Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η ΜΑΡΙΝΑ, Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ 


Με ομόφωνη (!!!) απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου απλόχερα  έκανε "ακόμη μια ευγενική προσφορά" στους ξενόφερτους  ανταγνωνιστές των  μελών του .

Εκλεισαν την Σερραϊκη Αγορά την ημέρα του Αγίου Πνεύματος όταν τα καταστήματα των ξενόφερτων αλυσίδων και τα Σούπερ Μαρκετς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Εκείνο που δεν κατάλαβα ήταν το ανόητο σύνθημα - κάλεσμα δια περιφερόμενου αυτοκινήτου με μεγάφωνα ( χώρια η ηχορύπανση) που καλούσε τους Σερραίους Εμπόρους να κλείσουν τα καταστήματά τους ώστε "να δυναμώσει η φωνή διεκδίκησης" του Εμπορικού Συλλόγου !!! Πως δυναμώνει η φωνή σου όταν κλείνεις την επιχειρησή σου ;


 " Στο εμπόριο ο τζίρος κάθε μέρας που περνά χάνεται , δεν αναπληρώνεται ούτε προστίθεται στην επομένη ..."  όπως λέει ο θείος Βρασίδας




Η Μαρίνα , ο Σώτος και ο Κοντός είναι ανεπίδεικτοι μαθήσεως ...


3 σχόλια:

  1. Εδω Ιακχε σ αυτο εχεις λαθος.
    Στην Ελλαδα παντα το 3μερο του Αγιου Πνευματος ηταν το πιο στανταρ 3μερο του χρονου.
    Και παντα σ αυτο το 3μερο γινονται πολλα φεστιβαλ, μοτοσυγκεντρωση,παει ο κοσμος στις θαλασσες κτλ.
    Συνηθως οι πολεις της Β.Ελλαδος αδειαζουν. Και ειμαι πολυ περιεργος τι τζιρο θα κανουν τα μαγαζια της Σαλονικης την Δευτερα οταν ολος ο κοσμος θα εχει φυγει σε χαλκιδικη και ασπροβαλτα απο το Σαββατο και ειμαι ακομη πιο περιεργος να δω τι τζιρο θα κανουν τα δικα μας μαγαζια οσα ανοιξουν την Δευτερα, σε μια ερημη πολη!
    Ο εμπορικος καλα εκανε κατα την γνωμη μου και προτεινε τα μαγαζια να μεινουν κλειστα γιατι μετα την καταργηση των αργιων ερχετε και η καταργηση των Κυριακων.
    Αυτην την στιγμη σου γραφω απο τουζλα οπου ηδη απ το πρωι εχει παρα πολυ κινηση και κοσμο ως επι το πλειστον απο Σερρες.
    Και οσο για τον θειο Βρασιδα και τον τζιρο ενα μονο εχω να πω.Εδω εχει μερες κανονικες που κανουμε μηδενικους τζιρους, και θα σωθουμε που θα ανοιξουμε σε ημερα αργιας σε ερημη πολη;
    Και το λειτουργικο κοστος που το βαζεις;και ποσο μεσα θα μπεις αν κανεις μηδενικο τζιρο και εχεις να πληρωσεις το λειτουργικο σου κοστος; και ο μηδενικος τζιρος δεν ειναι παραξενο να γινει τετοια μερα, αντιθετα ειναι ρισκο να ανοιξεις μερα αργιας με τον περισσοτερο κοσμο φευγατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και σ αρεσουν τα βιντεακια Ιακχε βλεπω το εξης σκηνικο για αυριο....
    3 ατομα που ανοιξαν τα μαγαζια τους ελπιζωντας στο θαυμα... https://www.youtube.com/watch?v=Rja-1a-nIdQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ