Αποτελεί, παράλληλα, χρέος κάθε δημοκρατικού πολίτη να συμβάλλει στην ενδυνάμωση του αντιφασιστικού κινήματος, ώστε να εξουδετερωθεί το δηλητήριο του φασισμού και της μισαλλοδοξίας και η απειλητική διείσδυσή τους στη νέα γενιά.

Ο Βόλος, με τη μακρά παράδοση της ανεκτικής, φιλοπρόοδης και δημοκρατικής κοινωνίας, δίνει σήμερα, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, το ηχηρό μήνυμα της μηδενικής ανοχής και της συστράτευσης όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας για την απερίφραστη καταδίκη και την απόλυτη απομόνωση των νεοναζιστικών αντιλήψεων της Χρυσής Αυγής, με όποιο προσωπείο κι αν εμφανίζονται».




 
... ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ !!!

        Αμέσως μετά ακολούθησε ανακοίνωση-απάντηση 
από τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο:

«Δυστυχώς η απώλεια της εξουσίας και των όσων ευεργετημάτων εξ αυτής απέρρεαν για όσους τη νέμονταν χρόνια τώρα, έχει επηρεάσει κατά τρόπο νοσηρό την κρίση μιας ομάδας δημοτικών συμβούλων, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε υβριστικές και προσβλητικές ενέργειες σε βάρος των πολιτών και βεβαίως της πόλης.



Έτσι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με παρακίνηση των κ.κ. Πατσιαντά και Σκοτινιώτη οι μειοψηφίες αποχώρησαν, επειδή δεν τέθηκε σε συζήτηση θέμα έκδοσης ψηφίσματος για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα, ως να υπάρχει δημοκρατικός και νουνεχής πολίτης που να μην την καταδικάζει.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποίησαν τον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της αυτοδιοίκησης για να παίξουν τα παιχνίδια τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τις εντολές των πολιτικών και κομματικών πατρώνων τους.  Βλέπετε αμέσως μετά, κατόπιν αιτήματός τους, επρόκειτο να μιλήσουν στο σώμα οι εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ για το θέμα της αξιολόγησης.

Γι' αυτούς λοιπόν τους δήθεν προοδευτικούς και προστάτες των εργαζομένων ένα ψήφισμα, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα, απέβη εξαιρετικά χρήσιμο ως πρόσχημα για να αποφύγουν όχι μόνο το ζήτημα της αξιολόγησης, αλλά και κορυφαία ζητήματα της πόλης, όπως είναι το θέμα των αδέσποτων και του κλεισίματος, με κυβερνητική εντολή μετά από έλεγχο, των παιδικών χαρών που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση» είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Δ.Σ Γιώργος Μουλάς είπε σε ανακοίνωσή του ότι: «Δεν θα περάσει ο φασισμός».


Όπως ανέφερε «ο κανονισμός καταστρατηγήθηκε λίγο την προηγούμενη συνεδρίαση και έγινε θέμα στα ΜΜΕ. 
Εάν δεν εφαρμόζουμε τους κανόνες πέφτουμε σε φαυλοκρατία και λαϊκισμό που τον είδαμε σε όλη του την έκφανση που είναι η άλλη όψη του φασισμού. Αυτός ο φασιστικός τρόπος που εφαρμόστηκε με την αποχώρηση των τριών μειοψηφιών δε θα περάσει. Είναι η αίσχιστη μορφή φασισμού. Φασιστόμουτρα είναι αυτοί που μας κατηγορήσανε και πρέπει να ντρέπονται και να μην διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους».

Ο Γ. Μουλάς δήλωσε ότι θα εφαρμοστεί ο κανονισμός και έκανε λόγο για μια δόση ηλιθιότητας συμβούλων, που παρασύρθηκαν για να αποχωρήσουν από γνωστούς τραμπούκους, όπως ανέφερε.

8 σχόλια:

  1. Με όλα αυτά που πρεσβεύεις εσύ και το συνάφι σου, με την ιδεολογία σου και το σύστημα αξιών σου να είναι για τον ... πέο, προφανώς δε θα μπορούσες να βρεις καλύτερο Δήμαρχο. Μπράβο στις παρατάξεις που αποχώρησαν. Έφτασε ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη τόσες φορές να αρνείται το αυτονόητο, ένα ψήφισμα για έναν δολοφονημένο από άνανδρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ;

      Διαγραφή
  2. Ο Αχιλλέας είναι καλό παιδί !
    Για ένα ματσάκι Β Εθνική στο Τσιμπουτί ενδιαφέρομαι , ξέρει κανένας το τηλέφωνό του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΑ ΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!
    ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ...
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
    ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΝΑΛΑΛΑΧΑ-ΠΟΛΙΤΗ
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Σαμαράς αμνηστεύσει με νόμο τους πλαστογράφους του δημοσίου, ο σύριζας αμέσως αμέσως θα χάσει 20 μονάδες από τα ποσοστά του.
    ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντόμπερμαν του Σαμάρα και ο Μπέος ;
    Αυτό θέλεις να μας πεις ΙΑΚΧΕ ;
    Με τόσα ντόμπερμαν που κυκλοφορούν σε λίγο θα φοβόμαστε να περπατάμε στους δρόμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα παιδια που σκοτωσαν μπροστα στα γραφεια της χ.α. δεν εχει να πει κανεις τιποτα;
    Εκει δεν ηταν τυφλη βια;
    Εκει βγηκε και 15σελιδη προκυρηξη αναρχικων;
    Γι αυτα γιατι δεν λετε τιποτα κυριοι; Γιατι μουγκα; Ο φασισμος των αναρχικων σας αρεσει;
    Αν οχι τοτε καντε ψηφισμα μαζι με τον Φυσσα και για τα αλλα παιδια.οχι επιλεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ