Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

" ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ " 



Νομπελίστες Οικονομολόγοι δικαιώνουν τον Ιakxo !!!

Aπό το 2010 πάγια θέση του blog ήταν η άμεση επιστροφή στην δραχμή.

Οι έχοντες κοινό νου έβλεπαν ότι ο λογαριασμός "δεν βγαίνει" , το χρέος με την υφιστάμενη δομή της ελληνικής οικονομίας ( με την Δημοκρατία των Μπολσεβίκων της Μεταπολίτευσης) χωρίς τις αυτονόητες μεταρρυθμίσεις είναι εκ προοιμίου αδιανόητο να αποπληρωθεί.

Με τους "κατά Πάγκαλο κοπρίτες" αλώβητους στις θέσεις τους , με την κλεπτοκρατία του πολιτικού συστήματος να αλωνίζει ακόμη, με τους επίορκους βλαχοδημάρχους στο απυρόβλητο , από το 2010 μέχρι σήμερα δεν προχώρησε ούτε μια διαρθρωτική αλλαγή του σάπιου πολιτικοκοινωνικοοικονομικού status της χώρας και γιαυτό μοιραία όταν οι εθνοπροδότες πολιτικοί μας,  που από κοινού  οδήγησαν την χώρα στα Μνημόνια "για την ΔΗΘΕΝ σωτηρία της πατρίδας"  με το χρέος να είναι  μόλις στο 120% του ΑΕΠ πέτυχαν σήμερα να το έχουν φθάσει στο 174% του ΑΕΠ.    

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ;  

2 σχόλια:

  1. του λειτ =μεσοπροθεσμο=αγγλικο δικαιο=
    εως εκεινη τη στιγμη το χρεος ΘΑ ξεπληρωνοταν με δραχμουλες -λεβα χαχα με το φτυαρι σε
    αποθηκες θα ξεφορτωναμαι αλλα ηρθε ο μπιγκ φατ καραμανλης μετα το γαπατο και αποτελειωσε τη χωρα σε ευρω τα χρεη κ τα παραπονα στα αγγλικα δικαστηρια (γιαυτο ο κουτοπονηρος τασσος ζητα αδεια προπρο χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ιακχε. Τώρα που σε δικαιώνουν και διεθνούς φήμης οικονομολογοι είσαι roufianos international (όπως Dana international εάν θυμάσαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ