Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

51 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ...

  ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΕΩΣ "ΕΠΕΝΔΥΕΙ" ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ




ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ "ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΙΚΑ" , ΤΟΥΣ "ΜΙΣΘΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΩΝ ,  ΤΙΣ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΤΕ" ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΟΧΑΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
 
"Πενήντα ένα  (51) χρόνια μετά  την εγκατάσταση του Επιμελητηρίου Σερρών στο ιδιόκτητο τετραώροφο επιμελητηριακό μέγαρο, κτήριο που εγκαινιάστηκε το επί Προεδρίας Γ. Χρηστίδη το 1963 και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη των Σερρών, η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, ύστερα από την απόφαση του ανώτατου οργάνου διοίκησής του, του Διοικητικού Συμβουλίου, προχωρά σε νέα επένδυση ακίνητης περιουσίας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αγοράς ενός διαμερίσματος 58 τ.μ., που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της Οδού Π. Κωστοπούλου 9, σε απόσταση μόλις 120 μ. από το επιμελητηριακό μέγαρο. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Μέγκλας, υπέγραψε τα Συμβόλαια απόκτησης του διαμερίσματος, σφραγίζοντας και με την επένδυση αυτή τη συνετή οικονομική διαχείριση που εφαρμόζεται από τη Διοίκηση τα τελευταία χρόνια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ