Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕΡΡΑΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ε.Ι.Χ.Ε.

    ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !!!


  ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 

Ανώνυμος είπε :   4 Ιουνίου 2014 - 4:22 μ.μ.

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΕΡΡΑΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ι.Χ.Ε. κ. ΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σερραία Δικηγόρος ( ξανθιά) μήνυσε τον Πρόεδρο του Φορέα «ΕΘΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (NATIONAL INSTITUTE OF CREDIT RESEARCH INC) με έδρα το Delaware των ΗΠΑ και γραφείο Αντιπροσωπίας στην Ελλάδα με ταχυδρομική θυρίδα 49 στο Παλαιό Φάληρο για απάτη σε βάρος πολιτών, φυσικών και νομικών προσώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε σχέση με οφειλές τους σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η δράση του ανωτέρω Φορέα προβάλλεται μέσω της ιστοσελίδας
www.eixe.gr

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο φερόμενος ως Πρόεδρος του Φορέα διοργανώνει ομιλίες σε Εμπορικά Επιμελητήρια σε διάφορες πόλεις της ελληνική Επικράτειας με σκοπό να προσελκύσει πολίτες επαγγελματίες να εγγραφούν ως μέλη στην ανωτέρω ιστοσελίδα με υποχρέωση καταβολής ετήσιας συνδρομής περί τα 400 ευρώ χωρίς να απολαμβάνουν νομικών τραπεζικών ή άλλων υπηρεσιών ή συμβουλών παρά μόνο πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Καταγγέλλεται επίσης ότι η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών από την 1/3/2011 δε γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του έλληνα αντιπροσώπου αλλά στην αμερικανική εταιρεία NATIONAL INSTITUTE OF CREDIT RESEARCH INC νομικό πρόσωπο εκτός Ελλάδος μη φορολογικά υπόχρεο σε έκδοση φορολογικών παραστατικών. Εν τούτοις από την διενεργηθείσα προκαταρκτική εξέταση προέκυψε ότι στην υπό κρίση ιστοσελίδα αναγράφεται στην αγγλική γλώσσα ότι οι υπηρεσίες του Φορέα παρέχονται μόνο διαδικτυακά και τα μέλη μπορούν να εχουν πρόσβαση μόνο για ανάγνωση των κειμένων που είναι αναρτημένα χωρίς να τους παρέχονται νομικές τραπεζικές ή άλλες υπηρεσίες.

Συνακόλουθα δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απάτης (άρθρο 386 παρ. 1ΠΚ) ή οποιασδήποτε αυτεπαγγέλτως διωκόμενης αξιόποινης πράξης και θα πρέπει η υπό κρίση έγκληση ως προφανώς αβάσιμη στην ουσία της …

** ( ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ - ΜΕΛΟΣ Ε.Ι.Χ.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ