Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΠΟΤΕ ...

META TΟΝ "ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ"  ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΠΑΝΤΣΕΡΣ" , "ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ"




Λιονέλ Μέσι : "Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Βασιλιάς"  και να οδηγήσει την Αργεντινή στο "τρίτο αστέρι" με την  κατάκτηση του WORLD CUP 2014  προκειμένου να εκθρονίσει ή τουλάχιστον να μοιραστεί τον θρόνο με τον ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ...


Δυστυχώς γιαυτόν "άλλο ο αυγουλομάτης κι άλλο ο ανοιχτομάτης" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 

Το 1986 σε ένα δραματικό τελικό στο Μεξικό ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ αντιστάσθηκε ακόμη και όταν τα "Πάνστερς" ανέτρεψαν το 0-2 και ισοφάρισαν με τον Φέλερ σε 2-2 στο 80' και στον 87' με μια ασύλυπτης έμπνευσης διαγώνια ασίστ  σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου "έβγαλε" σε θεση βολής τον Χορχε Βαλτάνο που "εκτέλεσε" στον Σουμάχερ και έγραψε το 3-2 , στέλνοντας στο παράδεισο τους Αργεντίνους.

Το 2014 "ο πολύς" ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ,  το μόνο που κατόρθωσε ήταν να κάνει τρεις φορές εμετό, υπό την πίεση και το κροτάλισμα των ερπυστριών των "Πάντσερς" ... που κατέκτησαν το τρόπαιο ισοπεδώνοντας τους πάντες και τα πάντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ