Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ABYΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

" ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ , ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ... " ανέκραζαν εν χορώ , χαχαχαχα 


 
Χωρίς ίχνος ντροπής οι άνθρωποι που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του ΓΑΠ και «αυτοχειροκροτήθηκαν» - Αυτό που συνέβει στο Ζάππειο δεν έχει προηγούμενο.  
 
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!  Αυτός είναι ο μοναδικός τίτλος για όλη αυτή την παρέα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, για όλη αυτή την ομάδα που οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό και σήμερα συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο Ζάππειο για να χειροκροτήσουν ο ένας τον άλλο. Απο νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες ηλικιωμένοι - κομματικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ - συγκεντρώθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης που οργάνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου με θέμα από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή. Μόνο που έτσι όπως εξελίχθηκε η εκδήλωση μόνο ώς ανέκδοτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. 

Οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν μετά από τεράστια κινητοποίηση του μηχανισμού του ΓΑΠ κρατούσαν μέχρι και σημαίες του ΠΑΚ!!!

Το απίστευτο είναι ότι το πλήθος χειροκροτούσε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τα αδέρφια του Γιώργου Παπανδρέου. Χειροκροτούσαν και επεφημούσαν τους ανθρωπους που οδήγησαν την χώρα στην απόλυτη φτώχεια και στην απόλυτη καταστροφή.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν διακρίναμε και όλα τα ορφανά του Παπανδρέου, οι οποίοι κυκλοφορούσαν άνετοι χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ραγκούσης, Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Καψής, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Αννα Νταλάρα, Κώστας Σκανδαλίδης, Μωραϊτης, Ανδρέας Λοβέρδος και δεκάδες άλλα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι εκεί δίνοντας την αίσθηση ότι κανένας δεν έχει μετανιώσει για τίποτα απολύτως. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αλλά και ο Νίκος Τσούκαλης από την ΔΗΜ.ΑΡ. 

Η εικόνα τουλάχιστον θλιβερή όταν ο ελληνικός λαός βλέπει ανθρώπους που κατηγορούνται για την κατάντια της χώρας να κυκλοφορούν άνετοι κι ωραίοι όπως ο κ. Παπακωνστανίνου που διακρίνεται να χαμογελά όλιο χάρη στις φωτογραφίες. 

2 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή για τη χώρα μας αυτό που έγινε χθες σε βάρος του προέδρου της Δημοκρατικής παράταξης Βαγγέλη Βενιζέλο . Όταν προσωπικά ο Βαγέλης Βενιζέλος αγωνίζεται μέρα - νύχτα να σώσει την πατρίδα μας όλοι οι Έλληνες πρέπει να τον ευγνωμονούν .
    porky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
      ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ......ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ
      ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ