Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ... ΤΟΥ ΚΗΘΕ ΜΠΛΟΜ !!!


ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΟΗΤΑΙΝΕΙ "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ ...


ΑΦΟΥ "ΠΡΟΚΟΨΕ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΖ



ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ σχολιάζουν 
 Eπιτέλους και μια σοβαρή πρόταση για το Εργοστασιο Ζαχάρεως των Σερρών (!!!!!!!)


"Ετσι , να λέμε και καμιά μ@λακία για να περνάει η ώρα" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη






Διαβάστε αναλυτικά την πρόταση
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης μέχρι και πριν από μερικά χρόνια ήταν μία από τις επικερδέστερες βιομηχανίες της χώρας. Κάλυπτε τις εγχώριες ανάγκες σε ζάχαρη ενώ παρουσίαζε σημαντικό όγκο εξαγωγών στα Βαλκάνια. Αυτή τη στιγμή, έχουν απομείνει και λειτουργούν τρία εργοστάσια, στην Ορεστιάδα Ν. Έβρου, στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες.

Στην πρόθεση της εταιρίας για συνέχιση λειτουργίας μόνο ενός εκ των τριών εργοστασίων, θα ήθελα να θέσω στην προσοχή σας πως το εργοστάσιο των Σερρών παρουσιάζει συγκριτικά πλεονεκτήματα, τέτοια ώστε επιβάλλεται η συνέχιση της λειτουργίας του, καθότι η δυναμικότητά του σε παραγωγή ζάχαρης ανταποκρίνεται τόσο στην συνολικά παραχθείσα ποσότητα του 2013 όσο και στην προϋπολογιζόμενη του 2014.

Αξίζει να σας αναφέρω πως ο Νομός Σερρών είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση και πληθυσμό από τους υπόλοιπους δύο. Έχει δεσπόζουσα θέση στο χάρτη, ευρισκόμενος στο μέσον μεταξύ των εργοστασίων του Πλατέως και της Ορεστιάδας. Πρόκειται για έναν εύφορο νομό με τεράστιες δυνατότητες καλλιέργειας, ο οποίος αποτελεί την κοντινότερη πύλη εισόδου σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με παράλληλη εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει δε ένα εκτεταμένο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο για την ταχεία μεταφορά των πρώτων υλών και των παραγόμενων εμπορευμάτων .

Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω πως το εργοστάσιο των Σερρών παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το μικρότερο λειτουργικό κόστος, δίνοντάς του ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη συνέχιση της λειτουργίας του σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο. Η δρομολογούμενη χρήση του υγροποιημένου αερίου ως καυσίμου, θα μειώσει ακόμα περισσότερο το λειτουργικό κόστος, σε σχέση με το φυσικό αέριο που χρησιμοποιείται τώρα.

Θεωρώ επίσης απαραίτητο να σας ενημερώσω πως ο νομός Σερρών έχει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας σε σχέση με τον πληθυσμό του, όχι μόνο σε επίπεδο Μακεδονίας, αλλά και πανελλαδικά. Πίσω από κάθε εργαζόμενο -μόνιμο ή εποχικό- κρύβεται μια οικογένεια που περιμένει με αγωνία αυτά τα λιγοστά χρήματα για να επιβιώσει. Γι’ αυτό κ. Πρόεδρε, κρατώντας ζωντανό το εργοστάσιο Ζάχαρης του Ν. Σερρών, κρατάτε ζωντανό ένα σημαντικό για την εθνική μας οικονομία τομέα της αγροτικής παραγωγής. Κρατάτε ζωντανή την μαστιζόμενη από την οικονομική κρίση ελληνική περιφέρεια. Δίνετε ελπίδα στον Έλληνα αγρότη, στον Έλληνα εργαζόμενο. Ενισχύετε την τοπική οικονομία και δίνετε κίνητρο στους νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους. Το εργοστάσιο του Ν. Σερρών είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα, να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς. Το εργοστάσιο Ζάχαρης του Ν. Σερρών πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί!

Με εκτίμηση
Μενέλαος Βλάχβεης
Βουλευτής Ν. Σερρών-Νέα Δημοκρατία


Το ανόητο αυτό κείμενο μάλλον με "έκθεση ιδεών" προσομοιάζει παρά με πρόταση οικονομικού περιεχομένου Ελληνα Βουλευτή προς τον Πρόεδρο του Ομίλου της ΕΒΖ , διότι απλούστα ... δεν λέει απολύτως τίποτε , απλά αναδεικνύει το μέγεθος της ασχετοσύνης ή της αναλγησίας του ανδρός .  Δεν μπορεί "ο Βουτηράτος" Γιατροτραπεζίτης, ο οποίος ως πηθείνιο όργανο των τοκολύφων ψήφισε αγόγγυστα τα Μνημόνια και τους Εφαρμοστικούς Νόμους που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό τώρα να "χύνει κροκοδείλια δάκρυα" για το δραμα των ελλήνων εργαζομένων και των οικογενειών τους ...  Τώρα γιατί τα "Μπουρσούκια" ενθουσιάστηκαν από αυτή την ανοησία είναι μια άλλη συζήτηση 

5 σχόλια:

  1. μπολαρομαρία - ΕΒΖ =ενα -μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΙΤΙΔΗ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΜΟΚΑΣΕΡΟ
    ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΙΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΟΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ!!!
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΊΤΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ.
    ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ
    ΜΠΛΟΚΕΡ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ...ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΡΕΜΕ ΜΙΚΡΕ ΤΡΕΜΕ ΞΥΝΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλε 6.19 ποιος ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (μπολαρης)> (μαρια) > ΔΣ τ εβζ πριν λιγα χρονια οταν αρχισε το "ξηλωμα" με γαπατο πρωθυπουργευοντα κ πρωτο μνημονιο κλπ κλπ

      Διαγραφή
  4. Τιτλοι τέλους για Γ Τσουμαριδη και Φ Αραμπατζη
    Οριστικο και επίσημο πλέον το διαζύγιο του
    Γ Τσουμαρίδη με την βουλευτή της ΝΔ κ Φ Αραμπατζή .ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ αποκαλύπτουν οτι σήμερα ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ και Διευθυντης του Π.Γ της κ Αραμπατζή αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους συνεργάτες του γραφείου της κ Αραμπατζή και αποχώρησε , επιστρέφοντας σε σχολείο από την 1 Σεπτεμβρίου .Απο την Δευτέρα την θέση θα καταλάβει ο Η Γερμανίδης ο οποίος επιστρέφει ενα χρονο μετά την αποχωρησή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ