Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
 


Βρισκόμαστε στα τέλη του 1987, την εποχή που ο στρατευμένος στη ΝΔ Καρατζαφέρης εξέδιδε την βιντεοεφημερίδα "TV-PRESS", επιχειρώντας έτσι να σπάσει το μονοπώλιο της κρατικής τηλεόρασης.

Ήταν διάφορα ρεπορτάζ επικαιρότητας του Καρατζαφέρη, με τη δική του αντικειμενική ματιά, γραμμένα σε βιντεοκασέτες, οι οποίες διανέμονταν κάθε δεκαπενθήμερο σε επιλεγμένο οπαδικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας.


 Το Νοέμβριο του 1987 βγαίνουν στην επιφάνεια κάτι φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη, της τότε καινούριας συντρόφου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.


Ακολουθεί ..αντιπολιτευτική δημοσιογραφία που μόνον η "ελληνική ανδρεία" και το "χριστιανικό ήθος" ενός Καρατζαφέρη θα μπορούσε να πραγματοποιήσει.. Τι δείχνουν;  

Μια νεαρή νταρvτάvα με πολλά "πρoσόντα" να...
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τις φωτογραφιες ΑΝ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  η κοινοποιηση δείτε από απο το taxalia στο link που ακολουθει το βιβλιο

http://taxalia.blogspot.gr/2011/06/blog-post_685.html

και το VIDEO απο το  http://youtu.be/LLIFuj488J0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ