Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΤΩΡΑ ΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

O "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!





Άκαρπη (όπως φυσικά αναμένετο μετα βεβαιότητας) απέβη πρόσφατη συνάντηση των θιασωτών της Ένωσης του Σερραϊκού μπάσκετ, όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις "για το καλό… του αθλήματος" σε τοπικό επίπεδο ( και τις τσέπες καποιων γνωστών νταβατζήδων-αεριτζήδων του χώρου) και πως μπορεί να επιστρέψει γενικότερα στις επιτυχίες το Σερραϊκό μπάσκετ, μετά και τον φετινό υποβιβασμό των Ικάρων.

Συναντήθηκαν, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Ικάρων κ.κ. Άρης Αθανασιάδης, Τάσος Παναγιώτου και τρία μέλη της διοίκησης, ενώ από τα άλλα δυο σωματεία, ο Θάνος Μιλουσης, εκπροσώπευσε τον Πανσερραϊκό και ο Χρηστός Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Χρυσανθίδη την ΑΕΣ.

Στο τραπέζι… της συζήτησης, ακούστηκαν αοριστολογίες ενώ και οι έριδες για τον προεδρικό θώκο των Ικάρων έκαναν την εμφάνιση τους, όπως άλλωστε μας είχε το "SERRES SPORT NEWS". Ουσία όμως στην κουβέντα δεν υπήρξε παρά μόνο σχόλια χωρίς επιχειρήματα, με αποτέλεσμα να μην ληφθούν αποφάσεις.

Κι επειδή από σωτήρες και φωστήρες χορτάσαμε κάλο θα είναι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με τον παραγοντισμό στο μπάσκετ, και να συνδράμουν προς όφελος του αθλήματος, κάλο θα είναι να μην καλοβλέπουν μόνο το οικονομικό όφελος αλλά να βοηθήσουν από κάθε μετερίζι την πρώτη ομάδα, προκειμένου να βρεθεί και πάλι εκεί που της αξίζει.

Να συμβεί δηλαδή, αυτό που γίνεται και τώρα, με τον Άρη Αθανασιάδη στο τιμόνι της Ένωσης. Οικονομική συνδρομή σε όλα τα επίπεδα της ΑΕΣ χωρίς κανένα κέρδος, πέρα από τις χορηγίες των Ικάρων και τα εισιτήρια των αγώνων, που φυσικά καταλήγουν στη ομάδα για τα λειτουργικά της έξοδα. 

Το είπε άλλωστε σε συνέντευξη του, ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» και κάποιοι σφύριξαν αδιάφορα μέσα στην πολη… οι ομάδα έχει ανάγκη από χρόνο και όχι από χρήμα, που γι’ αυτό φροντίζει να «ματώνει» ο ίδιος και τα μέλη της διοίκησης :

 «Είναι ντροπή τα σχόλια που ακούγονται, εν έτη 2014 κάποιοι να ορέγονται ξένα «κόλλυβα»… όντες οι καλύτεροι «νεκροθάφτες»!


2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ