Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ...

ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ "ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΜΗΤΟΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ 


Είσαι με τα καλά σου "δεσποινίς" ; Που τα είδες  "... τις μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τζίρο  ετησίως"  και που είδες την κερδοφόρο επιχείρηση, όταν στους Ισολογισμούς της δεν υπάρχει καταχωρημένη η οφειλή των 100.000 ευρώ προς την ΔΕΥΑΣ ;

Ασχολήσου λοιπόν με τα αγροτοδικεία και τους γιαλαντζί επαναστάτες του σερραϊκού κάμπου που "εχεις ειδικότητα" και άφησε το Αυτοκινητοδρόμιο στην ησυχία του ...

6 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ..........Η ΧΕΙΜΩΝΙΔΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΙΑΚΧΕ ΠΟΥ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ;;;;;;;; ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΤΕΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 40 ΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αεργος δεν ειναι δημοσιογραφος, ουτε το υποψηφιος δημοτικος συμβουλος δεν ειναι επαγγελμα. Παρακαλω να διορθωθει το δημοσιευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρα για δουλειά .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑ........ΓΙΑ ΣΚΑΤΑ..........
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ......ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ......
      ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ.....

      Διαγραφή
  4. ..μ@λακες σερραίοι!!!! οι κρυπτοεβραίοι καί απαλλάσσονται από κάθε φορολογία (νάναι καλά τό ΚΙΣκαί ο κύριος Φώτης) καί παρασιτούν καί σάς πίνουν τό αίμα καί θά τό αγοράσουν(;) καί θά ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ τό Κ@λοδρόμιό σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το χειροτερο δεν ειναι οι αποψεις (εν καιρω δημοκρατιας υποθετικα) ενος ανθρωπου ανεξαρτητου ιδιοτητας , αλλα το κραξιμο αφενος απο κακιασμενους ανθρωπους χαμηλου επιπεδου (οχι μορφωσεως, μην βιαστειτε να μας πεταξετε τις περγαμηνες σας) που προφανως η ζωη τους πασχει απο αλλα ενδιαφεροντα και αφετερου απο δημοσιογραφακια με εμπειρια στα πανηγυρια του χωριου, στο ατελειωτο κουτσομπολιο, και σε θεματα οπως "που εφαγαν κοψιδια οι δημοσιογραφοι των Σερρων... " (New york times ενα πραμα δηλαδη) . Ψαχνετε ευκαιριες να κραξετε και να μειωσετε αλλους για να μην ασχολουνται με τα χαλια σας. Η ηλικια ειναι κατι που ολοι θα το περασουμε... 30, 40, 60.... μακαρι να σας κοβει μερικους σε αυτη την ηλικια τοσο οσο στη συγκεκριμενη που δεν το παιζει καλη νοικοκυρα και απο πισω μαζι με ολες τις κυριες της "καλης κοινωνιας" του χωριο σας οργιαζει ουτε να βασανισει κανενα αμοιρο παιδακι με τυχον ανασφαλειες μεγαλωνω πρεπει να γινω μανα! οσο για την ανεργια... ολοι εσεις που με τοσο πονο νοιαζεστε για δικαιωματα και κοψιμο συνταξεων και χιλια δυο σκατα , Ιουδες κατηγορειται εναν ανθρωπο που στην τελικη δεν σας εφαγε λεφτα.... απλα σιωπα! Βγαζω το καπελο στην κυρια που παρολο που εχασε κρατα αξιοπρεπεια. Και μενει στο ειδος της χωρις να το παιζει ξερολας σαν ολους σας... Αγροτια ρε... γνησιοι ανθρωποι χωρις το δικο σας δημοσιογραφικο δαιμονιο μην χεσω.... Η γνωμη ειναι δικαιωμα του καθενος, το να διαφωνεις επισης... το να προσβαλεις δειχνει το επιπεδο σου... μπραβο σας Σερραιοι που ακομα μια φορα μας επιβεβαιωνεται γιατι σας φωναζουν χωριατες.... αι βε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ