Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

GRANDE GREKO REDIKOLO ...


 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ !!!



 Για το "μπουρδέλο" που έχει φόντο πίσω της η κυρία δεν τίθεται ζήτημα , οι γραικύλοι που σταυλίζονται εκεί μέσα είναι όμοιοί της , όμως η τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας μπροστά από ένα ξέκολο  και η χρήση της φωτογραφίας για το marketing ενός τσοντο περιοδικού σαφώς και συνιστά ποινικό αδίκημα , αυτό της προσβολής εθνικού συμβόλου

Προφανώς στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης . στην Ελλάδα  των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου , στην Ελλάδα  των ΣαμαροΒενιζέλων ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ αποτελούν ασήμαντες λεπτομέρειες  

Δυστυχώς εδώ μας καταντήσαν αυτά τα κουπούκια

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΕΔΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ το να κολλάνε τη σημαία πάνω σε κοντάρια διάφοροι ξυρισμένοι υμνητές του Αδόλφου και να κυνηγάνε απένταρους μετανάστες, είναι τιμή για το Εθνικό σύμβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ "ΑΠΕΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" , ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Διαγραφή
  4. Συνταγματική υποχρέωση των Ελλήνων λοιπόν να βάζουν τη σημαία πάνω σε κοντάρια και να κυνηγάνε. Μεγάλος συνταγματολόγος ο σαλεμένος φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ