Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

MH TO EIΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ... ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ TVS ;

 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 
"Μr ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ"


Μην προσπαθείτε να βρείτε τον Ισολογισμό της TVS στα ανωτέρω links. Μάταιος κόπος , στα δύο βγάζει error ενώ στο τρίτο σε παραπέμπει σε μια άσχετη ιστοσελίδα.

Εσεις κ. Μπαντοτάκη , όταν τολμήσατε την πρόταση για συνένωση των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών γνωρίζατε τα οικονομικά στοιχεία της ΤVS ; 

2 σχόλια:

  1. ακου Κωφοτόλη κομπλεξικ'ε που σίγουρα έχεις κάποια σχέση με τους δωβίτες είναι μεγάλη τιμή να είσαι δάσκαλος και να πλάθεις χαρακτήρες, κάτι που δεν θα κάνεις εσύ ποτέ σου γιατί είααι στείρος συναισθηματικά,ασε που εσύ χριάστηκε να πας μέχρι τα Σκόπια για να σπουδάσεις λέμε τώρα γυμναστής...και δεν έχεις δουλέψει και ποτέ..άρα οι κακίες σου πάνω σου επιστρέφουν, μέχρι και ο θεός σε αγνόησε και δεν σε αξίωσε να πλάσεις μια παιδική ψυχούλα σκατόψυχε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΔΟΕ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ; ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ