Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΡΚΑΣ : ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ "ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ" 
 


  ΗΛΙΑ , "χαμηλά την μπάλα", ξέφρενο καλπασμό βλέπω με το καλάμι και πολλές υπερβολές να γράφονται ...
o iakxos: ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ": ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ  "ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ"Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ;           

Ένα σου λέω , πρόσεξε μην μας βγεις και σύ ... 
μάγειρας στο τέλος

22 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΗΛΙΑΣ.....ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 16ου ...ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ...ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.......
    Ο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ...ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.............
    ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ.....ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ......ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ......
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ .......ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ........................
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.37 εκφράζεις το χθες και την μιζέρια της πόλης ,ενώ ο Ηλίας Γκότσης εκφράζει το μέλλον της πόλης .

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.........ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.......ΤΟ ΣΣΚΟΤΑΔΙ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. (http://oiakxos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_13.html
    http://oiakxos.blogspot.gr/2014/03/to_12.html
    http://oiakxos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_264.html)
    "Ίακχε" κόψε επιτέλους τις μ@λακίες!!! Θυμάσαι πόσες π@παριές έλεγες και πριν λίγους μήνες, αλλά σε όλα έξω έπεσες βρε... Κρίμα! Κι αν έχεις κοντή μνήμη η θεία η Ελπινίκη ή ο θείος Βρασίδας -λόγω της ηλικίας τους- στα δίνω σε λινκ πιο πάνω, για να τα θυμηθείς. Άντε εμετικός έχεις καταντήσει. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ακόμα γελάω με αυτά που γράφατε όλοι εσείς οι ανώνυμοι λασπολόγοι και συνεχίζετε να γράφετε παρά τη μεγάλη...ήττα.... που φάγατε... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ......ΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
      ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ
      ΣΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ.....ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ..ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ.........ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Το ρουφήξατε στις εκλογές από τον Γκότση και δεν μπορείτε να το χωνέψετε ακόμη .χα χα χα

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΜΕ .....ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ε φιλαράκι ξες κάτι;; Θα τους κλάσετε τ' αρχίδι@!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

      Διαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΩΡΑ .
    ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ?.........ΣΑΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Εχεις δίκιαιο αν υπήρχε σε κάθε νομό μόνο απο ένας, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί και ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που τους ψηφίζουν.

      ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ - ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
      (Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.)

      Διαγραφή
  6. Ηλία είσαι σώγαμπρος στην παράταξη του Πέτρου και το ξεχνάς .
    Ο Κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα γελάω με αυτές τις π@παριές που γράφετε... Ο 6.13 μ.μ. είμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ -18.989 ΦΩΤΙΑΔΗΣ- 18.994 ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ 5 ΨΗΦΟΙ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

    Η εκλογική δύναμη του συνδυασμού του ενιστάμενου – καθού η αντένσταση «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ» ανέρχεται σε 18.985 ψήφους (19.003 που έλαβε με βάση την προσβαλλόμενη + 2 του συνδυασμού του που προστίθενται με βάση όσα έγιναν δεκτά στην 9η σκέψη + 2 του συνδυασμού του που εσφαλμένα κρίθηκαν άκυρα με βάση όσα έγιναν δεκτά στην 11η σκέψη = 19.007 μείον 1 που αφαιρείται σύμφωνα με όσα έγιναν δεκτά στην 12η σκέψη μείον 17 που εσφαλμένα κρίθηκαν έγκυρα με βάση όσα έγιναν δεκτά στη 12η σκέψη = 18.989). Η εκλογική δύναμη του συνδυασμού των καθών η αντένσταση – αντενιστάμενων «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» ανέρχεται σε 18.994 ψήφους (19.015 που έλαβαν με βάση την προσβαλλόμενη + 1 του συνδυασμού τους που προστίθεται, με βάση όσα έγιναν δεκτά στην 12η σκέψη μείον 2 του συνδυασμού τους που αφαιρούνται με βάση όσα έγιναν δεκτά στην 9η σκέψη μείον 20 που εσφαλμένα κρίθηκαν έγκυρα με βάση όσα έγιναν δεκτά στη 10η σκέψη υπό Ε = 18.994). Κατόπιν της ως άνω διαφοράς των πέντε (5) ψήφων, παρέλκει ως αλυσιτελής η εξέταση των λοιπών λόγων της αντένστασης, με τους οποίους πλήττεται η κρίση των οικείων εφορευτικών επιτροπών ως προς την εγκυρότητα ή την ακυρότητα των λοιπών ψηφοδελτίων που αναφέρονται σ” αυτή, διότι, και υπό την εκδοχή ακόμη ότι αυτοί είναι βάσιμοι, και πάλι θα προηγείται ο συνδυασμός των καθών η ένσταση – αντενιστάμενων, χωρίς να μεταβάλλεται το συνολικό γενικό αποτέλεσμα των εκλογών, καθόσον στην περίπτωση αυτή θα αυξηθεί, αναλόγως, η εκλογική δύναμη των τελευταίων και θα μειωθεί η εκλογική δύναμη του συνδυασμού του ενιστάμενου (ΣτΕ 819/2010, πρβλ. ΑΕΔ 88/1997, 16/2005). Συνεπώς το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου 2014, όπως αυτό επικυρώθηκε με τη 17/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, δεν μεταβάλλεται και ο συνδυασμός των αντενιστάμενων – καθ’ ων η ένσταση «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» είναι ο επιτυχών και ο επικεφαλής αυτού Πέτρος Αγγελίδης του Βασιλείου εκλέγεται Δήμαρχος, ενώ α” επιλαχών είναι ο συνδυασμός του ενιστάμενου – καθ’ ου η αντένσταση «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ........ΣΑΝ ΜΑΝΤΕΨΙΑ.....ΟΥΤΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. "Αφού δε σκαμπάζετε από νομικά βρε άσχετοι. Δείτε τώρα πως έχει στην πραγματικότητα η κατάσταση, μπας και μάθετε τίποτα, γιατί, ως φαίνεται, είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως ορισμένοι...
      Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών, αφού εξέτασε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ της ένστασης του επιλαχόντος συνδυασμού (Στ. Φωτιάδη) κι ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ μόνον από τους λόγους της αντένστασης της νικήτριας παράταξης των εκλογών στο Δήμο Σερρών του Π. Αγγελίδη, δεν προχώρησε στην εξέταση των λοιπών λόγων της αντένστασης, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν "αλυσιτελές", όπως λέγεται νομικά, δηλαδή ΑΣΚΟΠΟ, ΑΝΟΥΣΙΟ. Κι αυτό διότι ήδη η διαφορά, μετά από την εξέταση ορισμένων λόγων της αντένστασης του Π. Αγγελίδη, είχε φτάσει στις συν 5 ψήφους υπέρ του νυν Δημάρχου. Η περαιτέρω εξέταση κι άλλων λόγων ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, αφού το αποτέλεσμα δε θα άλλαζε ως προς τη σειρά των επιτυχόντων. Ίσα ίσα, μπορούσε η διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών να ήταν και συν 20 ή 30 ή και 40. Πάντως, σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη! Απλώς, σταμάτησε στο συν 5! Άρα, δεδομένου ότι απορρίφθηκε η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών και κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ επισήμως στους συν 12 σταυρούς, όπως όριζε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.
      Επίσης, ακόμη κι αν αναιρεθεί η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει, αλλά η υπόθεση θα παραπεμφθεί προς περαιτέρω διευκρίνιση κι εξέταση του πραγματικού της πάλι ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών. ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΒΟΥΛΑ" Ο Π. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ! ΤΕΛΟΣ.
      Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί άραγε κάνατε την ένσταση, αφού θεωρείτε ότι με τόσες λίγες ψήφους διαφορά, δεν υπάρχει σαφής εντολή διοίκησης του Δήμου. Αν δηλαδή με τη δικαστική απόφαση άλλαζε το αποτέλεσμα υπέρ σας για 2-3 ψήφους, τότε θα ήσασταν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι και στη δική σας περίπτωση θα υπήρχε σαφής και ξεκάθαρη εντολή διοίκησης και θα πανηγυρίζατε για μεγάλη νίκη;; Και επιπλέον, ας μην ξεχνάμε -ξαναλέω- ότι με την περαιτέρω εξέταση της αντένστασης, η διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών θα μπορούσε να ήταν και συν 20 ή 25 ή και 30… Πάντως, σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη... Και για την υγιή λειτουργία της Δημοκρατίας, πρέπει να συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα της κάλπης και να σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας (έστω και οριακής) του λαού!" Άντε γιατί ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ.

      Διαγραφή
    4. ΚΟΝΤΕ ....ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΜΑΛΑΚΙΕΣ
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ...ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΝΑ ΑΚΥΡΏΝΟΝΤΑΙ....ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ?
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΚΗΛΙΔΕΣ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΟΧΙ?
      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΙΣΑΝ .."ΥΠΕΡΟΧΑ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ?
      ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ........ΚΟΝΤΟΣ?

      Διαγραφή
  9. Αν κατάλαβα καλά, και ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει. αφού εξετάσθηκε η ένσταση Φωτιάδη, σύμφωνα με ότι λόγους προέβαλε αυτή προέκυψε ένα Χ αποτέλεσμα ψήφων για τον συνδιασμό του. Στη συνέχεια άρχισε να εξετάζεται η αντέσταση Αγγελίδη. Με οσα έγιναν μέχρι κάποια στιγμή δεκτά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε +5 για τον Αγγελίδη. Κρίθηκε λοιπόν τότε ότι αν συνεχιζόταν η εξέταση των επιχειρημάτων της αντέστασης του Αγγελίδη, είτε θα απορίπτονταν όλα ( τα επιχειρήματα ) και οι διαφορά θα έμενε στο +5, είτε θα γινόταν δεκτά κάποια από αυτά και η διαφορά θα μεγάλωνε. Είναι έτσι η όχι, γιατί θα τρελαθούμε με όσα ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ