Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

H "TZEMILE HANOUM" ...ΚΑΘ' ΗΜΑΣ ΚΟΥΛΑ ΤΖΙΝΗ

... ΚΑΙ ΟΙ 1.800 ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ "MOUSTAFA"
 

Η κατα τον Αντώνη Αναστασιάδη "Τζεμιλέ Χανούμ" σύζυγος του Moustafa και υπάλληλος του Δήμου Σερρών μαζί με τον γνωστί "Εζελ" , Αντιδήμαρχο Τουρισμού εκπροσώπισαν στον Δήμο Σερρών στο τούρκικο πανηγυράκι της ταχαμου - ταχαμου Ελληνοτουρκιής Φιλίας και εν όψει της επιχειρούμενης "αδελφοποίησης" του Δήμου Σερρών με τον Δήμο των Μογγόλων της Nulfier της Προύσας.

Η εν λόγω κυρία πήρε στον λαιμό της τον Moustafa στην υπόθεση Χαλκίδη για τις παρανομίες που κάλυπτε μεχει πρότινος η Δημοτική Αρχή περι της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του "Καφε-Μπαρ" 1800, χαριν των δεσμών αίματος που έχει με την σύζυγό του επιχειρηματία.

Η Κούλα Τζίνη είναι εξαδέλφη της συζύγου του Χαλκίδη η οποία  επίσης ονομάζεται "Τζίνη" κατά το πατρικό της όνομα.

Τελικά η οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος που αποφασίστηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αφορά την παρανομη χρήση των μουσικών οργάνων και όχι για τον τρόπο και την μεθόδευση δυο φορές μάλιστα της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος που είχε λάβει χώρα με την χρήση εικονικών στοιχείων και άλλων τινών ...

Στόχος των Moustafaδων είναι να καλύψουν το μέγα σκάνδαλο αλλά το μονο που καταφεραν είναι να επιδεινώσουν την θέση τους

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΒΕ....ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΧΑΙΡΕΣΕ?
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.....
    ΑΦΟΥ ΣΕ ΡΙΞΑΜΕ ΤΑ Π@ΥΣΤΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .... ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ.....
    ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ .........ΤΙ ?
    ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ.............ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ......ΚΟΥΝΑΒΟ ΙΑΚΧΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα απολογήθηκε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης για την υπόθεση με τα «45άρια».
    Ιστορικό της υπόθεσης

    Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρος Τσόγκας, είχε ασκήσει σε βάρος του πρώην νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και του αδερφού του, Διονύση, πρώην αντινομάρχη, ποινικές διώξεις για απλή συνέργεια σε απιστία και ψευδή βεβαίωση, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
    Για την ίδια υπόθεση διώκονται για απιστία σε βάρος του δημοσίου, άλλα 19 άτομα, μεταξύ των οποίων διευθυντές, τμηματάρχες και υπηρεσιακοί παράγοντες της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, την τετραετία 2006 - 2009. Κατηγορούνται ότι "έσπαζαν" μεγάλα έργα σε μικρότερα (προϋπολογισμού έως 45.000 ευρώ) και τα ανέθεταν απευθείας, με συνοπτικές διαδικασίες, σε κατασκευαστικές εταιρείες. Όπως προέκυψε από την προκαταρκτική εξέταση, που διενήργησε ο εισαγγελέας Ευάγγελος Μπακέλας, πρόκειται για 340 έργα, από τα οποία 23 πληρώθηκαν σε κατασκευαστές, χωρίς να εκτελεστούν. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, ότι συνέτασσαν μελέτες για προϋπολογισμούς, ύψους 45.000 ευρώ, που είχαν τους ίδιους κωδικούς των μεγάλων έργων.

    Η απόφαση

    Σήμερα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ. Αυτή την ώρα απολογείται ο αδερφός του, Διονύσης Ψωμιάδης, πρώην αντινομάρχης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποψηφιος στην περιφερια με την χρυση αυγουλα ηταν ο τεως κολητος σου και οδηγος σου . ο δε κουμπαρος του , φιλος σου και αυτος απο τα παλαια , πηρε κοντα 700 σταυρα που δεν το ξερε η μανα του και εκλεχθηκε . απο τα παιδια της αυγουλας και αυτα . στον αγγελιδη οι κολλητοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώρα για δουλειά .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ................
    ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ..... ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ