Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ


 O "SALVATORE ΛΑΛΑΚΗΣ" ΤΗΣ ΝΔ ή "ΛΑΓΟΣ" ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ;



       ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ"

Να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές και να βρεθούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να χρειάζεται να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής.

"Το ζητούμενο είναι πώς θα μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι μέσα απ' αυτή την κρίση και να μην οδηγηθούμε σε μία πολιτική κρίση, η οποία δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα μετεξελιχθεί σε οικονομική κρίση. Έχει την ευθύνη το πολιτικό σύστημα και να βρει τον τρόπο ώστε να βρεθούν αυτοί οι 180 βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κοινής αποδοχής" δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Και πρόσθεσε: "Και για να γίνει αυτό ενδεχομένως να χρειάζεται να σχηματιστεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας μαζί με συμφωνημένη αλλαγή πολιτικής. Επικεφαλής θα είναι προφανώς ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. Πρέπει να γίνει ό,τι μπορεί να γίνει προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές".

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε, ακόμη, στη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

"Νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση. Βλέπω ότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το δρόμο της και τον προσανατολισμό της, δεν βρίσκεται πια στην υπηρεσία της φιλελεύθερης ιδεολογίας, η αστική τάξη βάλλεται από παντού, υπέρμετρη φορολογία. Πράγματα που δεν συνάδουν με φιλελεύθερες πολιτικές. Αντιαναπτυξιακές πολιτικές που εφαρμόζονται καθημερινά. Δυστυχώς, αυτό προβληματίζει πάρα πολύ κόσμο, όχι μόνο εμένα", είπε χαρακτηριστικά.

17 σχόλια:

  1. Ντόπια και ξένα συμφέροντα θέλουν να ρίξουν τον Σαμαρά , να βάλουν προσωπικά τον Βαγγέλη Βενιζέλο στη στενή και να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ εξουσία .

    porky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι μια ωραία οικογένεια στην ΝΔ Σερρών
    Γράφουν ΔΟΒΗΤΕΣ οτι στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ στην Χαλκιδική υπήρξε συνάντηση του Αθ Μπασδάνη με τον πρώην υπουργό κ Α Καραμανλή .Στην συνάντηση αν είναι αλήθεια ότι έγινε όπως γράφουν και οι δυο έδειχναν ικανοποιημένοι .
    Εμείς θα πούμε ότι μάλλον ή ο υπουργός εξήγησε στον Αθ Μπασδάνη γιατί στήριξε τον Απ Τζιτζικώστα όπως γράφτηκε κατακόρον σε πανελλαδικά ΜΜΕ και ο κ Μπασδάνης; κατάλαβε .Η ο Σάκης καλοβλέπει μια θέση στην λίστα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις επόμενες εκλογές και ελπίζει στην βοήθεια του υπουργού .Αφού όλες οι προηγούμενες προσπάθειες του έπεσαν στο κενό .Η σαρακατσάνικη καταγωγή του κ Μπασδάνη δεν χαλάει τον κ Κ Καραμανλή αλλά δημιουργεί προβλήματα σταυρών σε έτερο υποψήφιο και ο νοών νοείτω .παντως Όσο ζυγώνουμε στις εκλογές ένα ειναι σίγουρο οτι δεν θα πλήξουμε ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΝΟΚΙΟ ΖΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ Τσιπλάκης : Δηλώνω παρών στις βουλευτικές εκλογές
    Την απόφαση του να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στο κοινοβούλιο επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ Τσιπλάκης
    .Μιλώντας στον Ι Ξανθόπουλο αποκάλυψε άτι αν και δέχθηκε πρόταση για να καταλάβει θέση γεν γραμματέα αρνήθηκε .Ενώ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τοποθετηθεί διοικητής σε νοσοκομείο .Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν συνυποψήφιοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεμιέρα για Μ Νάβαλη και Λία Μαυρίδου
    Ξεκίνησαν σήμερα εκπομπές η κ Μ Νάβαλη και η Λ Μαυρίδου που μοιράζονται τον χρόνο της εκπομπής Ανοιχτή γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο Τζιτζικώστας;
    29/09/2014 20:12
    More Sharing ServicesShare
    Opening quote

    Αν και Βορειοελλαδίτης ο κ. Τζιτζικώστας το κρατάει «μανιάτικο» στον Σαμαρά που δεν τον επέλεξε για περιφερειάρχη και τώρα που βγήκε πιστεύει ότι θα πάρει τη ρεβάνς, κάνοντας όμως κακό στην παράταξή του.

    Στο χωριό μου λένε μια παροιμία την οποία μάλλον στα μέρη του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν την ξέρουν. Λένε λοιπόν «έκανε και η μύγα....» τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

    Ξαφνικά ένας ακόμη πορφυρογέννητος, ένα ακόμη παιδί του κομματικού και οικογενειακού σωλήνα της ΝΔ αποφάσισε ότι «ψήλωσε» και ότι μπορεί να γίνει μεγαλοπαράγοντας της πολιτικής. Αν και Βορειοελλαδίτης το κρατάει «μανιάτικο» στον Σαμαρά που δεν τον επέλεξε για περιφερειάρχη και τώρα που βγήκε πιστεύει ότι θα πάρει τη ρεβάνς, κάνοντας όμως κακό στην παράταξή του.

    Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι δηλώσεις του με τις οποίες είπε ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

    «Η ΝΔ έχει χάσει τον προσανατολισμό της, δεν βρίσκεται στην υπηρεσία της φιλελεύθερης ιδεολογίας, η αστική τάξη βάλλεται από παντού, έχει επιβληθεί υπέρμετρη φορολογία, εφαρμόζονται καθημερινά αντιαναπτυξιακές πολιτικές. Αυτά είναι πράγματα που δεν συνάδουν με τη φιλελεύθερη ιδεολογία», τόνισε ο κ.Τζιτζικώστας.

    Μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Τζιτζικώστας τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μη χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές. «Οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές και πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία. Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρει τις 180 ψήφους και να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή. Μία λύση θα είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, που να έχει ως χαρακτηριστικό την αλλαγή πολιτικής. Δεν φοβάμαι το αποτέλεσμα των όποιων εκλογών, αλλά την ακυβερνησία. Η χώρα δεν έχει την άνεση να μπει σε μία περίοδο απανωτών εκλογικών διαδικασιών», είπε.

    Σε ερώτηση για αν ουσιαστικά προτείνει παραίτηση Σαμαρά, ο κ.Τζιτζικώστας τόνισε «προτείνω να γίνει ό,τι πρέπει και ότι μπορεί να γίνει για να βρεθούν οι 180 βουλευτές. Εάν μπορούν να βρεθούν διαφορετικά οι 180, να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να παραταθεί η θητεία της όποιας κυβέρνησης, χωρίς να πάμε σε πολιτικό πρόβλημα, τότε αυτό θα ήθελα να δω».

    Με απλά λόγια ο κ. Περιφερειάρχης προτείνει εμμέσως (αλλά δεν έχει τα πολιτικά κότσια να το πει στα ίσα) ένα... συνταγματικό πραξικόπημα. Να ανατρέψουν.... δημοκρατικά (όπως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ) την κυβέρνηση και να βρεθεί κάποιος άλλος που θα πάει τη χώρα σε Προεδρικές εκλογές. Ποιος να είναι άραγε αυτός; Ποιον προτείνει ο Τζιτζικώστας; Την Ντόρα; Μήπως τον Κώστα Καραμανλή; Ποιον άλλον έχει στο νου του;

    Ξεχνάει μάλλον ότι αν υπάρχει αυτή η παράταξη, κι αν δεν έχει γίνει σκορποχώρι σαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ το οφείλει στον Σαμαρά. Κι ο ίδιος αν είχε διαλυθεί η ΝΔ δεν θα ήταν τίποτε τώρα. Αλλά η αχαριστία είναι ίδιον των πορφυρογέννητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο πιο πολλά γράφεις τόσο λιγότεροι τα διαβάζουν μπορεί και κανένας.

      Διαγραφή
  7. Υπόψιν ότι είναι ο άνθρωπος που επέβαλε ο Σαμαράς για Περιφερειάρχη κόντρα στον ισχυρό ακόμη Ψωμιάδη, που επέμενε να βάλει τον αδερφό του.

    Δεν λέω ότι ήταν σωστός ο χειρισμός του ζητήματος από τον Σαμαρά (αν και εκεί πρέπει να έβαλε το δαχτυλάκι του και ο Μαξιμάρχης, από ό,τι διάβασα κάπου), αλλά η αχαριστία του Τζιτζικώστα είναι πραγματικά πέρα και πάνω από τη λογική.

    Θα το βρει μπροστά του μια μέρα, αλλά να δούμε πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Τα κόκαλα του πατέρα του, που του χάρισε το όνομα και την βουλευτική έδρα (που δεν κατάφερε να κρατήσει) θα τρίζουν εκεί που βρίσκονται.

    Οι Νεοδημοκράτες ήταν πάντα επιπόλαιοι για να επιλέγουν τόσο επιπόλαια άτομα που δεν έχουν και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον τόπο καταγωγής τους και στη χώρα.

    (Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να στέλνει ευχές και μηνύματα MSN για κάθε περίπτωση, σε όσους άτυχους έχει παγιδεύσει στη τηλεφωνική λίστα του, ΄χωρίς να τους ρωτήσει αν το αποδέχονται και χωρίς να τους δίνει τη δυνατότητα απάντησης ή να ζητήσουν τη διαγραφή τους από αυτή. Το θεωρώ ανήθικο, είναι όμως και νομιμο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιά συμφέροντα έχουν κουρδίσει τα έμμισθα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ εδώ και μιά εβδομάδα να μυξοκλαίνε υποκριτικά υπέρ της ....σωτηρίας της χώρας, η οποία τάχα μπορεί να εξασφαλιστεί μονάχα με κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Πολλά λαίμαργα χέρια, μυαλά και στόματα, ορέγονται την ίδια κουτάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας προέκυψε και ο Τζιτζικώστας (παιδί του σωλήνα)

    ως δεξαμενή σκέψης, με ιδέες για το πως θα βγούμε από το αδιέξοδο. Μην έχουμε απορίες για την πορεία των προβλημάτων μας...
    AΠΟΣΤΟΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μυαλο σας εσεις που αναλαμβανετε δημοσια αξιωματα πρεπει να τοχετε πως θα εξυπηρετησετε και θα ανακουφισετε το λαο και οχι στη προσωπικη σας προβολη, στις εκδικησεις και στην ανελιξη σας διοτι απ αυτο πασχετε οι περισσοτεροι της "απο δω μεριας".

    Απο την αλλη μερια οι απατριδες παγκοσμιοποιητες ακονιζουν τα μαχαιρια τους και αναμεσα ολος ο Ελληνικος λαος να προσπαθει να βρει αν ειναι καλυτερος ο γκρεμος η το ρεμα.....Εκει μας εχετε φερει με τις επιπολαιες επιλογες σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δήμος Σερρών δείχνει τον δρόμο . Όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά . Οι αντιπαραθέσεις βλάπτουν εμάς και τον τόπο .
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΗΛΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  13. κανε ανάρτηση το σκουλήκι τον κουτμεριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ