Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

KYΡIOI , ΕΙΣΤΕ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ"...

ΒΡΕ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ" ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΑΪΚΗ ; 


ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών σε έκτακτη συνεδρίαση ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση για τις φήμες και συζητήσεις που κυκλοφορούν για την δημιουργία 2ης Λαϊκής Αγοράς στην πόλη των Σερρών.
Δηλώνουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία της γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βελτιωθεί και να οργανωθεί η υπάρχουσα Λαϊκή στην οποία δραστηριοποιούνται ,σύμφωνα με τις καταγγελίες από το Σωματείο Μικροπωλητών , παράνομοι μικροπωλητές.
Η υπάρχουσα Λαϊκή αγορά  αν οργανωθεί σωστά , αν γίνουν οι κατάλληλες υποδομές που απαιτούν εδώ και χρόνια οι μικροπωλητές , αν περιφρουρηθεί σωστά και λειτουργήσει έτσι όπως πρέπει προς όφελος του καταναλωτικού κοινού και των παραγώγων – μικροπωλητών τότε δεν χρειάζεται η δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς.
Ως Εμπορικός Σύλλογος που είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία του στεγασμένου εμπορίου το οποίο και περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία του, δηλώνουμε προς κάθε αρμόδια αρχή ότι δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σερρών.
             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος                               Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης                          Μηλίγκα Κυριακη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ