Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ "Ο ΒΟΥΒΟΣ" ...

ΚΑΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ 




"Τον πήρε παραμάζωμα ..." όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη



Aπίστευτος διάλογος μεταξύ Αθανασίου Αραμπατζή γνωστού ηγέτη του τως "Συμμαχικού Παράγοντα" και νυν "ΑΝΤΑΝΤ" και του Αναπληρωτή Υπουργού Θεόφιλου Λεονταρίδη , "ζωντανά στον αέρα",  στην εκπομπή "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ". Απολαυστε τον ...
 
Λεονταρίδης :  Συστηματικά εδώ και πολύ καιρό παρουσιάζεται στο κανάλι σας είτε στις ειδήσεις , είτε στις εκπομπές σας, επιλεκτικά αυτά που σας βολεύουν και όλα τα άλλα τα αποσιωπάται..περιμένετε να τελειώσω και θα κάνουμε και διάλογο..όταν εγώ και άλλοι συνάδελφοι μου από τον νομό στέλνουν διάφορα δελτία τύπου για θέματα που έχουν ενδιαφέρον όπως παρεμβάσεις στην Βουλή , ομιλίες αποφάσεις μου τώρα ως υπουργός, άκρα του τάφου σιωπή.

Δεν τα δείχνεται και μάλιστα στο παρελθόν όταν κάναμε ερωτήσεις στη Βουλή , όχι μόνο δεν τις προβάλετε αλλά ρίχνατε και κεραυνούς, ότι είμαστε ανίκανοι, άχρηστοι,χαμηλοτάβανοι και άλλοι χαρακτηρισμοί που δεν θέλω να τους πω αυτή τη στιγμή..άρα..μισό λεπτό θα σας ακούσω..Τώρα προβάλετε την αφεντιά σας παρουσιάζοντας κάθε τι δικό σας ως σημαντικό και όλων των άλλων τις προσπάθειες  πράξεις ασήμαντες και εσκεμμένα παραπληροφορείται τον κόσμο. 

Είπατε προηγουμένως και σας παίρνω από την Αθήνα αυτή την στιγμή "'που είναι τα χρήματα για το τελωνείο;"" . Πρέπει να πληροφορηθείτε και εκεί είναι ο Δήμαρχος ότι τα χρήματα δόθηκαν για το έργο αυτό, πρώτο ψέμα λοιπόν.Δεν θα αφήσω εσάς και τους μαϊντανούς σας να εξαπατήσετε τον κόσμο και να κάνετε το άσπρο μαύρο.Κατέχετε δημόσια τηλεοπτική συχνότητα που είναι δημόσιο αγαθό για όλους και δεν θα παρουσιάζετε μόνο τους εαυτούς σας ως ικανούς ,άξιους , σωτήρες και πολυπράγμονες και όλους τους άλλους άχρηστους. 

Αυτή η ενορχηστρωμένη διαπλοκή θα παταχθεί με κάθε τρόπο. 

Γι΄αυτό μην προσπαθείτε να απαξιώσετε όλους τους άλλους και να εξυψώνετε τους εαυτούς σας . Αυτές είναι χρόνιες μεθοδεύσεις γιατί προσπαθείτε να ειρωνευθείτε τους άλλους χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και αυτό κάνετε και σε εμένα. Μια με αναφέρετε σαν υφυπουργό ενώ είμαι αναπληρωτής υπουργός, αλλοιώνετε το όνομά μου , κοροϊδεύετε Λοιπόν ντρέπομαι πολύ γιατί είστε για λύπηση και σας λυπάμαι. γιατί ξέρετε ότι εκλέγομαι 18 χρόνια Βουλευτής, όντας αυτόφωτος και αυτοδημιούργητος και λειτουργώ στο προσκήνιο , όχι στο παρασκήνιο.

Εγώ κ. Αραμπατζή ξεκίνησα με τις δικές μου πλάτες και με αυτές συνεχίζω. Η δύναμή μου είναι ξέρετε ο λαός με τον όποίο έχω σχέσεις αμοιβέας εμπιστοσύνης. Δεν είναι από πίσω μου ούτε σπόνσορες , όυτε επιχειρηματικά συμφέροντα , ούτε διαπλεκομενα μαζικής ενημέρωσης μέσα όπως είναι το δικό σας.  Ο κόσμος επίβραβεέυιει την ειληκρινή και έντιμη προσπάθεια μου και ατυτόχρονα τιμωρεί δόλειες συμπεριφορές που κατά καιρούς εκφράστηκαν και απέτυχαν.

 Την προηγούμενη Δευτέρα με πληροφόρησαν ότι προσπαθήσατε πάλι να με ειρωνευτήτε αναφέροντας ότι είπατε ότι κατέθεσα στεφάνι στην επέτειο  απελευθέρωσης της πόλης χωρίς να έχω το δικαίωμα. Δηλαδή χωρίς να εκπροσωπώ την κυβέρνηση. Αιδώς αργείοι με αυτά που λέτε. Έγώ Αραμπατζή τα τέσσερα χρόνια που ήμουν Βουλευτής, τα πρώτα, πριν από χρόνια, δεν κατέθεσα στεφάνι εν΄αντιθέσει με κάποιους άλλους δεν χρειάζετε να λέω ονόματα , που αγοράζουν στεφάνια και τα καταθέτουν. Δεν είμαστε να ξέρεις όλοι ίδιοι . Γιατί για μένα είναι προσβολή να είμαστε  ίδιοι. 

Και έρχομαι τώρα στο επίμαχο ζήτημα , στο θέμα του Εργοστασίου Ζάχαρης που προσπαθείτε να κάνετε φτηνή προπαγάνδα και να διαστρεβλώσετε την  πραγματικότητα. Δεν έχετε ανάστημα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Έχετε ένα μονόλογο. Ντροπή σας. Δυστυχώς δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τις ανακοινώσεις μου στην τηλεόραση σας γιατί αυτό δεν σας συμφέρει. 

Θα πρέπει να μας πείτε αν είναι νόμιμο και σύμφωνο με τους κανόνες λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών μέσων να μην δείχνετε δραστηριότητες άλλων Βουλευτών πλην του εαυτού σας και αποφάσεις υπουργού όπως είμαι εγώ που πρέπει να τις γνωρίζει ο Σερραϊκός λαός γιατί τον ενδιαφέρουν. Στο τελευταίο δελτίο τύπου που είχα βγάλει στην δημοσιότητα πριν από 14 μέρες έλεγα τα εξής τα οποία και πάλι διαστρεβλώσατε 

Απευθυνόμενος προς τον κύριο υπουργό Οικονομικών λέω ότι(γίνετε ανάγνωση του Δ.Τ) ""το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνω.............όπου κανονικά έγινε προκήρυξη " και συνεχίζω ... την ίδια συζήτηση για την αναγκαιότητα λειτουργίας.Επίσης κατέθεσα και την επιστολή στον κ Υπουργό όπως και στον επόμενο υπουργό οικονομικών τον κ. Χαρδούβελη .Στην τελευταία δε επίσκεψη που έγινε στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης από την διοίκηση του εργοστασίου Ζάχαρης τον κ. Χαραλάμπους , τον κ.Μελέτη  στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των σωματείων τεφτλοπαραγωγών  και στελέχη του υπουργείου μεταξύ άλλων τόνισα ότι πολιτική μας βούληση είναι η στήριξη και η συνέχιση της τεφτλοκαλλιέργειας, γι΄αυτό δώσαμε και τα κίνητρα. 

Από εκεί και πέρα συναντήθηκα με όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες ανακοινώνοντας κάθε τι που έκανα βήμα -βήμα. Λοιπόν γι΄αυτό θα πρέπει να δια βάζετε τα δελτία τύπου και όχι να τα πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων . Το τελευταίο δελτίο τύπου ήταν αυτό κι στο ίδιο πνεύμα ήταν τα προηγούμενα όπου ανέφερα όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα εν αντιθέσει με άλλους οι οποίοι δεν κάνανε τίποτα.

 Όσον αφορά τώρα γι' αυτά που λένε τα παπαγαλάκια σας στα δελτία ειδήσεων , όπου κάποιους τους εξυμνούν και κάποιους άλλους τους θάβουν , ένα μόνο έχω να σας πω. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι . Δεν μπορείτε κάθε μέρα να τον ξεγελάτε με αυτόν τον φθηνό και τον άθλιο  τρόπο .Πρώτα θα φροντίσετε να κοιτάτε την πλάτη σας κ. Αραμπατζή και τον εαυτό σας καιμετά θα κοιτάτε την πλάτη των άλλων . Επειδή δε αυτοαναγορεύεστε και επαίρεστε ως οι μεγαλοπαράγοντες που επηρεάζουν καταστάσεις και οι πολυπράγμονες , ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Ασχοληθείτε με την πραγματική ατζέντα, όχι κατηγορώντας τους άλλους, δηλαδή εμένα ,που προσπαθούν συνεχώς, αλλά όχι ρωτώντας και ρωτώντας ξανά , αλλά πράττοντας . 

Αυτά έχω να σας πω και είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση.

κ.Αραμπατζής: Λίγο θυμωμένα τα είπατε
 
κ.Λεονταρίδης: Σας ακούω.
Ξέρετε πότε θυμώνει ο άλλος; Ο άλλος θυμώνει όταν εσείς έχοντας μονόλογο και γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην σας παρακολουθούν κάποια πρόσωπα , έρχεστε και λέτε ότι θέλετε εξαπατώντας και ξεγελώντας τον Σερραικό λαό. Αυτό που κάνετε είναι άθλιο και δεν σας το επιτρέπω και να σας πω και κάτι τελευταίο , ότι πρέπει πάνω από όλα και τους συναδέλφους Βουλευτές του νομού Σερρών ότι κάνουνε και ότι πράττουν μέσα από ερωτήσεις ή μέσα από οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες παίρνουν για τον νομό μας να μην το κρύβετε , να μην το θάβεται , να το δείχνετε. Δεν υπάρχει ένας Βουλευτής στον ν. Σερρών . Υπάρχουν 7 Βουλευτές, υπάρχουν και υπουργοί. Επομένως μην κάνετε αυτό το οποίο ο Σερραϊκός Λαός δεν το θέλει . Να ξέρετε ότι ο Σερραϊκός Λαός έχει και μνήμη και θα θυμηθεί πολύ γρήγορα όλα αυτά τα οποία κάνετε  σε καθημερινή βάση έχοντας και συνεργούς όλους τους υπαλληλάκους σας


Αραμπατζής: Λοιπόν, ένα- ένα τώρα να τα πάρουμε  

Λεονταρίδης:Ένα- ένα, ότι ώρα θέλεις  

Αραμπατζής: Ότι ώρα θέλω;Τώρα θέλω!  

Λεονταρίδης:  Τώρα  

Αραμπατζής: Είπατε. Να αρχίσουμε πρώτα-πρώτα . Τας ύβρεις και τας συκοφαντίας τας επιστρέφω με τα βδελυγμίας.Δεύτερον.Είπατε ότι τα χρήματα ήρθαν στον Δήμο Σιδηροκάστρου;  

Λεονταρίδης: Ναι να πάρετε και τον κύριο.. η απόφαση, η απόφαση χρηματοδότησης ήρθε και ο νόμος για να δίνονται  από εδώ και πέρα τα έξοδα για την αποκεντρωμένη διοίκηση και αυτός πηγαίνει στην Βουλή.Λοιπόν επομένως να μην προτρέχετε ..  

Αραμπατζής: Λοιπόν τώρα θα ακούτε , αρκετά σας ανέχθηκα  

Λεονταρίδης: Εσύ να με ανεχθείς;  

Αραμπατζής : Ναι γιατί, τι είσαι εσύ;

Λεονταρίδης: Εσύ να με ανεχθείς  

Αραμπατζής: Ναι

Λεονταρίδης: Εσύ ποιος είσαι δηλαδή να με ανεχθείς  

Αραμπατζής: Εσύ δηλαδή ποιος είσαι για να καταλάβω  

Λεονταρίδης: Ποιος είσαι για να με ανεχθείς, ποιος είσαι για να με ανεχθείς

Αραμπατζής: Άρχισες για τα στεφάνια, ήσουν εκπρόσωπος της κυβερνήσεως;  

Λεονταρίδης:  Βεβαίως ναι. Θα σε στείλω και να το δημοσιεύσεις ..  

Αραμπατζής: Δεν υπάρχει χαρτί από τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου

Λεονταρίδης: Λοιπόν, επειδή έχουμε μιά τιμή ....

 Αραμπατζής: Λοιπόν πάει αυτό. Δεύτερο...  

Λεονταρίδης: Από τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ότι εκπρόσωπος για την πόλη των Σερρών  είναι ο Θεόφιλος Λεονταρίδης τότε θα σε παρακαλέσω να μην ξαναβγείς στην τηλεόραση.  

Αραμπατζής: Βεβαιότατα , ναι

Λεονταρίδης : Κοινός συκοφάντης  

Αραμπατζής : Μάλιστα ναι, από βγαίνει το συκοφάντης;

 Λεονταρίδης:  Λες συνειδητά ψέματα......

Υ.Γ.   Την "λάντζα" την έβγαλαν "τα μπουρσούκια" , από το blog της "Μεγαλης των Τσάτσων Φυλής" αντέγραψα το κείμενο

11 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΒΛΕΝΟΡΟΟΥΣΑ ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΘ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΝΟΥ ΔΟΥ ΣΑΣ)..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ κ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ...ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ…ΤΩΝ ΣΙΔΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ...ΕΧΑΣΕ ΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΕΥΓΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ...ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ… ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ… ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στειλτον στο ΕΣΡ να πληρώσει κανένα προστηματακι για να στρώσει . Μονο αυτο τον πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και λιγα του ειπε του παραλυμενου. Αλλα τι να κανει ο δυσμοιρος; Τη Φωτικα του προστατευει. Μεχρι και την Στελλα Σολωμιδου παραμαζεψαν στο καναλι τους για να αρχισει και κεινο τα παραλυμενο να τρεχει για σταυροδουδια σε ολο το νομο. Βρε τους εκλεψαν, βρε τους εβριζαν, οι Αραμπατζαιοι νομιζουν οτι βρεχει και σαν τα σκυλια τρέχουν να πιουν τα βρωμονερα απο την πρωτη λακκουβα που θα βρουν μπροστα τους. Ευγε στον βουλευτη που επιτελους μιλησε. Αλλα επρεπε να βγαλει στη φορα και απλυτα της Φωτικας στην Αθηνα. Ετσι ειναι Θεοφιλε. Να τα λεμε ολα. Όχι μονο αυτα που μας αφορουν.. Κουβεντα την επόμενη ημερα στο καναλακι τους. Συεφανακο δεν σου εδωσαν εντολη; Η Ναβαλαρα δεν παρακολουθησε τον πρωην της; Κουβεντουντα............ Τα υπόλοιπα παιδια; Σιωπη..... Φωτικααααααα Πες αλευρι. Ο Θανασκς σε γυρευ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οουυυ χαμός!!! Θέλουμε και βιντεάκι που μπορούμε να το βρούμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιφίκα...μάζεψε τον μπαμπάκα σου γιατί δεν σε βλέπω να βγαίνεις την επόμενη φορά, και πολύ θα στεναχωρεθώ
    Μόνο "κακό" σου κάνει...
    Σάκη....σ αρέσει δε σ αρέσει είναι Αναπληρωτής Υπουργός.Τ Ε Λ Ο Σ!!!
    Μπράβο στον Θεόφιλο...κάποιος έπρεπε να τα πει.

    Ζίκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει πλέον περάσει στην άλλη όχθη ο Θανάσης. Κανείς δεν μπορεί να τον κάνει κουμάντο γιατί η κορούλα του έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και πνίγεται. Έτσι είναι Θανάση... τα μεταξωτά θέλουν και επιδέξιους. Ας έχεις κότσια να αντιδράσεις. όσο για τους υπόλοιπους... τι να κάνουν και αυτοί. μια δουλειά έχουν να τη χάσουν; και στο κάτω κάτω τι τους νοιάζει; ο μπαρμπαθανάσης ξεφτιλίστηκε. όπως σε όλα τα κανάλια το ίδιο και εκεί. τα αφεντικά κάνουν κουμάντο. φταίει ο γάιδαρος και χτυπάνε το σαμάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΝΑ ΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ. ΣΙΩΠΗΣΕ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ Η ΚΟΡΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΨΟΜΕΘΑ
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουυυ χαμός!!! Θέλουμε και βιντεάκι που μπορούμε να το βρούμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολο το βιντεο εδω http://diktyotv.gr/index.php?wid=400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Θανασάκης έβαλε και έσβησαν το βίντεο. Πονάει Θανασάκη εεε πονάει! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ