Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"BΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ..."

"ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ..." 

 

Τι είπε ο θείος Βρασίδας :



Ο εικονιζόμενος δικηγόρος έχει μια ικανότητα "να τρουπώνει" σε υποθέσεις με μεγάλο κοινωνικόπολιτικό ενδιαφερον ( υπόθεση ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου , Σκάνδαλο Λιανάκη, Κίνημα κατα της ΔΕΗ ) και να εισπράττει την αύρα της δημοσιότητας  χωρίς όμως να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα στην εξελίξη των υποθέσεων αυτών . Προχθες τον είδαμε να πρωτοστατεί και στην ενημέρωση των πολιτών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Είπε πολλά, έδωσε ελπίδες ... αλλά ουδείς εκ των "αυτόκλητων σωτήρων των υπεχρεωμένων νοικοκυριών"  και κανένα από τα ΜΜΕ που τους φιλοξενεί δεν τολμούν να αναφέρουν ή μάλλον αποσιωπούν σκοπίμως την πραγματική διάσταση του εγχειρήματος.

Δηλαδή δεν μας λένε "πόσες αιτήσεις υπερχρεωμένων δανειοληπτών  έχουν καταθεθεί στα Ειρηνοδικεία της χώρας και πόσες από αυτές έχουν γίνει δεκτές"    

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ