Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

O ΓΑΛΑΞΙΟΣ Π@ΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ


ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΤΤΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ..."TA MΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ: Γράφει ο Γαλάζιος του Βουνού Από ψηλά τα βλέπω όλα...αναμενόμενη η δικαστική απόφαση...και μην τσιτώνεστε για κάτι περίεργο...τα πράγματ...



Φυσικά δεν αναφέρομαι στο στραπάτσο του πρωην "Συμμαχικού Παράγοντα" και νυν "ΑΝΤΑΝΤ" κατά τον Αθανάσιο που μολις προσφάτως "ανακάλυψαν" τα "Μπουρσούκια" στην προσπαθεία τους να καλύψουν τις άλλες τρεις συνιστώσες του εγχειρήματος, τον ποντικομούρη και δύο "γαλάζια" πολιτικά γραφεία.

Αναφέροναι στο άστοχο σχόλιό τους " ... τα πράγματα είναι απλά" , για την δικαστική απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Σερρών σε βάρος του Στέφανου Φωτιάδη η οποία "μπάζει πού νερό" και έπεται η συνεχεια.

Το ζήτημα είναι ότι "τα Μπουρσούκια" δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη. Έμειναν ακόμη στην καταμέτρηση των ψήφων και το εάν η διαφορά είναι 12 ή 13 , όμως άλλο ήταν το αντικείμενο της δίκης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο  ... εκεί δεν ξαναμέτρησαν οι δικαστές τα ψηφοδέλτια , κλήθηκαν να κρίνουν ποια από τα 402 ψηφοδέλτια που επικαλούνταν με τις ενστάσεις του  οι Φωτιάδης (152) και Αγγελίδης (250) νομίμως προσμετρήθηκαν ως "Έγκυρα" η ως "Ακυρα" κατα περίπτωση.

Όμως αγαπητά μου "Μπουρσούκια"


"Αλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  



Υ.Γ.   Σε επόμενη ανάρτηση θα σας "κάνω το φροντιστήριο"

2 σχόλια:


  1. Ετυμολογία

    ρίψασπις < αρχαία ελληνική ῥίψασπις < ῥίπτω + ἀσπίς

    Ουσιαστικό

    ρίψασπις αρσενικό ή θηλυκό

    κατά την αρχαιότητα, στρατιώτης που ρίχνει την ασπίδα του, δηλαδή το βάζει στα πόδια από δειλία

    Ο ρίψασπις ρίχνοντας την ασπίδα του εκθέτει σε κίνδυνο τον συμπολεμιστή του, αφού η ασπίδα του ενός εκάλυπτε το σώμα του διπλανού του. Γι' αυτό η Σπαρτιάτισσα μάνα έλεγε "ή ταν ή επί τας" (ή θα γυρίσεις πίσω με την ασπίδα σου ή να σε φέρουν πάνω σε αυτήν σκοτωμένο)
    συνώνυμα: λιποτάκτης, φυγοπόλεμος

    (γενικότερα) κάποιος που σταματάει να αγωνίζεται από δειλία

    συνώνυμα: δειλός, λιπόψυχος, ολιγόψυχος, φυγόμαχος

    .Αντώνυμα

    γενναίος
    θαρραλέος
    παλικαράς
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ!
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.. ΓΑΤΑΚΙΑ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΛΗΝ Α.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΙΑΚΧΕ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ,,,,, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ