Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

BIΑΣΤΗΚΕ "Ο ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ" ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ....

 "ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ ..."

 
o iakxos: ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ , ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ...: "Ο ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ" ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΒΛΑΧΜΠΕΗ ... Ο εμφύλιος και οι διαμάχες μεταξύ των γαλάζιων βουλευτικών γραφείων κυρίως μέσω των κ...

Αφίππευσε Χορταρέα ... "πριν αλέκτωρ λαλήσαι" , πριν καν αναφερθώ στο μείζον θέμα που ανέδειξες για "τον Γιατροτραπεζίτη" και θα πρέπει να το αποδείξεις εάν είναι αληθές , προχώρησες σε μια ανόητη ανάρτηση γεμάτη ασυναρτησίες , με στόχο την "Ξυνή", χαρακτηριστική του χαρακτήρα και της άρρωστημένης φιλοσοφίας σου :


 Ακου λοιπόν "καλπάζοντα καταδρομέα" ( με το έντρομο βλέμμα και την πολιτική οξυδέρκεια ), μάτην επιχειρείτε τον τελευταίο καιρό να συνδέσετε τον iakxo με την "Ξυνή" ( πείσατε μαλιστα και τον μικρό που τα καταπίνει αμάσητα) διότι σας βολεύει το σενάριο αυτό ενώ πολύ καλά γνωρίζεις ότι "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΎΚΙΑ" στην ομάδα των οποίων ήσουν ενταγμένος μέχρι την γκέλα που κάνατε μαζί με τον Νικολό τον ιταλοτραφή στην υπόθεση Σφεληνιώτη, είναι οι "σωματοφύλακες" της "Ξυνής"στην blogoσφαιρα. 

Ομολογείς Χορταρέα , το πρώτον με την ανάρτησή σου ότι η Φωτίκα είναι εχθρός σου (!!!!) , 

 Ω τι κατάπτωση για έναν υποτίθεται υπηρέτη της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και διακινητή της αλήθειας αλλά  όψιμο καναλάρχη-blogger ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι εχθρεύεται μια βουλευτή την οποία αλλά και την οικογένεια της μεχρι πρότινος "πιστά υπηρετούσε"

Δεύτερον , δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα για να είμαστε οι δύο μας έστω και θεωρητικά εχθροί , εγώ διαχειρίζομαι το προσωπικό μου διαδικτυακό  ηλεκτρονικό ημερολόγια ( όπως τα λευκώματα που είχαμε στα μαθητικά μας χρόνια και γράφαμε για τις γκομενοδουλειές μας) στο οποίο μοιράζομαι κάποιες σκέψεις μου με επιλεγμένους αναγνώστες μου , ενώ εσύ είσαι επίδοξος businessman των media που κατήντησες blogger και πας να βγάλεις μεροκάματο από αυτή την ενασχόλησή σου.   

 Εσύ πότιζες καλαμπόκια πριν κατέβεις στο άστυ του Σερραϊσταν  και "διαπρέψεις" ως διαχειριστής της καμαρίλας γαλάζιων πολιτικών γραφείων ( ο Πολίτης TEONDOR άνοιξε κάποια θέματα για τα οποία "ποιείς την νήσσαν" ακόμη) ενώ εγώ ήμουν πολύ μακράν των χώρων αυτών, είχα πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχολούμαι. 
Συνεπώς μη βαυκαλίζεσαι ότι ο iakxos θα σου κάνει την τιμή να σε εντάξει στους "εχθρούς" του

Τρίτον , δεν ξέρω για την αφεντιά σου αλλά ο iakxos δεν είναι πολιτικός  ...  και να θυμάσαι ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν μόνο αετοί και γρυπαετοί, ενίοτε ευδοκιμούν και οι μπούφοι , γιαυτό πρόσεχε 


 Και για να έρθουμε "στο δια ταύτα" ... θα περιμένω τις απαντήσεις για το ζήτημα που άνοιξες με τον Γιατροτραπεζίτη της Κάτω Τζουμαγιάς

5 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ .
    PINOKIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ,,,,,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ
    Ο ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ
    ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ....ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΙΣΘΟ.....ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ?
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔουπασόκια
    χορτάτες σκουληκαντέρες
    Η χωρα τελει εν κινδύνω ..
    αμα ερτει ο συριζας αι κομμουνισται
    θα σφαζουν με τα κονσερβοκουτια ολεεεε μαλακες
    ΥΓκομμουνισται ειναι κ και τα δημαρακια ολεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ...ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ...
      ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ
      ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΕ
      ΕΠΕΤΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΟΥ.....ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ